Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Fetelor , sunt intre agonie si extaz , intre teama si bucurie , am inima stransa si totusi imi vine sa sar in sus de fericire !

Aaaaaaaaa , nuuuuuu , NU sunt si eu gravida !

Astazi sotul meu , venit la Cluj - si eu dupa el - a fost la un interviu pentru o firma si ... luni se definitiveaza totul !!! Daca se inteleg asupra salariului peste doua-trei luni vom deveni clujeni , toti trei !

Offff , nu stiu cum sa ma organizez , ce trebuie sa fac sa cer cetatenie si rezidenta pentru amandoi barbatii mei , unde vom sta , cine o sa ne ajute ! Dintr-o data , peste noapte , un oras nou , o alta perspectiva .

Deja ma balbai , sunt atatea de rezolvat ! Vreau casa ! Vreau serviciu la Filarmonica !

Mami de Matei Cazimir

Felicitari pentru jobul sotului!! O sa fie bine in Cluj! Iti tin pumnii sa-ti gasesti si tu serviciu la Filarmonica! Pupici

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

GINNETTE acum am vazut mesajul de sustinere pe care mi l-ai scris la odisee.Multumesc mult!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 6+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Ma bucur enorm ca Sara nu a mai avut nevoie de operatie si ca in curand se va intoarce acasa.Refacere grabnica si sa dea DD sa nu mai fie niciodata nevoie de spitalizare pt nici un clopotel.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 6+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Sa va mai spun cate ceva despre sarcina mea.Uneori parca nici nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata.Sanii nu mi s-au intarit inca,greturi vad ca nu prea am,nu sunt sensibila la mirosuri.Ma mai doare putin burtica si mi se pare ca de data asta se va vedea mult mai repede ca sunt insarcinata.Abia astept sa ajung in Paris sa merg la dr meu.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ven offf Doamne, ce mi-e mila de puiul mic!! mititelu cate trebuie sa indure el. m-as pune in locul lui daca s-ar putea!! bebele sa treaca repede

vrigo felicitari sotului tau!! cred ca-ti va placea clujul, acum cativa ani era foarte frumos acolo, acum nu mai stiu. dar sigur te va ajuta sa te acomodezi anca.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

va doresc un weekend minunat si racoros!! ne auzim pe duminica seara, i guess, caci plecam la tara!! pupicei!

noapte buna!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Vaiiiiiiiii Ven - sa-l pupe mama pe el de pui mic ....vai ce m-am suparat sa-l vad asa...ma doare sufletul...dar las ca trece si-i revine lui zambetul minunat pe mutrita!!! Auzi...tu in a catea zi de administrare antibiotic esti??? ca eruptia asta ar putea sa nu fie rubeola ci ar putea fi alergie la antibiotic...Ana mi-a facut o data exact asa, dar nu mai stiu exact la ce...cred ca Amoxicilina...si pentru mami!

Ce tare ma bucur pentru Saratzel!!! de multumire catre Sfanta Maria ca a protejat puiul mic si nu a fost nevoie de interventie chirurgicala!

Virgooooooooooo - ce fainnnnnnnnnnnnnnn, ce ma bucur!!!! si asa duc lipsa de prietene pe aici...Felicitari!!! si sa fie intr-un ceas bun!!!

Despre noi...azi am "comis" un act de curaj - i-am dat Stefanitzei galbenus - 1/4, desi am zis ca nu incerc decat dupa 8 luni, avand alergii in familie; pana seara n-a avut nimic...sa vedem la a doua, a treia administrare...ca alergia cel mai adesea asa apare ...

Eu nu mai stiu cu ce sa o hranesc...dimineata si seara san; la 10-11 fructe + 1 masura cereale + san; la 14-15 - legume cu carnita +san; la 18-19....pauza de inspiratie...sugestii please!!!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

fetele pt raspuns. SI eu ma tem ca o fi lipsa de calciu (nu i-am dat deloc pana acum, ptc are fontanela micuta), dar poate fi si din cauza ca-i f cald acum (desi ea transpira asa, daca stau bine sa ma gandesc, si in iarna).
Ven mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele cu puiul mic si necajit Mititelul, parca ar fi resemnat, dragul de el! Offf, da Doamne sa scape de tot chinul asta

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor am nevoie de niste sfaturi !!!!!!! De vreo 4-5 zile, tzuca mea da afara putintica mancare sau lapte branzit dupa fiecare masa. In seara asta a dat de 4 ori. Ragaie f. des si-i vine mancarea in gat, o vad cum se chinuie sa inghita.O fi din cauza ca a dat cu capul de parchet? Si e mult prea agitata. Nu vre sa steaprea mult singurica, indiferent unde o pun, trebuie sa fiu langa ea permanent, daca nu zbiara. Si era asa un copil cuminte.........Ca pana acum n-am mai avut astfel de probleme.
La urgenta nu vreau sa mai merg, mare lucru nu-i face si mai platesc 66 euro, atat a fost pt. ziua de sambata. Pana luni nu am unde merge la dr. Ce sa-i fac ? Ce sa-i dau?

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Laura_I, e normal sa transpire pe caldurile astea si al meu e foarte rau de cladura. Spunea cineva ca transpiratia excesiva poate fi si un semn de lipsa de calciu, dar cand sunt peste 30 de grade afara nu cred ca se pune problema.

Eu nu stiu daca e de la caldura. La noi, nu e mai mult de 18 grade, si tot transpira Patti, asa cum zice si Laura, la cap, la ceafa, e leoarca, mai ales daca mai depune si efort. Iar in carucior si scaunul de masina i-am pus cearcaf, pt. ca transpira de la buretele care e dedesubt, sau ce material o fi.
A, si cand am nascut-o , in toate acele luni de iarna, a fost frig si tot transpira, chiar si in carucior.
Lipsa de calciu nu stiu daca o avea, dr. mu a zis nimic.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput