Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 4

ankalaura spune:
 Am venit si noi de la medic. O adevarata aventura... pana sa reusim sa plecam de acasa. Pana am pregatit-o pe Eliza, pe bebe a apucat-o foamea, deci stai si alapteaza, apoi a mai durat pana m-am imbracat eu, si tot asa. Deci n-am ajuns la doctor printre primii, dar nu am stat decat vreo ora.
Un simpatic medicul asta al meu... Cu rusine i-am zis ca nu stiu daca isi mai aminteste, dar de la ultimul control am plecat fara sa platesc. Si l-a bufnit rasul. Eu, sa intru in pamant. I-am zis ca m-am consolat si eu, gandindu-ma ca nu oi fi singura. Si mi-a confirmat, cica sunt cam emotive unele gravide, da' lui ii e rusine sa le ceara bani ![]()
La control toate bune si conforme. Iar pentru contraceptie mi-a dat Exluton pentru cat timp alaptez. A zis ca dupa aia mai vedem noi. Intr-un fel imi convine, parca nu aveam chef sa imi puna sterilet chiar acum.
Fetele au stat destul de cuminti in masina in tot timpul asta. Pentru Erika a fost prima iesire cu masina, in afara de revenirea de la spital. A stat in scoica tare linistita, iar la intoarcere a dormit bustean
Acuma ma striga ![]()
Anca mami de Eliza si Erika

boticelina spune:
 In sfarsit mi-am facut timp si am pus pozici noi si pe Picasa si la semnatura. 
 Deci daca doriti sa vedeti cat ne-am mai grasunit, sunteti invitatele noastre!
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza  
Nancy 
"If you are unware of your choices, then you have none"

mcoca spune:
 Bun, dupa ceva timp in care am cam tras chiulul revin si eu in forta. 
Noi azi am ramas singuri dupa 2 luni de musafiri. A fost bine si tare de ajutor, dar acum ne bucuram ca am ramas numai noi 3. Sper sa se dovedeasca si sotul meu unul model ca unii dintre ai vostri :)). Noi suntem casatoriti de 5 ani, si totul a fost perfect. Sper sa ramana la fel si in noile conditii :)).
MAya a fost azi o scumpete : a dormit toata dimineata cat am fost la aeroport & cumparaturi, apoi am venit acasa am papat, ne-am jucat cateva ore bune, am mancat iar si apoi ne-am culcat. 
Noi de cateva zile incercam sa o convingem pe Maya sa adoarma singura in patutz. Reusim, dar dupa muulte incercari. Oricum ne-am inarmat cu rabdare si speram sa reusim.
De o saptamana nu mai suporta landoul de nici o culoare. De fapt nu mai suporta sa stea asa prosteste pe spate :), asa ca l-am inclinat putin, si se pare ca e mai bine. Ce mai suntem fete mari, si pline de personalitate.
Am fost si eu la controlul de 6 saptamani si toate bune si frumoase. M-a intrebat de contraceptie, si am zis ca nu vreau cat timp alaptez (eu am auzit numai lucruri rele despre pilula monohormonala, asa ca prefer sa nu). Dupa am preferat tot pilula, deoarece ea mi-a zis sa nu imi pun sterilet decat dupa ce am ajuns la numarul maxim de copii dorit :). Trebuie sa incep reeducarea perineala si apoi pe cea abdominala. DEocamdata nu am cu cine ca in august nu prea se lucreaza pe aici :).
Serenity, eu nu am cumparat pompa si nici nu-i i-am simtit deloc lipsa, si alaptez exclusiv. Eu zic sa mai astepti cu asta ....
Vicky  si 
 Maya (27.06.2008)

monalac spune:
 scriu rpd,ca tb sa pape bebe.cris e la circ cu tati,alaltaieri au fost la balci,la noi vine mereu balciul in apropiere de sf maria.
sa lamuresc faza cu psihologul.la noi in oras nu cred ca exista vreun psiholog specializat pe psihologie infantila,iar la bucuresti nu am nici timp si mai ales nu am bani sa l duc...asta nu inseamna ca nu mi iubesc copilul.din cate vad,multe mamici care au 2 copii au probleme cu cel mare,poate ca sunt eu mai nervoasa si nu reusesc sa gestionez crizele cum tb.

