Gravidutze si Mamici de Cluj-87

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Ramonella – iti tin pumnii sa fiti mai bine cu papa dupa tratamentul respectiv! Ne poti da ceva mai multe detalii, te rog! Intre timp am vazut si raspunsul! Mersic!
Multumesc de raspunsul legat de jaluzele! Inca mai stau pe ganduri!

Victo – ma bucur ca v-ati acomodat in noul cartier! Saracuta de tine! Cat de des vei veni acasa de la bucuresti??? Inca nu ma pot hotari la capitolul perdele sau jaluzele! Ufff!

Antoni – felicitari pentru progresele facute de Timeea! Ce copii mari avem deja!

Alex – ce fel de crema de branza ii dai lui Tiadris? Almette? Felictari pentru micuta papacioasa! Ce fel de cereale ii pui la Tiadris in laptic?

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Voi ce fel de branzica de vaci folositi???

Sara2007, mami_alexia– multumim de sugestiile de meniu!

Ce de copii papaciosi pe aici!

La noi nu e cazul!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!

Diana si eu am auzit ca Nitu e buna.Stiu ca tratamentele homeopatice au efect pe termen lung,dar ea mi-a zis ca dupa granulele care le ia 6 zile va manca.Acuma eu sper...

Alex dar cu e la Happy Kids???Fina mea e secretara acolo si tare o lauda.Nu sunt conditii bune,sau ce??

Adriana uauuu,m-am uitat la filmulet.Nu inteleg eu prea bine engleza...Eu am auzit ca zicea la televizor sau nu stiu unde,ca alaptatul e recomandat pana la 1 an.Atunci cand alaptam,hormonul prolactina este marit.Si cica nu este bine ca acest hormon sa fie mare ,pentru ca se pot forma tumori si pot aparea o gramada de neplaceri.Si eu acum vreo 3 ani am avut prolactina marita,nu a fost ceva grav,dar am citit ca pot aparea multe probleme,chiar m-am speriat.
Acuma nu stiu care e nivelul prolactinei atunci cand alaptezi si daca intradevar poate crea probleme...Oricum eu regret si astazi ca n-am avut lapte sa-i dau la Beiuta...

Acuma sa ne "laudam"si noi cu papatul...
ora7:120-180ml lapte(cum are chef)
ora11:2 pere micute cu 4-6 biscuiti si cu o masura 2 de cereale(raman cam vreo 4 lingurite)(perele ii plac,bananele,merele,nu prea...)
0ra2-3:140ml lapte cu o masura de cereale(legume sau supa nu vrea,numai lapte)
Ora6:cateva lingurite de pireu de legume cu carne(ieri a mancat 5 lingurite de spanac cu galbenus)
Ora7-8:200 ml lapte cu cereale,pe care il bea in 2 transe,cateodata mai bea ceva inainte de culcare.

Cam asta papa Bea...Si cateodata ii mai dau sodatei...

Macar bine ca ii place para,ca am citit ca e fructul cu cele mai multe minerale si oligoelemente.Si e antianemic.

Eu la 6 ma duc sa-mi scoata maseaua de minte.Sa-mi tineti pumnii ca mi-e frica,chiar daca mi-am mai scos una.Dar asta e sub gingie,si mi-e frica.Oricum ma tot chinuia ca nu putea sa iasa,si-mi facea puroi si mi se umfla toata gura.Azi o rezolv eu...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA buna idee ,pai hai sa strangem banii pt tine prima data si dupa tine eu si uite tot asa :))
OANA ii dau Philadelphia si ii place tare mult
in laptele de seara ii pun cereale pt seara de la Nesttle sau Humana ,iar ziua cereale cu biscuiti ,7 cereale etc
RAMO poate eu is mai exagerata dar ma asteptam la alte conditii :nu mi au placut absolut deloc patuturile ,is f mici si n au bara de protectie (Tiadris atata se invarte in somn de numa si intr un patutz ca ala ar cadea sigur ),masutele unde mananca ,nu mi au mai placut wc urile etc
in schimb am ramas incantata de personalul tanar
poate alte conditii mai bune no sa gasesc, dar cu sigurantza conditiile astea le gasesc in alta parte si platesc si mai putzin
oricum am mai tot scris ,e doar o parere ,fiecare face cum crede ca i mai bine

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

salut fetelor am prins un calculator noi suntem bine mai profitam cat mai stam pe aici,ALVARO se distreaza de minune...

IOANA13-O SA-TI SCRIU NR.DE TELEFON 0742110856 LA CARE MA GASESTI

SARA2007-POTI SA MA SUNI SI TU SA NE INTALNIM

VA PUP PE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Da, Alex, asa facem!!!

I-am pus cereale in lapte, a baut cam 100 ml. Dar cand i-am dat sticla cu apa, a baut si i s-a vazut fericirea pe fata, zicea "DA, DA". Apoi i-am pus lapte in apa, i-a placut si asa..

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

super ADRIANA draga sper sa mearga si mai bine

of tu fetelor Tiadris imi doarme deja de 3 ore si vreau si eu sa ies in parcccc ,asa ma plicti de numa +ca a mai dormit inca 2 ore jumate azi

IN seara asta i am facut orez cu branza dulce si recunosc ca am pus putzin zaharel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex, si eu am facut acu vreo 2 zile compot de prune si era prea acru si am pus niste zahar. am pus insa din cel brun..poate n-o fi asa de rau. oricum si biscuitii au zahar..

fetelor, de cresa patricia d epe strada racovita stiti ceva?am primit acum un fluturas.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

VICTO si eu tot zahar brun folos
nu stiu nimic de gradinitza Patricia :(

noapte buna mamicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Alex, de aseara ma gandesc la OREZ CU BRANZA DULCE, m-ai dat gata..Fug in piata sa vad daca gasesc branza si prestez si eu. Si normal ca ai pus zahar, altfel ce gust ar fi avut?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput