Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
veronica75 spune:
neata fetelor pofta buna la
DarkBendis - LA MULTII ANII! _ sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si distractie placuta astazi
http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
justme25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pusyketa Da,atat este! Deci nasterea propriu zisa,indiferent de care este,are pret fix de 4100 RON.Cu ce se mai adauga,mi-a zis ca ajunge in jur de 6000-7000 RON. DarkBendis,La multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de bebe! 16+ VINE BEBE! |
What? Ce aveti mah? Cum sa fie asa scump? In Bucuresti? La ce spital costa atata? Nu cred...depinde unde nasti...nasterea la Elias facuta anul trecut a fost 1500 ron cu totul (si prin cezariana)...depinde cat te lasa mana sa dai...eu zic ca 4100 de ron e exagerat..ar insemna sa nu mai nasca nimeni
Justme 19+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
justme25 spune:
Sau voi vorbiti de nasterea la clinici private!?!..ca atunci nu ma bag
Justme 19+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
roxanaz spune:
just da, este vb de spitalele private - medlife (adica memorial hospital) si euroclinic.
BillyBilly spune:
Helloo!!
DarkBendis
La Multi Ani si sa fii sanatoasa!! Distractie maxima astazi!!
pusyketa stiu, nici eu nu ma arunc la atatia bani pt nastere, cand se poate naste cu cateva sute de euro cu un doctor bun, dar intr-un spital de stat. Ceea ce vroiam eu sa-ti zic este ca la Euroclinic, spre exemplu, este si mai scump... Eu am trecut deja de socul preturilor de nastere, m-am oripilat si eu cu ceva timp in urma...
vero super frumos! mi-e drag de voi...si eu sunt varsatoare, si am avut un prieten varsator la un moment dat si vreau sa-ti spun ca era volumul dat la maxim la tot: emotii, pasiune, totul era furtunos, ne iubeam cu pasiune, ne certam cu pasiune, era tare palpitant, de-asta te-am intrebat de scantei. Dar pentru o casatorie, eram un pic cam aerieni amandoi...prea copilarosi si prea rupti de realitate. Asa ca m-am maritat cu un berbec, care dupa experienta cu varsatorul, mi s-a parut mult mai stabil si mai ancorat in realitate. In relatia asta, eu sunt partea cu nebunia si el este cu concretul, adica eu vin cu initiativa si curajul iar el vine cu munca sustinuta (daca reusesc sa-l motivez sa ma urmeze, ca de altfel este taaare incapatanat). In schimb, eu ma plictisesc repede, n-am rabdare la detalii si mintea merge la ce-as putea sa fac nou...
Catalina
20+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
Iris2002 spune:
Buna dimineata cu soare,
Ieri am trecut in fuga pe la voi, am citit un pic, dar desi eram acasa s-a umplut ziua (si nu pot sa spun ca nu a fost lunga, la ora 6 dimineata Francesca da desteptarea cu: mama, laaaaattteeee!). Insa am avut citeva rinduri de haine de pus la spalat/uscat/calcat, jucat cu prunca, iesit la plimbare, ceva cumparaturi, Pa- tatal lui Paul- a venit la un cappuccino, facut mincare, dat cu aspiratorul si aparatul cu aburi la parter si etajul 1 (azi se ocupa Paul de etajul doi cind doarme gaza) si a trecut ziua.
Alina draga de tine, ce experienta neplacuta, cu indigestia. Sper ca ti-ai revenit acum.
Cristi, sa fie intr-un ceas bun cu apartamentul, sa va bucurati de cuibusorul vostru!
Edinutza, sa stii ca si mie imi cresc unghiile repede, la fel parul, am breton mai noi si trebuie sa merg des la coafor.
Daiopri, creste nasul la mincinosi!!!! Hahaha, eu rid eu, dar ai dreptate, daca erai ingrijorata mai bine ai fost si te-ai lamurit decit sa stai in stress.
Selene, nici eu nu stiu cu ridicatul burticii, stiu doar cu intorsul pruncului cu capul in jos, la mine aia a fost o experienta dureroasa.. prietene de-ale mele nici nu au simtit.
Lavini, bun venit si o sarcina usoara!
Naty, nu te gandi la vise, si eu aiureli am visat azi-noapte...dar vreau sa le uit!