monalac spune:
 din pacate,noua banii nu ne ajung decat sa ne platim ratele,facturile si sa le luam celor mici ceea ce au nevoie..am 3 masele care ma sacaie ingrozitor,o necroza care nu se mai vindeca,desi au trecut 3 luni,,dar lipsa banilor ma face sa aman operatiunea//doctorul//..pt ca asta ar insemna ca tb sa i privez pe cei mici de unele chestii si nu vreau.
e greu,dar ne vom descurca.
si noi avem botezul pe 13 septembrie,iar pe 20 vom boteza noi.sincera sa fiu,nu eram pregatiti pt asta,dar noi am botezat si baiatul cel mare,care acum are 6 ani,i am cununat si pe parinti,deci nu aveam cum sa refuzam.

MissJJ spune:
 Uff am reusit si eu sa intru pe net tot m-am invartit ba cu rufele ba cu fetele si nu am mai reusit.
Si acuma ma agit sa gasesc babysitter pt samb seara ca suntem invitati la ziua unui prieten si as lasa fetele cu cineva ca daca mergem de la 4 ca asa au zis ca in jur de ora 4 la 7 cand incepe efectiv gratarul si cheful nmoi ar trebui sa plecam ca e ora lui Ari de somn asa daca reusim sa gasim pe cineva o culcam pe Ari si plecam de la 7 incolo pana pe la vreo 11-12.
Aveam o varianta dar e busy sambata seara tipa si nu poate.
 Acuma am sunat o prietena daca ma poate ajuta si a zis ca ar avea pe cineva da ma suna mai tarziu sa imi spuna ca acuma era la munca. Uff sper sa vina ca na ar fi vreo 4-5 ore in total sa vad cat vrea pe ora. Ca na noi suntem si in afara Londrei deci...
Si pe langa asta nici nu am cu ce ma imbraca.
 Adik am o pereche de pantaloni negri care i-am avut la botezul lui Ari si aia is buni ca au talia mai inalta si strang sunculitzele nu se mai vad asa tare pantofi cu toc am nu am bluza.
Uff sper sa vrea tipa aia sa vina sa poata veni adik.
Mami de printese 
Ari si 
Ami

AnnaBaby spune:
 Gata, m-am intors de la ginecolog, totul e ok, si pe dinauntru si pe dinafara...dr chiar a zis ca parca nici nu se mai vede taietura, bine exagereaza si ea dar eu chiar am remarcat ca se estompeaza parca pe zi ce trece. O sa se vindece frumos si n-o sa ramana urata cicatricea. Pot in sfarsit sa fac baie in cada, am voie si in mare si la plaja, am voie si la 
. deja i-am pus gand rau sotului, acum sa vedem daca ne lasa si ariciul 

Mai mult decat atat, cica pot sa fac si sport!!!!!!!!!am intrebat-o special, ca abia astept sa fac ceva miscare ca sa dau burta jos, dar eu stiam ceva de 3 luni, insa ea a zis ca daca pot sa fac sex pot sa fac si sport. In fine, macar la bazin poate am sa merg in prima faza, ca la aerobic parca nu-mi vine sa merg inca, acolo trebuie sa sari, sa topai...
Am discutat si de contraceptie si voi relua pastilele, insa le schimb, nu mai iau ce obisnuiam eu, ca alea sunt cam vechi si cam pline de hormoni. Am ales o varianta mai noua. Acum astept sa-mi vina cm, se pare ca peste o saptamana o sa se intample dupa parerea dr., si apoi incep sa iau pastilele.
Mariana da, numai radiografie si exudat deocamdata, sa vedem ce iese. Am luat pana acum arcoxia si apoi ketoprofen, ca nu alaptez, dar nu prea au avut efect, poate doar putin...
Anna 
 de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul 
povestea nasterii     www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

ileanna spune:
 boti de cand ma tin sa-ti spun: e o bomboana gargaritza ta. Si i-ai gasit niste hainute taaare misto 
.
http://community.webshots.com/user/my_margaret

Violeta_m_tm spune:
 Ceau fetelor, revin si eu dupa o absenta de 2 saptamani in care nu am avut internet.
 Felicitari fetelor care au nascut, multa sanatate micutilor. 
Noi suntem bine, micuta mea este cuminte, doarme noaptea si suge la piept.
Vio 
 de Miruna
 poze

ioana_p76 spune:
 Dragi gravidute, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!
Ioana  

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!