Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 5
CD27 spune:
Neatza si de la noi, wow ce vesti
Claudinna
Inca nu m-am dezmeticit
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
musettepink spune:
freshanana .Cum sa vomite pe covorul cu Winnie the pooh dupa care am batut toate magazinele la rand??????bine ca mi-ai zis sa stiu la ce sa ma astept!Tu cum mai stai cu durerile de burtica?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 28 ZILE
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning Subiect delicat asta cu sentimentele fata de bebe din burtica.... Nici eu nu pot spune ca imi iubesc copilul... mi-l doresc, am avut emotii tot timpul sa fie totul ok cu ea, dar cel mai puternic sentiment il am cand ma gandesc ca este copilul lu' al meu. Niciodata nu mi-am dorit un copil pur si simplu, ci copilul lui. Asta nu inseamna ca vreau sau imi inchipui ca va semana cu el, dar stiind ca e o particica din el, una din mine, cu o scanteie de la Doamne-Doamne mi se pare fenomenal si emotionant. |
subscriu total, parca mi-ai luat vorbele din gura.
Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
clau_geo spune:
moni imi para rau pt tine ca ai cazut, sper ca acum iti este mai bine si bb e ok sa mai treaca din durere
m-am uitat acum ce scrie pe suportul de cadita si este de la EUROKIDS deci nu e Oanda asa cum am crezut.
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
CD27 spune:
Boo si Maria, felicitari pentru bebei
Boo...ce putin mai ai
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Boo spune:
Claudinna
Nu pot sa cred ca deja mai vine unul ... iiiiiiiiiii .. Si ziceati de mine ca sparg gheta
Multumesc mult de incurajari, sunteti tare dragute!!!
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
freshanana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink freshanana .Cum sa vomite pe covorul cu Winnie the pooh dupa care am batut toate magazinele la rand??????bine ca mi-ai zis sa stiu la ce sa ma astept!Tu cum mai stai cu durerile de burtica? asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s! 36+LUCA AMR 28 ZILE |
m-a pufnit rasul cd am citit msg tau. pai crezi ca lui o sa ii pese de winnie ? pai cd o sa ii vina sa verse, o sa verse. poate al vostru nu va varsa la fel ca al meu
poate mai sunt mame la bb2 care iti vor spune altceva. eu asta stiu de la bb1, asta povestesc
cu durerile - no spa sa traiasca
37+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
freshanana spune:
cand citesc numele viitorului bb la semnatura mi se pare un strain. cine o fi asta , vlad alexandru , ca eu nu il cunosc.
sper sa ne obisnuim dupa nastere...
37+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
babytza spune:
Felicitari mamicilor care au venit cu vesti bune de la eco !!!!!
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
musettepink spune:
Freshanana am glumit ,stiu ca nu o sa-i pese de Winnie....vorba sotului tu faci camera cu Winnie pt bebe sau pt tine??? si recunosc deocamdata e pt mine ca e pe gustul meu el mai tarziu o sa-si aleaga....
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 28 ZILE