Gravidutze si Mamici de Cluj-87
Raspunsuri - Pagina 9
Victo spune:
oana, noi avem 2 mese de laptic.una dim, in care adaug si 2 lingurite de cereale, si una seara, simplu. ii pun 210 ml apa si 7 masuri de lapte.acum am trecut la nan3.
vroiai sa zici cu cine il las pe stefanut (ca nu e victor ;))..deocamadat cu mama in sept..apoi, nu stiu.
stefan s-a constipat f tare cd am inceput diversificarea..vreo luna l-a tinut..n-a functionat mai nimic..cu exceptia prunelor uscate..cd era bai..i-am mai pus si supozitor..de vreo 2 ori..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
OanaAlina spune:
Anca.b – o sa insistam pe fructe… sper ca intr-o luna va fo totul ok!
Victo – tre sa dau un porc de Craciun! Hihihi! Nu stiu cum mi-a scapat!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
sara2007 spune:
salutare....pai mai fetelor daca voi ziceti cu laptele asa o sa fac.eu inca n-am apucat sa vb cu pediatra ei si de-aia ma zis ca fac cum consider..multumesc de sfat
sara bea pe noapte cam 500 de ml...3 sticlute..si plus una la amiaza..oare-i bine atata?si mai ales nopatea?
noi abia asteptam concediu...samb dim plecam..sper sa ne vedem dupa.
somn usor la toata lumea.
ioana...mami de sara
anca.b spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Oana, la inceput Stefan minca 5 mese de lapte praf pe zi. treptat trei dintre ele le-am inlocuit cu papa solida. acum bea lapte dimineata si seara, cite 200-250 ml.
Ioana, concediu fain. Unde mergi?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Am placerea de a va anunta 2 succese:
1. Alexia a facut aseara baie fara sa scoata vreun sunet. I-am adus cadita in camera, i-am pus jucarii, i-a placut foarte mult si a uitat ca ar trebui sa-i fie frica. Bineintels ca a stat in picioare, nu s-a asezat dar nici macar cand am spalat-o pe cap nu a scos nici un sunet. Sunt foarte fericita!!!
2. A adormit aseara fara tzitzi!!! La ora 00:00 ,dar a adormit, deci nu e imposibil. Sunt increzatoare ca n-o sa fie asa greu. A fost doar un experiment ca astept sa treaca examenele ca sa o iau in serios. Idea e ca trebuie sa nu ma vada, a adormit cu Adi pt ca daca stateam in pat se maraia ca vrea tzitzi.
O ZI BUNA TUTUROR!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
SAL
ADRIANA super ca a facut baitza fara sa planga
si mai ales ca a adormit fara tzitzi
am uiat sa ti spun ca am fost la d l care repara apar foto si nu se mai poate face nimic la al meu :(
IOANA(Sara),Tiadris bea in jur de 600ml lapte /zi ,rar se intampla sa bea mai putzin de 500 ,o data a batut recordu cu aproape 800 ml laptic :))
darrrrr stii cat lapte bea al meu sotz si asta se intampla zilnic cel putzin 2 litri iar cand era mai mic ajungea si la 4 l pe zi :)))
va pup ,sunt in cautare de aparat foto ,tare greu ma hotarasc
am vb cu cineva profesionsit si mi a recomandat fuji ...habar n am ce sa mai iau
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
Alex, dar nu o mai alaptezi pe Tiadris?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
RAMONELLA spune:
Alex eu am Sony,poate l-ai vazut.Mie imi place foarte mult,mai ales ca si filmeaza foarte bine.E modelul H9.Singul defect e ca e prea mare,si e cam greu de transportat,la cum stiu ca esti si tu ca mine,sa faci poza in orice moment.![]()
Pacat ca nu se mai poate repara...Siu eu am mare grija sa nu-l dea Bea de pamant.
Adriana bravo pentru progresele lui Alexia.
Ioana unde mergeti in concediu???
Eu mi-am facut poze la Domo,si unele sunt foarte lungi,sunt de 10/18,iar celelalte nu sunt 10/15 ca 10/13.Sunt bune si asa,numai ca nu stiu dac agasesc rama pentru marimea asta.Spune acolo ca e marime digitala.Dar nu stiu de ce le-a facut pe alea asa de lungi...Voi ati patit asa???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)