Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
anca_a spune:
da, chiar ca e ok. Mai ales ca Alex, obisnuit afara nu are rabdare sa stea in casa. Nu stiu ce o sa facem la iarna.
Dar voi ce faceti cat timp sunteti in casa? Ca ma gandesc ca e si mai greu de distrat copilul decat afara...eu vad la noi in weekend cand stam cu el..daca ploua musai trebuie sa mergem la magazine mari gen Cora sau la Mall sa il plimbam. In casa se plictiseste repede de orice jucarie sau activitate.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Anca,super ca pot sta atat!in parcurile in care mergem noi ar fi prea soare dupa 13; in IOR ajung doar cand nu sunt cu Sebastian... Ok Ramonica,am inteles! mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
Anca si Alex 14 decembrie 2007
anacami spune:
Anca,avem noroc ca avem si noi "o tara" aproape de Bucuresti,cu spatiu mare,multa verdeata si pomi;Sebastian,cel putin,a stat mai toata vara pe acolo...plange cand il aducem in Bucuresti..sa vedem ce vom face peste o luna,cand trebuie sa revenimpenru mai mult timp,mai ales ca reincepe gradinita...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui anca_a da, chiar ca e ok. Mai ales ca Alex, obisnuit afara nu are rabdare sa stea in casa. Nu stiu ce o sa facem la iarna. Dar voi ce faceti cat timp sunteti in casa? Ca ma gandesc ca e si mai greu de distrat copilul decat afara...eu vad la noi in weekend cand stam cu el..daca ploua musai trebuie sa mergem la magazine mari gen Cora sau la Mall sa il plimbam. In casa se plictiseste repede de orice jucarie sau activitate. |
Ai noroc ca te pot ajuta ei cu iesitul in parc.
Cand epuizez toate jucariile si jocurile... nu-mi mai ramane decat sa trec la linguri de lemn; polonice de plastic... da' si de astea se plictiseste repede. Doar afara nu se plictseste. Ar fi o varianta ideala sa plecam si noi atatear ore (ca in casa ma innebuneste). Dar nu pot sta atat afara ca e de facut mancare... de pus

. In parc sigur e mult mai racoare... chiar mi-ai dat ideea sa incerc varianta asta o data la 2 zile.Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ram0nica
Wow!!! Ce flumos alata!! Vleau si eu sa ma joc cu tlenuleteeeeeee!! Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare |
anacami,
frumosi copii ai... sa-ti traiasca... si ce frumos se joaca ei amandoi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
adyanna spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Iaca am aparut si eu...Am citit la lumina opaitului .Adriana,pupici la bolnavioara mica. Tinem pumnii sa se faca mai repede bine. Noapte buna. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Multumim!

Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste
adyanna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Adriana imi pare rau ca ati trecut prin asta din cauza incompetentei doctorilor si imi pare bine ca acum sunteti mai bine. Tu i-ai facut vaccinul Prevenar? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Nu i l-am facut. Imi spusese pediatra ceva de el dar nu mai stiu cand se face. Caut acum pe net sa vad despre ce e vorba.
Merci!
Adriana si
adyanna spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata!!! offf adriana, imi pare rau pt micuta!! sa se faca bine repede!! ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Multumim!

Adriana si
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anacami noi nu i-am luat cu magnet,nu ne plac,parca sunt si mai mici,nu? astea merg singure sau trebuie sa le impingi tu? cele cu sina albastra sunt electrice,deci mai palpitante |
Da,is mai mici si trebuie impinse.Dar lui asa ii place.Chiar si alea mari care au baterie trebuie el sa le impinga,sa le mute dintr-o parte in alta.Nu-i place sa stea sa se uite la ele cum merg singure...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
anca_a spune:
Cami gasesti tu ceva cu ce sa il tentezi sa vina cu drag inapoi la Buc. 
Ramona, avem noroc cu bunicii (2 perechi de cate 2
) ca stau cu alex altfel nu m-as fi putut intoarce la firma. Intradevar e greu sa fii singura toata ziua cu copilul si sa trebuiasca sa mai si "gospodaresti". Ptr mine cel putin cele 7 luni cat am stat acasa au fost tare grele.
Anca si Alex 14 decembrie 2007
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui anca_a Cami gasesti tu ceva cu ce sa il tentezi sa vina cu drag inapoi la Buc. ![]() Ramona, avem noroc cu bunicii (2 perechi de cate 2 ) ca stau cu alex altfel nu m-as fi putut intoarce la firma. Intradevar e greu sa fii singura toata ziua cu copilul si sa trebuiasca sa mai si "gospodaresti". Ptr mine cel putin cele 7 luni cat am stat acasa au fost tare grele.Anca si Alex 14 decembrie 2007 |
anca, si zici ca te-ai intors la munca?
trebuia sa te intorci sau ai vrut tu?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

.

. Dar macar acum se vede o imbunatatire,chiar foarte mare! Acum doarme si fata mea linistita, nu o mai deranjeaza secretiile ( care sunt din ce in ce mai putine), nu mai e speriata si nu mai plange!
Aici am dat de niste asistente foarte dragute care isi fac meseria cu placere si se vede!
si bubulina