Gravidutze si Mamici de Cluj-87
Raspunsuri - Pagina 18
anca.b spune:
meli,
nu-i bai!
unde e pulp fiction?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
neatza
VICTO pt curatat podele poti sa ti comanzi ceva de la amway ,sunt super produsele si n au nimic toxic in ele ,eu folosesc detergentul universal si mi place tare mult
DIANA (anamica) eu cred ca o sa i fac ziua la piticutza la castelul pititcilor ,pe str fabricii ,nu s sigura inca ,,,sunt in cautare
Meli unde i "pulp fiction "?
e super si la Sinaia ,dar hai sa mai schimbam locul ,suna bine si ce a propus Anca(soaso)
si intradevar ne trebuie un loc unde ar intra si carucioarele ...in caz ca intervine ceva si nu i mai putem lasa pe bebei cu taticii
ADA super ca v ati simnit bine ,de abea astept sa mergem si noi la Hoidu....pe la mij lui sept o sa facem o iesire sigur
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
INTALNIRE JOI 4 SEPT ORA 18
1.ALEX
2.ADRIANA(MAMI ALEXIA)
3.DIANA(ANA)
4.ADA
5.MELI
6.ANCA B.
7.ANCA
tu fetelor luni ar trebui sa facem rezervarea
acum am vb cu o prietena si mi a spus ca i super la rest recomandat de Anca ,dar trebuie facuta rezervare ,e destul de aglomerat
geanina-nica spune:
AM INTELES EU BINE AVEM INTALNREEEEEEEEE yupiiiiiiii
si eu vinnnnnnnnnnnnnn
SOANSO-scumpa da, ai inteles bine ma invart si eu pe aici prin CLUJ HIHIHIHI ![]()

ALEX- IUBIRE noi tinem legatura
sa ma anunti la ce restaurant ne intalnim.
antoni spune:
DECI, RAMANE ATUNCI LA RESTAURANTUL UNDE A PRUPUS SOANSO?SUPER!
scuze, acum am vazut ca scriu cu majuscule, hihi.
pai pulp fiction e in grigorescu, dar poate atunci altadata.
Alex-faci tu rezervare?si unde-i restaurantul asta?
antoni spune:
offff, careva m-a intrebat de hi5, am uitat sa raspund si acum cand am vrut sa recitesc, nu mai gasesc, si nici nu mai stiu care mi-a scris
imi repetati va roooog?scuze
antoni spune:
vai, da ce slaba activitate pe aici...toata lumea e pe afara? bine faceti, sa profitam cat se poate ca mie-mi miroase deja a toamna incet-incet din pacate
ALEX29 spune:
MELI nu stiu exact adresa ,oricum e pe langa P ta Mihai V ,
ANCA te rugam sa ne dai mai multe detalii ![]()
GEANY telef meu e la reparat ,nu mai am nr tau ,da mi te rog un bib
dpop spune:
de principiu ma bag si eu la intalneala
cu bona nu stiu daca v-am povestit dar am avut o experientaaaa 

o zi a stat la noi
in fine, daca nu vine cineva cu recomandare de la o persoana cunoscuta, nu ma mai risc cu anunturi. mi se pare mai riscant cu bona decat la cresa, din foarte multe puncte de vedere. in fine, eu tin urechile ciulite, daca gasesc pe cineva bine, daca nu, ... ![]()
spor la vinete!
ce mult e, 30 kile! voi sunteti mari fani vinete bag seama.
anamica, eu pentru petrecerea de 1 an ma gandesc sa fac ceva in familie, fara alti copii, pentru ca e prea mica sa se distreze cu alti copii inca, + ca iti dai seama ce haos ar fi, numai sa umbli dupa ei sa nu se loveasca unii pe altii.ma gandesc la o masa cu bunatati, si ceva special si pentru ea - adica un tortulet de care sa poata manca si ea, sa bage mana-n el sa se faca porcusor
.
de la 2 ani incolo, cum zice alex, la ceva "casute" dinastea speciale de petreceri pentru copii.
victo, eu nu mi-as lua nimic de la teleshopping, dupa ce am luat si eu vreo 2 chestii asa, m-am lamurit. de asemenea cu zepterii si alte sisteme dinastea MLM care nu-s in magazine, eu le evit cat pot de mult, dupa o alta tzapa monumentala
in general sunt cam produse foarte similare cu magazinele, dar fie un pic mai proaste si ieftine, fie doar un pic mai bune, insa la preturi umflate cu pompa.
mami de irina