Gravidutze si Mamici de Cluj-87
Raspunsuri - Pagina 19
ALEX29 spune:
INTALNIRE LA RESTAURANTUL HAVANA(P ta M.Viteazu) JOI 4 SEPT ORA 18
1.ALEX
2.ADRIANA
3.DIANA(ANAMICA)
4.ADA
5.MELI
6.ANCA B.
7.ANCA
8.GEANY
9.MARIANA(nu e pe forum)
10.LAURIANA(nu e pe forum)
11.DIANA(DPOP)
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
DIANA draga si mie imi este tare frica de bonele astea ,n as risca ,mai bine la cresa decat sa mi iau o bona
imi pare rau ca nu ai fost multum de bona ce ai avut o :(
mami_alexia spune:
Fetelor, restaurantul de care zice Anca e deasupra pietei din Mihai Viteazul, cea care s-a construit acum, sau cel putin pe acolo se ajunge cu masina sau cu liftul pentru ca e la ultimul etaj.
Diana, succes cu cresa..in principiu incepem si noi sa mergem la cresa din 1 octombrie, cresa de stat. Sper sa fie bine, nu-mi fac nici un fel de probleme inca (cu exceptia celor ca trebuie sa o intarc pe Alexia)..Dar sunt constienta ca incepem cu sezonul bolilor si alte cate or mai fi...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
HELP! Aveti vre-un remediu pt un copil SUPER - MARAIT? Nu stiu daca ii ies alti dinti ca inca nu m-am bagat in gura ei dar e de groaza... Se maraie din orice, plange daca ii iei vreo jucarie, plange daca e acoperita-a si nu se poate dezveli...nu mananca mai nimic, gusta de vreo 4 ori si ii ajunge..m-a terminat

MAMI(Adriana) &
antoni spune:
mami-alexia-eu zic ca e de la dintisori, mai ales daca ea era si papacioasa si acum nu papa. altceva nu as intelege ce ar fi.saracuta, si saracuta de tine, te cred, si eu sunt la pamant cand e asa Timea.rabdare multa, altceva...am inteles de la unele mamici ca au incercat nurofen cu panadol alternativ pt dintisori, chiar daca n-auy avut febra, cica i-a linistit, iti dai seama, e tot o inflamatie acolo.inca putin si ies mami, si vin altele..
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni mami-alexia-eu zic ca e de la dintisori, mai ales daca ea era si papacioasa si acum nu papa. altceva nu as intelege ce ar fi.saracuta, si saracuta de tine, te cred, si eu sunt la pamant cand e asa Timea.rabdare multa, altceva...am inteles de la unele mamici ca au incercat nurofen cu panadol alternativ pt dintisori, chiar daca n-auy avut febra, cica i-a linistit, iti dai seama, e tot o inflamatie acolo.inca putin si ies mami, si vin altele.. ![]() |
Intre timp m-am uitat in gura ei..s-ar putea sa fie caninii, asa am simtit eu , ca e inflamata gingia.
MAMI(Adriana) &
anca.b spune:
sal'tare!
ce multe ne-am strins!!!! super. abia astept. si e f bine in piata mihai viteazu. venim pe jos, plecam pe jos...
Adriana, imi pare rau ca e miriita gongutza. sigur e de la dinti, ca altfel ea e vesela!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
si eu de abea astept sa ne intalnim
ANCA crezi ca ai putea face tu rezervarea ?daca nu ,incerc sa ma ocup eu
ADRIANA multa rabdare mamico ,sa ma vezi pe mine ce fac de vreo 2 saptam, zici ca am luat o razna ,cand ii dau sa pape lui Tiadris trebuie sa fac mai ceva ca un clovn ,altfel refuza sa pape:))
antoni spune:
buna dimineata scumpelor!
abia astept sa va vad, hihi, eu chiar n-am mai fost de mult la o intalneala.
si vreau s-o vad pe Geanyyyyyy!!!!!!!!ca am auzit numai de bine de ea!
Lore-tu nu servesti?