Gravidute si mamici de Constanta (29)
Raspunsuri - Pagina 3
madaluta spune:
Asa..am modificat listuta cu ultimile date..cine mai doreste, cine mai pofteste???
ieri m-am intalnit cu Bisoussi cu copiii...sunt bine sanatosi, bronzati, dar foarte ocupati caci sunt singurei..cu tati de w-end. Si-a luat masina si permis si era foarte entuziasmata, dar si speriata putin de trafic si parcari inguste...Am incurajat-o, bineinteles... a zis k-si va face timp si curaj si va scrie si pe aici....Si ea k si isidora( la curaj ma refer)...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
madaluta spune:
am uitat sa va povestesc si isprava noastra de ieri k nu cumva sa patiti si voi vreodata.darius este innebunit dupa cheia de la masina, dar trebuie sa fie neaparat cea cu telecomanda, nu cea de rezerva, fara. face adevarate crize de nervi cand o vrea.Asa k noi plecam de-acasa cu ambele chei de la masina. ieri dupa ce am fost in carrefour,cand ne indreptam spre masina darius a inceput "chia, chia" si bineinteles k a primit-o imediat. am bagat cumparaturile in masina, apoi si copii, am inchis usile, si cand sa ne urcam si noi, urca-te daca mai poti...darius blocase usile.....Am inlemnit pe loc..cheia de rezerva era tot in maina in poseta....deja mi-i imaginam pe amandoi urland in masina , iar noi spargand geamul...Ne-am dus la geamul lui darius si am inceput sa ne rugam de el sa apese de doua ori butonul de deschidere....Nu speram sa inteleaga sau sa reusesca, dar sper marea noastra surprindere dupa 2-3 incercari a reusit...Doamne ce bucurie pe capul nostru..L-am luat in brate, l-am pupat..l-am laudat...Cred k saracu copil n-a inteles nimic din toate astea, dar eram in culmea fericirii k ne-a salvat de la geamuri sparte. Am zis k luna asta ii cumpar jucarii de cati bani costa un geam de Mondeo.....
angeligue: daca e mai ieftin, asa cum ziceai la 1,5 mil ,bineinteles k vreau si eu..daca nu,mai vedem...
Mirela79 spune:
Andreb, foarte frumoase pozele voastre, dar cu asa modele nici nu aveau cum sa fie altfel. Matei este un baietel tare reusit.
Madalina, multumim pentru urari.
Mav, vreau sa te vad mai optimista.
AngeliquedeS spune:
am sa sun maine la fotograf
Jadesy, bine ai venit!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
florin-a spune:
scurt si la obiect:m-am pricopsit cu o otita si un urcior(dar deja am luat masuri),scriu cu veveritza in brate care nu vrea sa adoarma-cred ca e de vina o masea si luna plina care da stare de agitatie si una bucata tata(tatal meu)care tocmai ce l-am externat.Am nevoie de un cardiolog bun !Stiti pe cineva??
Va pupicim
madaluta spune:
Jadesy: bun venit la noi...dar nu ne spui mai multe despre tine?Sarcina usoara si multa sanatate tie si lui bb. Pana la 10 mesaje vei moderata si iti vor aparea mai tarziu postarile si s-ar putea sa nu le mai vedem in urma. Asa k scrie repede 10 mesaje k sa scapi de moderare.
Florin_a: of, of..si otita si ulcior, asa deodata/ au legatura oare s-au e o coincidenta?
cardiolog bun am auzit de dr Vidican care are cabinet pe str Adamclisi in Tomis III
Jadesy spune:
Multumesc fetelor, sunt in 17 saptamani, pare-se ca puiu meu va veni pe lume in ianuarie.. ( de abia astept ).
AngeliquedeS spune:
Fetelor, am vb cu sotia fotografului, i-am transmis toate datele, cate mamici, tatici copii si maine o sa ne faca o oferta de pret
Inimioara mea
AngeliquedeS spune:
Avem poze noi http://good-times.webshots.com/album/565160309oqZmqK?start=36
Inimioara mea