Gravidutze si Mamici de Cluj-87
Raspunsuri - Pagina 11
RAMONELLA spune:
Oana la capitolul papa stam tot asa,adica prost...Acum facem un tratament homeopat,sa vedem cum va papa dupa.Am bagat in ea o gramada de vitamine dar degeaba.
Eu i-am dat paine cu unt si cu rosii.Adica am uns painea cu unt,am rupt-o in bucatele mici mici,am zdrobit rosia fara samburi si coaja cu furculita,si am inmuiat painea in crema aceea de rosii.I-a placut foarte mult.Dar ai grija bucatelele sa fie micute,ca eu i-am dat mai mari si si-a facut greata si a vomat.Sa fie micute,cam cat o unghie.
In legatura cu jaluzelele...eu mi-as pune perdele...acum 3 ani mi-am pus jaluzele verticale in toata casa si acum tre sa le schimb.mai ales daca le pui la bucatarie unde umblii des.Se strica si sistemul,nu mai merg asa de bine,se incovoaie,se rup,te mai inervezi ca nu merg si le fortezi si le mai rupi si tu...Asa am patit eu,acum o sa-mi pun perdele.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Andree27 spune:
Hello,
Multumim frumos tuturor de laude!
Fetelor, nu stiu ce sa ma fac!!In ultima vreme atata manac ca o sparta!O sa ma fac cat o balena ucigasa!!!

Si inca ceva:am vrea luni sa mergem vreo 3-4 zile undeva in afara Clujului ,nu foarte departe sa se odihneasca si sotul meu putin ca mai are doar o saptamana de concediu si vreau sa va intreb daca stiti ceva pensiune sa aiba conditii super tinand contca mergem cu bebe mic?Si asa ca e ok sa il duc si pe Eric cu noi,nu?
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Victo spune:
oana..ne-am acomodat..na..am gasit si o zona unde cat de cat ne putem invarti cu caruciorul...am gasit si un baietel cam de o seama cu stefan...si o mamica sociabila..pacat acuma ca eu plec din sept, ea incepe serv din oct...dar asta este..
eu am pus jaluzele verticale in toata casa.sunt mai frumoase perdelele, dar mie mi-e sila sa le spal, calc, aranjez. asa ca am optat pt jaluzele. inainte unde am stat nu am avut probleme cu ele..erau insa un pic mai mici lamelele..asta sunt mai mari, ca sunt geamurile mai inalte, la living si dormitor sunt pana jos..si parca nu sunt asa de usor de manevrat ca si celelalte.
la o camera imi pacane in cap ceva de la ele..nu stiu ce..la arcurile alea..
poti sa iti pui jaluzele doar la nivelul geamului, care se prind cumva de marginea lui de sus, si se ruleaza...si peste ele perdele.cred ca arata frumos asa, numa sa le si asortezi.deci jaluzeaua sa fie uni. sau iti poti pune draperie clasica. eu nu pot dormi cu lumina.plus ca daca bate soarele si nu trag jaluzelele tampim aici de cald.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
antoni spune:
buna seara scumpelor!
am aparut si eu putintel pe aici, stiu ca am somat cam mult, dar in 23 septembrie am licenta si pana atunci trebe sa trag tare!simt sincer ca nu mai pot, nu mai rezist cu invatatul, fiecare minut mi-e programat sa pot face toate, e tare nasol.dar mai trece cumva si asta. sincer, nu am apucat sa va citesc tot, doar asa pe sarite, dar promit ca recuperez.
Alex-sorry de aparat, dar in toate-s si bune, te-ai ales cu unul mai bun, hihi.
Ramo-zi-mi si mie ceva de tratamentul asta homeopat pt Bea daca poti. cine ti l-a recomandat?
Gabi-chiar ca ti-a crescut printesa
m-am uitat pe la poze, vai ce au crescut bebeii....
Lore-scumpa ce mai faci?
Timea e bine, super nazdravana, nu apuc sa fug toata ziua dupa ea. intelege aproape tot ce-i zic, are vreo 10 cuvinte pe care le spune, si in rest repeta tot ce e scurt, eu sunt tare happy, ca la noi se vorbesc doua limbi si-mi faceam griji, dar se pare ca nu e o problema.ii plac la nebunie bicicletele, masinile si mingile.
cu mancatul stam cam prost, e tare mofturoasa si fitoasa, cateodata ma apuca disperarea, dar incerc sa ma gandesc ca oricum n-o pot forta, si daca e nazdravana si plina de viata, inseamna ca e ok.