Mvb, ai grija de tine si mai dai semne de viata...(nici eu nu sunt scribaleata zilnica)
Veronica, felicitari pentru baietel!
Roxana, Raluca, o canapea e intr-adevar utila, cred, la Francesca nu am avut ca alaptam in camera de oaspeti, langa camera ei, dar acum aceea va fi camera Francescai. Si bebe mic nu pot lua la noi in pat ca avem pat cu apa si cica nu e bun pt bebei, se supraincalzesc. ( e si cu temp.reglabila si eu sunt friguroasa si imi trebuie mai caldut). Dar sa nu pierd firul gandurilor, mut si eu canapeaua in camera de bebe, pentru primele luni cel putin.
Alina, se vede ca esti multumita de cumparaturi, sa le porti sanatoasa! (fa poze sa te vedem) Eu am haine de la fost sarcina si acum mai trebuie sa cumpar, cred, un costum de baie, merg la piscina cu costumul meu normal dar cred ca mai bine e sa iau unul intreg, de graviduta.
Lisa, dragut din partea prietenei tale, sa va bucurati de lucrusoare.
Miereamara, felicitari pentru flacau si pentru vestile bune! Cred ca v-ati simtit super la doctor. Si multumesc pentru recomandarea editiei Magului, o sa o caut.
Pusyketa, si tu cu baietel! Felicitari! Ce invazie de ficiori aici!
DarkBendis, si eu aflu doar pe 28 septembrie, saptamina trecuta a zis doctorul ca nu imi spune daca nu e sigur...si nu a fost! Pe linga asta ecografia pe care o primesc la controalele la gine e superrapida, se uita daca bebe misca, daca bate inima si gata. La 20 saptamini la eco morfologica e mai amanuntita. Si pe la 27-28 am facut tridimensionala la Francesca (asta nu mai intra in asigurare, e platita de noi) si e superfaina, cam ce faceti si voi, cred. Oops.... vad ca e ziua ta si suntem si din acelasi an! MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAAAAA MUUUULTI AAANI! Sa fii sanatoasa, bebe sa fie sanatos, sa fii iubita si sa ai tot ce iti doresti!
BillyBilly, eu sunt peste si tot asa mai rupta de realitate sunt, al meu e rac si e punctul meu stabil, stinca mea ca sa spun asa. Are rabdare cu zapacelile mele, ma ia asa cum sunt, si nici macar(spre uimirea mea) nu se plinge.
Apropo de fluturasi la cap, ieri am avut o durere puternica(nu o sageata dar nici de durata) de burta si m-au trecut ganduri negre. Dar am fost destul de tare ca sa nu merg la spital, de atunci am mai simtit bebe mic, deci sper ca e bine.
va pup
deliafairais spune:
darkbendis LA MULTI ANI!
pusyketa nu vrei sa incerci la bv? la clinica eva e 2000(normal si epidurala)-2600(cezariana). uita-te pe site ce conditii au. si au si nasteri in apa, cu dr baiulescu (singurul din tara care face), multe prietene au nascut asa si sunt f incantate!
fetele, voi ati auzit cumva ca prea multe ecografii dauneaza lui bebe? eu merg cam lunar, sau o data la 3 sapt, si multi imi zic ca nu e bine...nu prea am cum sa intreb medicul ca merg la doi si lor nu li se pare asa des :)
18+
Porumbita spune:
citat din mesajul lui miereamara Porumbita, eu ma fac singura deocamdata, cu ceara clasica, iar cand nu o sa mai pot o sa merg la cosmetica, acolo au ceara de unica folosinta, numai ca este foarte scump (aici serviciile de genul asta sunt f f scumpe). De ce nu ai incredere in ceara de unica folosinta? |
pai majoritatea cabinetelor au ceara clasica care se fierbe/decanteaza etc si nu am increde... iar cosmeticianele pe care le-am intrebat mi-au zis ca cea rece nu are asa efect, ca nu te faci ca lumea
Porumbita spune:
Da,atat este! Deci nasterea propriu zisa,indiferent de care este,are pret fix de 4100 RON.Cu ce se mai adauga,mi-a zis ca ajunge in jur de 6000-7000 RON |
aoleu dar cand au scumpit? ca eu acolo vroiam sa merg si cand am intrebat era 5300 RON; ne si apucasem de strans bani...
acum ce fac, ma pun pe cautat alt doctor? ca imi place doc asta...