Gravidutze si Mamici de Cluj-87
Raspunsuri - Pagina 17
antoni spune:
daca e ok si pt voi, eu as schimba de pe data de 5 septembrie ca noi facem 5 ani de cand suntem impreuna si cred ca ne vom romantiza, pe data de 4 septembrie, de la ora 18 atunci si in principiu, hai sa fie o terasa de pe eroilor.hm?
Meli
Anca
Mami-alexia
cine mai vine?
azi printeasa mea a primit un ursulet, la- luat in brate, si-a dus degetelul la ochi si a zis "ochii", dupa care a dus degetul la gura si a zis "gua", hihi, r-ul inca nu merge. am crezut ca o pap.
va pupic, ma duc sa fac nani, sa aveti o noapte linistita!
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
ANDREEA m mult
DIANA draga Happy Kids a fost prima gradinitza pe care am vizitat o ,ma ia si pe mine groaza acuma cand citesc ca ai mai vazut cateva gradinite si nu ti au placut
offffffff sper sa gasim ceva bun intr un final
TU FETELOR am scris ca vreau sa mergem la un restaurant frumos ,nu la Polus sau la terasa ,pai nu?
puteti veni si cu bebeii, fiecare face cum vrea, dar zic ca ar fii mai bine fara prichindei ,2 ore nu e chiar asa mult ,sa fie o intalnire doar pt noi
o data pe an ar trebui sa facem treaba asta
sa scrieti daca sunteti ok asa ,daca nu facem sa fie bine pt toata lumea 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ok ramane joia ,4 sept ora 18
MELI bravo pt cuvintelul piticutzei
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
adab spune:
Buna seara mamici.....am venit si noi din mini-concediu ( doua zile la Hajduszoboszlo si 2 zile la Oradea). A fost tare bine, am fost cu alte cupluri cu copii de 1 an jumate. Am prins miercuri sarbatoare nationala la unguri si era full la strand. A doua zi am intrat la Aquaparc unde era mai lejer.
Si noi am mai evoulat...stam de o sapatamana buna in fundic fara sprijin si am inceput sa papam la amiaza supica si pireu de legume. Deocamdata ne strambam si papam doar cateva linguritze la o masa. Pireul de fructe in schimb ne place denuma.
Ma inscriu si eu in principiu la intalneala.
anamica spune:
Salutari,
Ma inscriu si eu la intalnire, sper sa nu intervina ceva in ultima clipa.
Fetelor voi cum ati organizat petrecerea de 1 ANISOR a copilasilor sau cum va ganditi sa organizati? ca noi ne apropiem de eveniment si deja am niste super emotii...
Noi in week-end am botezat o fetita frumoasa, ne-am petrecut frumos si bine cu prieteni dragi iar Ana s-a simtit super si a stat pana la sfarsit !
Meli ce fetita mare ai!
Paula eu NU iti recomand mopul ala la care i se face reclama! te-ai prins ca m-am tzepit si l-am comandat
si nu e de nicio treaba!
Noapte buna va doresc,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
antoni spune:
buna dimineata scumpelor!
deci, legat de intalnire, va fi joi, 4 septembrie, ora 18, locul mai vedem.
Alex-tu la ce loc te-ai gandit?
1.Alex
2.mami-alexia
3.anamica
4.adab
5.Meli
cine mai pofteste? ce ziceti de sinaia?sau ati fost deja si v-ati saturat?
Meli+
Timea-Larisa
soanso spune:
neata la o
...
dpop,salutare,pai e greu cu ratele...si noi avem si pana acum tot ce am cumparat e pe rate ne-au ajutat si parintii,bunicii dar ...
pai in cazul tau cred ca cel mai bine ar fi sa-ti cauti o bona.ce ne mai zici de Irina??
Alex,am fost in Piata M.Viteazu ,la un restaurant superrrrr,e la etajul 7 (se poate urca prin parcare cu masina...e cam in serpentina) si este lift pana sus,se numeste Havana ,merita sa mergeti acolo chiar daca nu hotarati locatia asta pt intalnire.
oricum o sugestie...cautati un loc mai putin aglomerat.eu vin oriunde stabiliti .
amamica,eu pana acum nu iam organizat petrecere cu copii Soranei,iam sarbatorit in familie,cu nasii in seara de Craciun.
antoni,expilica-mi si mie cum e cu hi5...primesc pe mail o gramada de invitatii ,nu pot vedea pozele decat daca ma loghez dar nu cunosc nimik despre hi5 asta??
nu mai stiti nimik de bex,monica,cristina???
merg azi cu Sorana la vaccin...vaiiii ce emotii am!
porma am de curatat 30 kg de vinete!
de maine la servici...gata cu binele...
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
anca.b spune:
Salut!
Joi, 4 sept, la 18 e super bine pt mine. Alex ce locatie propui?
Anca, n-am apucat sa-ti zic bine ai revenit. spor la curatat vinetele.
Meli, m-ai sters de pe lista.![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
antoni spune:
anca.b-scuza-ma te rog
, stiam ca uit pe cineva,hihi.
Alex-unde mergem?

1.Alex
2.anamica
3.mami-alexia
4.adab
5.anca.b
6.Meli
cine mai vine?
antoni spune:
fetelor, eu propun pulp fiction, mie imi place papica acolo.ati fost careva?ce ziceti?