Lore,Gabi,Mami-alexia,Ioana, si care mai aveti bebei de 1 an si un pic, imi spuneti va rog daca aveti timp cat si ce papa ai vostri intr-o zi.care avti idei de papa nou, ca a ea repede se satura, hihi, scrieti cate ceva please.
legat de poze, n-am apucat sa pun, dar daca puteti intrati pe hi5, am acolo o gramada, si cu Timea, s cu tzitzi, hihi. si va pomit ca dupa licenta pun o gramada.
in rest nimic nou, am fost in portugalia o saptamana in concediu, a fost tare frumos si bine.
va pupic pe toate si pe toti bebeii minunati si va doresc o noapte linistita.
Meli+
Timea-Larisa
RAMONELLA spune:
Meli da da-ne adresa de Hi5 sa te vedem.![]()
Eu ma fost la doctorita Nitu.E homeopata.Mi-a pus tot felul de intrebari si apoi mi-a dat niste granule,Silicea se numesc,ii dau 6 zile si ceva picaturi de porumbar si muguri de brad,astea 2 luni.Ea a zis ca dupa 6 zile va manca bine.Acum sa vedem...Daca vrei o sa-ti dau numarul ei de telefon.
Oricum eu si cand va fi racita,nu vreau sa-i dau paracetamol si antibiotice,voi apela la homeopatie.Saptamana trecuta i-a curs putin nasul,i-am dat un sirop de la plant extract,imunorezistan si a 2-a zi nu a mai avut nimic.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ALEX29 spune:
RAMO mersi mult ,atata am butonat la aparat pana i s a gatat bateria ,asa ca ramane pe maine sa l mai studiez
OANA eu am la bucatarie jaluzele asa cum a spus si Victo pana la nivelul geamului ,iar in camere perdele si draperii
lui Tiadris ii dau soldatei ,crema de branza cu paine ,unt cu paine si rosii si cam atata deocamndata
DIANA sper sa ti placa la Happy Kids ,ce te a determinat sa alegi gradinita asta ?e si scumpa si nu stiu daca ai citit dar mie nu mi a placut deloc ,daca tot cer atatia banii astept alte conditii ,oricum conteaza sa fii tu multumita
ma apuc din sept de cautat ,,,sper sa gasesc ceva sa mi placa
MELI bine ai revenit chiar ma intrebam ce o fi cu tine de nu mai dai nici un semn
super ca vb cu piticutza doua lb
astazi Tiadirs a papat :dimin :jumat felie de paine cu unt +o para iar dupa o ora a baut 200ml lapte
la amiaza :mazare cu carne de vita (le am facut cu blenderul)
seara :orez cu branza dulce
inainte de somnic :apr 400 ml laptic
iar intre mese :1 iaurt ,2 biscuiti,coaja de paine
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Victo spune:
m-ATI bagat in ceata..ce-s aia soldatei?????????
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
VICTO draga soldateii sunt bucatele de paine, care se pot unge cu unt ,peste care pui putizna rosie ,salam (cand or fii mai mari )etc
hai la culcare ca numai noi mai suntem pe aici
noapte buna
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anamica spune:
Seara buna,
Diana te inteleg perfect cu cresa, dar fii sigura ca e o solutie ok si Irinuca- zambareata se va acomoda foarte bine acolo.
Alex sa folosesti cu placere achizitia si la cat mai multe poze!
Meli spor la invatat, mai ai putin si termini!
Ramo e foarte buna dr Nitu, va tin pumnii cu tratamentul, dar tratamentele homeopate, in general, sunt pe termen lung.
Oana eu am rolere in bucatarie si sunt multumita, acopera doar suprafata geamului si peste zi am tot geamul liber sa intre lumina. Legat de soldatei, noi papam o felioara de paine si muscam frumos bucatica dupa bucatica, de fapt acum e tentant sa muste din orice (fructe, legume, biscuiti)
Somn usor,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
anamica spune:
Wow Alex foarte bine mananca Tiadris, bravo!! Si noi papam urias de mult, uneori imi vine sa o pun pe portii mai mici
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii