Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Mire, Cris, merci pt. site-uri...din pacate cele 3 de la Mire nu vad sa livreze in RO... si au lucruri asa dragute...UF :-(

Darkbendis, nu cumva maine este ziua cuiva??!!
Eu iti zic de pe acum, LA MULTI ANI!!!!! ca la noi mai e putin si e 14 august :-).
Sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti! Sarcina si nastere usoara!

Alina19+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Alina, multumesc frumos pentru urari

Cris, ce sa-i faci, aici (in Glasgow) daca totul merge bine se face doar o ecografie "la stat" (aia pe care am avut-o in saptamana 11). Si cum la mine totul merge bine, asta e! Si oricum in cadrul NHS Scotland astia NU iti spun sexul la bebe (din varii motive) O sa mergem la o clinica privata in sapt. 24 sa facem o ecografie amanuntita, si ca sa aflam ce e bebele dar si sa fim si noi mai linistiti ca totul e OK (deh, parinti cu morcovei). Uite aici mergem,

http://www.babybond.com/4dscan.php

si da... preturile sunt "cam" mari pe aici...si la haine si la eco si la toate cele...dar asta este! Mergem inainte!

Dark Bendis

19+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cris, eu am luat no-spa cand m-a durat burta, nu stiu aici cum se numeste dar pot sa iti spun substanta activa din medicament ca sa poti intreba doctorul : clorhidrat de drotaverina, este un antispasmatic.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Dark mai e foarte putin pana maine , asa ca iti urez si eu La multi multi ani, sa fii sanatoasa si tu si bebita si daca maine ai ceva party sa iasa bine si asa sa aveti fun.
Iry mersi pentru informatie.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
17+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Citat:
citat din mesajul lui BillyBilly

pusyketa ma bucur ca ti-ai gasit doctorita dupa gustul tau, conteaza f mult. Cat despre nasterea la Medlife, nu mai stiu scorurile, pt ca au facut niste scumpiri in ultima perioada. Oricum, Medlife nu-i cea mai scumpa varianta, sunt altele si mai si...

Catalina

20+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Am sunat la Medlife,cum am spus.Cu cazare,nastere,ce ingrijiri mai sunt necesare,medicatie,tot,o nastere(normala sau cezariana,nu importa,pretul e acelasi),se incheie cam pe la 6000-7000 RON (60-70 de milioane vechi).....
E un pret totusi,care mse pare aberant.Nu sunt o muritoare de foame,nu vreau sa nasc gratis,dar nici sa dau un pret poate....triplu fata de un spital normal si poate,dotat cam pe aproape cu medlife-ul (vezi Cantacuzino).Deci,fara alte comentarii din partea mea,chiar e aberant pretul.

Fetelor,multumesc mult pentru urari si felicitari.Sper ca marja de eroare sa fi fost minima,in conditiile in care sunt doar in sapt 17.
Oricum ar fi,multumesc inca o data,sa dea Dumnezeu sa fie toti bebeii sanatosi si frumosi.Si mamicile lor,asemenea!

16+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark Bendis iti urez si eu inca de pe-acum !
La Multi Ani, sa fii fericita si iubita si sa va bucurati de copilasul pe care il asteptati!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Dark, La multi ani, multa sanatate si multi copii sanatosi si frumosi!
pusyketa, ce vorbesti??? asa scump e??? eu aici, ma aplicat pt o asigurare, care e doar pt femei gravide,si e totul inclusiv nasterea gratuita, dar am inteles ca e doar pe statul meu, fiecare are alte regulamente. va dati seama , eu cu Rh negativ, sa merg la spital aici, fara asigurarae din asta, cred ca m-ar fi uscat de bani!
dar oricum ar fii, mi se pare un pret enorm. aici o nastere costa cam 7000 de dolari si cezariana cam 10 mii. dar oricum, banii se fac altfel.
Am si eu aici, Tj max,marshall, nordstrom rack, am sa merg sa vad ce anume au, ma refer la hainute pt copil, ca restul imi iau eu pentru camera din walmart sau vad eu.
fetelor voi mai luati prenatale? eu tot iau, ma simt bine de la ele!
noapte buna Romania, o dupa-amasa placuta la restul!
eu fug la munca!

16S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Multumesc fetelor pt. felicitari
azi am cules de pe la toti.
Sotu voia musai o tzuffa mica cu codite campioana la sarit ata da de data asta a iesit cum voia soacra - ea voia baiat-

Billy - in ce priveste apetitul sexual...eu recunosc ..de cand am ramas insarcinata cred ca s-a triplat - spre bucuria sotului ...o fi simtom de baiat daca zici ca la tine e invers, cat despre scantei...nu am avut vreo cearta serioasa pana acu si sper nici sa nu avem, ne asemanam la caracter si ne e ff bine impreuna.

Miere,pusyketa felicitari pt baietei
sa va traiasca si sa fie sanatosi

Daiopri - nu ai chefff poate ai fetita

Lisa - imi place benerul cu steaua ...si eu tot fata zic ca ai

Of ca de greata tot nu am scapat, dar oricum sunt mai bine si am recuperat 1 kg, in rest planificam si noi o vacanta ceva studiem ofertele.

noapte buna, va pupacesc pe toate

http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Da,atat este! Deci nasterea propriu zisa,indiferent de care este,are pret fix de 4100 RON.Cu ce se mai adauga,mi-a zis ca ajunge in jur de 6000-7000 RON.

DarkBendis,La multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de bebe!

16+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
La multi ani pentru DarkBendis!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa aveti un bb care sa va aduca numai bucurii!!
Vero am modificat in listuta
tuchi, asa da.... eu tot in interior am inteles.
cami_antonia, dupa 14s se poate spune oricand dar trebuie sa stea dumnealui intr-o pozitie favorabila si sa fie un ecograf relativ performant.
Alina imi pare tare bine ca esti multumita de haine, bravo!!
miericico felicitari pentru baiat!!! sa fie sanatos si fericit!! bine ca ti-a trecut cu amnio... s-a mai dus un stol de pasarele
Daiopri nu te stresa cu marimile rin Romania - aici M e cica mare deja - toata lumea poarta S de zici ca-s toate cu masura 0 si 2 de la americani... hainele M si L sunt doar cateva bucati... eu ma complexez oribil cand ma duc in magazinele "hip"
pusyket si tie multe felicitari pentru baietel!! sa va aduca numa' bucurii!! la medlife costa mai mult nasterea ca la euroclinic?
Alina nu livreaza nici Gap nici Oldnavy in Ro - eu imi iau online si mi le trimit prietenii din state dupa aceea prin posta - e cea mai buna varianta.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput