Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
Selene_Bunny spune:
Buna, fetelor!
La Multi Ani, DarkBendis, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai sarcina si nastere usoare!
Felicitari, miere, vero si pusyketa, pentru baietei!
Quad test (unde se masoara 4 markeri) se face si in Romania, am pus eu link-uri mai demult, insa nu in Bucuresti si nu stiu cata experienta au cei care il fac.
Eu ieri am fost la Selgros, m-au apucat niste contractii dureroase, de ma strambam in toate felurile... I-am luat bebelinei doua jucarii de la Fisher Price.
Fetelor, m-ati speriat cu pretul nasterii. Pai in halul asta, eu nasc acasa, sincer, sau imi gasesc un sponsor (mai greu)... Nu mai pot lucra prea mult, chiar va admir pe cele care rezistati eroic la munca, prin urmare finantele au scazut simtitor, e naspa rau...
Si m-am saturat de caldura (37 de grade ieri, azi, mai mult) si de gandaci, nu stiam ca in zona asta sunt atatea specii care iti intra in casa si ti se plimba prin baie si pe parchet, bleah, si azi-noapte am strivit ditamai carcalacul, mi-e o scarba de ei...
Lipsesc mai multe fete de la apel, IrinaC, mvb, jasmi, Angellique, yashy, crisspoliss...
Si am impresia ca nu imi mai creste deloc burtica...
cu Daria Nandini
de 21+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Iris2002 spune:
Selene, hai in Olanda daca vrei sa nasti acasa, aici e normal.(daca e doctorul de acord si evident cu o moasa bine instruita langa tine). Eu recunosc ca la spital ma duc, desi am prietene olandeze care au nascut acasa si au amintiri mai lirice despre nastere decit mine
.
Leditia spune:
Selene ai grija cu contractiile.
Si eu m-am speriat de preturile de care vbesc fetele,dar fiecare dupa cum poate,asa ca eu nasc la spital de stat si acum ce-o vrea D-zeu.
M-ai facut sa rad cu ganganiile si carcalacii..stai linistita ca nu esti singura,eu nu mai suport caldura asta,mai ales ca eu plec la munca fix cand e caldura mai mare,in toiul zilei si cu tramvaiul..unde lesini de cald..Slava Domnului ca seara vine si ma ia al meu,ca mi-ar fi teama la ora aia singura pe tramvai..Si in plus m-am saturat de ganganii,tantari,muste,fluturi si altele din astea.
gata,am fugit...
POZE
Minunica mea
18+ 
cristi_2003 spune:
si burta mea s-a micsorat - asa ca bag in ea tot ce pot sa se faca la loc.
eu stiu ca aici o nastere costa pana in 1000 de lei. cu toate atentiile.
19+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Alina1976 spune:
Hopa si eu...:-)
Naty, la dimensiunile tale cred ca ar trebui sa vezi un XS daca au...ca S mi-am luat si eu la anumite chestii...si eu am aproape 1.70 si 63kg :-)
Bee, ACIDUL FOLIC luat dupa 13 sapt. este APA de PLOAIE!! Nu-l mai lua, nu mai este nevoie! Acidul folic ajuta la formarea corecta a sistemului nervos si previne niste malformatii....dar la 13 sapt. bebe este complet format, so...forget about it!
Venera, nu incerca sa-ti iei de la magazine de gravi, ca sunt numai chestii naspa si de seara nu gasesti mai nimic. Vezi la Irina Schrotter eu mi-am luat o rochita neagra, stramta sub sani si apoi larga, fff frumoasa. Si am dat pe ea cam 400 RON (acum vreo 2 ani) dar am vazut ca mai era modelul. Si o mai poti purta si dupa...
Cadia, ce inseamna prost la SD? Cat ti-a iesit riscul? Sa-i spui asta Dr. Iosup. El se va uita mai bine la pliul nucal si daca iti va spune ca e bine, sa stii ca asa e! Sa ai incredere in el.
Ledi, eu am luat 10 piese de imbracaminte (4 pulovere, 3 bluze, o fusta si 2 camasi de noapte) si m-a costat 70 USD transport si 186 RON taxe vamale. Au venit in 5 zile prin UPS si m-am dus eu sa le iau de la ei de la sediu ca sa nu mai astept inca 2 zile sa mi le aduca ei acasa.
Alina
19+ cu
EMMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
justme25 spune:
Ce bine ca am simtit-o acum mai bine pe bebelina noastra. Nu m-am prins pana la urma cand doarme si cand e activa..ca simt uneori dimineata, uneori la pranz..cine stie..am citit pe net ca acum bebele are nevoie sa doarma cel putin 16-20 de ore pe zi..ce muuuulttttt!!!
Justme
19+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
roxanaz spune:
puah trebuie sa fac o pauza ca ma doare capul de mor.
Raluca tin pumnii ptr TT, precis va fi totul ok.
Alina nu puteti selecta modalitate de transport prin posta, nu curier? ptr ca eu la coletele de la vama nu platesc nici un leu taxe vamale...
Iris pfff, cred ca exista si amintiri lirice dar stii si tu ca si povesti de groaza is.... cu ghiotura. eu una nu as naste acasa nici sa ma pici cu ceara.. brr...
Cristi mare grija la administrarea suplimentara ce Ca in sarcina ptr ca poate produce contractii. cel din vitaminele prenatale e mai mult decat suficient.
Naty spune:
Gata, am primit rezultatele. Par a fi bune. Le rog insa si pe fetele care se pricep sa imi dea o parere:
Pe scurt
Alfa-fetoproteina - 47,4 ng/ml
estriol liber - 2,27 nh/ml
HCG total (HCG + beta) - 29363 mUl/ml
comentarii - acest rezultat indica risc scazut de anomalii fetale la nastere
mediana AFP - 47,4 IU/ml
AFP MoM corectat - 1,22
Mediana Estriol - 2,27 ng/ml
estriol MoM corectat - 0.86
mediana HCG - 29363 mUl/ml
HCG MoM corectat - 1,28
risc de varsta la termen - 1:537
risc sindrom Down la termen - 1:1615 1:250
comentarii risc SD: risc scazut
risc defect tub neural: valoarea MoM AFP corectata (1.22) este situata in zona cu risc scazut
risc trisomie 18 - mai mic de 1:10000 risc scazut
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
17+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Porumbita spune:
cadia programea la pop o am pe 8 sept (cand am 20 sapt fara 3 zile) si cea la pelinescu e pe 2 octombrie cand o sa am 23 de sapt; la iosupn imi facusem programare pe 18 sept cand as avea 21 de sapt dar cred ca renunt totusi la ea si merg pe mana lu pop si a lui pelinescu
dalma tu de unde procuri ceara? sau ce fel de ceara folosesti? ca mar tenta si pe mine sa iau si sa merg cu ea la cosmeticiana.. dar te duci si cu recipientul in care o incalzeste?
pt fete mancacioase ma alatur si eu grupului... scuza mea e ca recuperez cele 1-2 kg pe care le-am da jos saptamaniele trecute cand vomitat (aleluia de duminica nu mai vomit si nu imi mai e rau)
naty mie imi pare ok rezultatul la TT
leditia nici noi nu stim ce e bb pt ca la eco de 12 sapt ambii doctori au zis ca nu se vede; asa ca asteptam pana pe 8 sept.