Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
BillyBilly spune:
Felicitari, felicitari pt miere si pusyketa! Wow, ce frumos! ma bucur pentru voi! Sa va traiasca flacaii!
pusyketa ma bucur ca ti-ai gasit doctorita dupa gustul tau, conteaza f mult. Cat despre nasterea la Medlife, nu mai stiu scorurile, pt ca au facut niste scumpiri in ultima perioada. Oricum, Medlife nu-i cea mai scumpa varianta, sunt altele si mai si...
Catalina
20+ Ana-Maria ingeras de
Bebelusa
cris30 spune:
Trei puztulici dintr-un foc, sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca numai si numai bucurii .
Lisa poti manca fara nici o problema inainte de TT.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
17+ Doamne ai grija de bebelina mea.
cris30 spune:
Lisa iti face si eco maine sau iti ia numai sange??
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
17+ Doamne ai grija de bebelina mea.
lisa79 spune:
imi fac analizele la 10 dim si eco la 2 pm.
de abia astept, cu toate ca am niste emotii
multumesc de raspunsuri!
16S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
Alina1976 spune:
Lisa, BAFTA!!! O sa fie bine si presimt ca o sa vi cu vesti super bune! Si sa fie cu...."crapatura" ca sa castig pariul
Alina19+ cuEMMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cami_antonia spune:
alina iti multumesc mult de raspunsuri...cred ca imi voi olua unele chestii L si altele XL.....
cat despre sexul bebelusului sigur il voi afla si eu abia pe 9 septyembrie cand am urmatoarea programare la ecograf....
mire, vero si pusy felicitari pt putulici....sa fie sanatosi.....
mai asteptam si alte fete sa ne spuna daca au aflat ce vor avea....
lisa calatorie placuta....si sa ai grija de bebe....
alina tu in tara ce marime ca numar porti? 42 sau 44?
13+
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Lisa, BAFTA!!! O sa fie bine si presimt ca o sa vi cu vesti super bune! Si sa fie cu...."crapatura" ca sa castig pariul Alina19+ cuEMMAde ianuarie Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
na ca m-ai facut sa plang...offf..nu e vina ta, dar numai cand ma gandesc ca maine poate voi afla!!!
16S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
Alina1976 spune:
Cami, in general port 40 sau maxim 42. Inainte de a ramane gravida purtam 38 (adica de fapt inainte de prima sarcina...ca nu am mai revenit la 38, am ramas la 40).
Lisa,
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Fetelor, ce site-uri din USA mai stiti care sa livreze si in Romania? Site-uri cu lucruri de copii ma intereseaza si care au si chestii misto si nu foarte scumpe, evident. :-)
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica