Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 4
JulyMorning spune:
Multumesc de raspunsuri, poate ajung in Carrefour, cine stie. Personal nu as vrea sa fac baie copilului in camera, mi se pare cam ciudat. Am vazut si eu caditele acelea de la Onda cu suporti, dar nu mi-e foarte clar daca suportii sunt reglabili sau tre sa ai cada din baie pe masura suportilor..
_
Our future determines our past
Fasolica de S37+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Acela alb de la baby Onda parca se cheama?eu m-am uitat la el in carrefoure si fiind ambalat nu prea mi-am dat seama cum e,mi s-a parut totusi destul de nesigur,tu l-ai pus pe cada,cum sta?are stabilitate?altul oricum nu am de cre sa iau si poate totusi il iau pe asta.cat costa in cora?in carrefoure e vre 65 ron. asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s! 36+LUCA AMR 28 ZILE |
Acel suport pt pus pe cada Onda il am eu din Carrefour, l-am pus de mult la poze! Cadita e din IKEA, si merge perfect, se adapteaza la mai multe tipuri de cadite, dau dimensiunile caditei pe ambalajul suportului. Musette, nu stiu de ce zici tu ca nu e solid, l-am pus pe cada, cred si daca eu ma punin picioare ma tine, e din plastic gros, dintr-o bucata, se face ca o tavita pe care se pune cadita! Il poti lungi sau scurta! Eu zic ca e solid, mai solid dect unele suporturi metalice subtiri care se pot oruicand rasturna cu bebe cu tot, nu au stablitate. Un suport metalic pliant pentru cadita care sa fie si bun e mai scump, ceva la peste 2 milioane!
oricum, eu nu il voi spala pe Luca in camera, asta e clar! Camera are covor si mobila albe si mai ales la inceput cand il voi spala cu musetel, ma si gandesc cum se va pata absolut tot! Nu, am ales clar sa il spal in baie!
34+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 37 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
monica_dicut spune:
DIn seria "today just isn't my day". M-am dus la posta sa intreb de nenorocitele de colete de la LR (care evident n-au venit) si cand am iesit de acolo am picat direct in dosier. De parca nu-mi erau de ajuns durerile care le am.
Miruna, eu incerc sa gandesc pozitiv pt ca stau si ma gandesc ca poate doar se pregatesc toate cele pe acolo. Din cauza asta probabil ca nici nu m-am panicat. Stateam si urmaream ce face bebe in burta. Cand se impingea in partea de jos aveam o durere taioasa asa si ma gandeam ca probabil asa va fi si la nastere (doar ca putin mai mare )
July, mai stai putin cumintica, doar tre sa facem intalneala aia
Cat despre sentimentul matern... credeam ca numa io am genul asta de sentimente. In primul rand nu pot vorbi cu burta. NU POT, ce sa fac? Mi se pare aiurea. Iar despre bebe, da mi-am dorit, mi-am dorit poate si mai mult de dragul sotului si de dragul meu, nu stiu. Sunt convinsa ca am sa-l iubesc la un moment dat. Eu sunt mai rece de felul meu,sunt egoista, nu prea mi-au placut copii de fel. Cand eram in clasa a 12-a le trageam de cozi pe fetitele de clasa a1-a ca ne deranjau la fumat in WC, pe un baiat l-am bagat cu capul in tomberon... nu credeam ca voi avea vreodata copii. Pana s-a nascut fetitza nasilor si de atunci am stiut ca vreau copil, ca vreau asa o fetitza dulce cum este ea. SI stiti toate ca mi-am dorit din suflet o fata. N-a fost sa fie. Intr-un fel imi fac mustrari de constiinta ca poate bebe simte ca nu-l iubesc cum ar trebui. Of... m-a apucat plansul, am scris cam mult si cam aiurea...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI
AMR 30 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
andy_galro spune:
fetelor voi de la ce firma veti lua produsele cosmetice pentru bebe? eu ma gandeam la Mustela dar am auzit mamicile ca si Sanosan sau Nivea, Bubchen, Kloraine ar fi la fel de bune....eu cred ca e bine sa-l invatam pe bebe cu ceva si tot aia sa folosim, nu? eventual daca nu e bun si apar efecte negative atunci putem schimba
33+Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
monica_dicut spune:
Eu am luat Mustela marea majoritate.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI
AMR 30 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
musettepink spune:
Eva recunosc nu m-am uitat prea bine la suport,era impachetat si nici ambalajul nu avea poza ca fusese rupt si ambalat cred de cei din carrefoure,poate de aceea nu mi-a inspirat incredere...dar daca tu zici ca l-ai montat si e solid si se si lungeste ...suna bine....mai ales ca eu am si cadita onda ...cred ca o sa luam si noi...eu 2 milioane pe cele de fier nu dau nici sa ma bati...si nici nu vreau sa fac baie la copil in camera ca precis se face apa pe jos si mizerie.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 28 ZILE
freshanana spune:
eu la primul copil am folosit doar johnson . inclusiv crema de fund tot johnson a fost
stiu ca sunt unii copii mai sensibili. daca nu se va impaca bb2 cu johnson o sa luam altceva.
37+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
musettepink spune:
citat din mesajul lui andy_galro fetelor voi de la ce firma veti lua produsele cosmetice pentru bebe? eu ma gandeam la Mustela dar am auzit mamicile ca si Sanosan sau Nivea, Bubchen, Kloraine ar fi la fel de bune....eu cred ca e bine sa-l invatam pe bebe cu ceva si tot aia sa folosim, nu? eventual daca nu e bun si apar efecte negative atunci putem schimba 33+Andrei AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!! Poze noi doi+"o casuta fff mare" |
eu am luat mustela si sanosan,cu sanosam ma spal si eu,am sapun,sampon si ulei si le folosesc si eu si sunt tare incantata de ele.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 28 ZILE
clau_geo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Acela alb de la baby Onda parca se cheama?eu m-am uitat la el in carrefoure si fiind ambalat nu prea mi-am dat seama cum e,mi s-a parut totusi destul de nesigur,tu l-ai pus pe cada,cum sta?are stabilitate?altul oricum nu am de cre sa iau si poate totusi il iau pe asta.cat costa in cora?in carrefoure e vre 65 ron. asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s! 36+LUCA AMR 28 ZILE |
parca asa ii zice, noi am dat pe el 50 lei in cora, nu l-am incercat in cadita pt bb ca nu avem inca dar l-am pus in cada mare si e ok. oicum nu cred ca merita sa dai forte mult pe acest suport.
35+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
freshanana spune:
citat din mesajul lui musettepink [...si nici nu vreau sa fac baie la copil in camera ca precis se face apa pe jos si mizerie. asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s! 36+LUCA AMR 28 ZILE |
felicitari pt semnatura noua
noi am spalat bb1 in camera lui in fiecare zi timp de 9 luni. si am avut mocheta pe jos care nu s-a udat, nu a mucegait
deci de la baie nu au fost pbleme. sgura pblema a fost de la varsaturile lui bb . saraca mocheta cate a indurat. intre timp am schimbat-o. vroiam sa o schimbam si pe asta noua dar ne abtinem pana se termina partea cu varsaturile pe covor (cd il tii in brate dupa ce papa ca sa dea aerul afara uneori pe lg aer da si lapte. muuult)
37+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui