Gravidutze si Mamici de Cluj-87

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, noi avem 2 mese de laptic.una dim, in care adaug si 2 lingurite de cereale, si una seara, simplu. ii pun 210 ml apa si 7 masuri de lapte.acum am trecut la nan3.
vroiai sa zici cu cine il las pe stefanut (ca nu e victor ;))..deocamadat cu mama in sept..apoi, nu stiu.

stefan s-a constipat f tare cd am inceput diversificarea..vreo luna l-a tinut..n-a functionat mai nimic..cu exceptia prunelor uscate..cd era bai..i-am mai pus si supozitor..de vreo 2 ori..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Anca.b – o sa insistam pe fructe… sper ca intr-o luna va fo totul ok!

Victo – tre sa dau un porc de Craciun! Hihihi! Nu stiu cum mi-a scapat!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

o seara super

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

noapte buna!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

salutare....pai mai fetelor daca voi ziceti cu laptele asa o sa fac.eu inca n-am apucat sa vb cu pediatra ei si de-aia ma zis ca fac cum consider..multumesc de sfat

sara bea pe noapte cam 500 de ml...3 sticlute..si plus una la amiaza..oare-i bine atata?si mai ales nopatea?

noi abia asteptam concediu...samb dim plecam..sper sa ne vedem dupa.

somn usor la toata lumea.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Oana, la inceput Stefan minca 5 mese de lapte praf pe zi. treptat trei dintre ele le-am inlocuit cu papa solida. acum bea lapte dimineata si seara, cite 200-250 ml.

Ioana, concediu fain. Unde mergi?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Am placerea de a va anunta 2 succese:

1. Alexia a facut aseara baie fara sa scoata vreun sunet. I-am adus cadita in camera, i-am pus jucarii, i-a placut foarte mult si a uitat ca ar trebui sa-i fie frica. Bineintels ca a stat in picioare, nu s-a asezat dar nici macar cand am spalat-o pe cap nu a scos nici un sunet. Sunt foarte fericita!!!

2. A adormit aseara fara tzitzi!!! La ora 00:00 ,dar a adormit, deci nu e imposibil. Sunt increzatoare ca n-o sa fie asa greu. A fost doar un experiment ca astept sa treaca examenele ca sa o iau in serios. Idea e ca trebuie sa nu ma vada, a adormit cu Adi pt ca daca stateam in pat se maraia ca vrea tzitzi.

O ZI BUNA TUTUROR!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL
ADRIANA super ca a facut baitza fara sa planga si mai ales ca a adormit fara tzitzi
am uiat sa ti spun ca am fost la d l care repara apar foto si nu se mai poate face nimic la al meu :(
IOANA(Sara),Tiadris bea in jur de 600ml lapte /zi ,rar se intampla sa bea mai putzin de 500 ,o data a batut recordu cu aproape 800 ml laptic :))
darrrrr stii cat lapte bea al meu sotz si asta se intampla zilnic cel putzin 2 litri iar cand era mai mic ajungea si la 4 l pe zi :)))

va pup ,sunt in cautare de aparat foto ,tare greu ma hotarasc
am vb cu cineva profesionsit si mi a recomandat fuji ...habar n am ce sa mai iau

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, dar nu o mai alaptezi pe Tiadris?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alex eu am Sony,poate l-ai vazut.Mie imi place foarte mult,mai ales ca si filmeaza foarte bine.E modelul H9.Singul defect e ca e prea mare,si e cam greu de transportat,la cum stiu ca esti si tu ca mine,sa faci poza in orice moment.
Pacat ca nu se mai poate repara...Siu eu am mare grija sa nu-l dea Bea de pamant.

Adriana bravo pentru progresele lui Alexia.

Ioana unde mergeti in concediu???

Eu mi-am facut poze la Domo,si unele sunt foarte lungi,sunt de 10/18,iar celelalte nu sunt 10/15 ca 10/13.Sunt bune si asa,numai ca nu stiu dac agasesc rama pentru marimea asta.Spune acolo ca e marime digitala.Dar nu stiu de ce le-a facut pe alea asa de lungi...Voi ati patit asa???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput