Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 3
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi hy mi-am facut tatuajul mult dorit!!!! ![]() ![]() ![]() haideti ca fac cinste in seara asta....![]() ![]() ank, bine ai revenit gravidut-o!!! super pozele, super burtica!!! felicia, la mine se vad tot mai putin vergeturile. am fost la solar si am slabit foarte mult poate de aia. oricum au culoarea pielii, desi la inceput erau rosiatice/movulii. fetele din bucuresti, am si eu "intrebare mica" (vorba lu' dany26 ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Felicitari pentru tatuaj! Sa il porti sanatoasa!
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste
adyanna spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Miha, multumesc pentru raspunsul de aseara .De dimineata m-am prezentat la camera de garda cu Matei, la spitalul VG. S-a trezit tot marait si ne cauta sa se aseze cu capul pe noi, ca si cum suferea, ca si cum cauta alinare M-am speriat f tare pt ca Matei nu a stat niciodata cu capul pe noi sa-l mangaiem, de fapt el nu sta locului niciodata. In urma consultului se pare ca nu are nimic, m-au certat f tare ca am fost cu un sugar la mare. Are atat gingia de jos cat si cea de sus super inflamate. Mi-au spus ca e plin spitalul de bebeii intorsi de la mare cu diverse probleme. Mi-a spus ca daca in 5 zile nu face febra, diaree sau alte chestii naspa, insemna ca totul i se trage de le dinti. Diseara merg sa-l vada si pediatra lui. Eu simteam ca nu e nimic grav, dar m-am speriat cand l-am vazut cum vine si cauta alinare la noi in brate. Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare |
multi lui Matei! Si eu cred ca de la dinti are starea asta sau cum spunea Miha poate ii e frica sa nu dispari... 
Adriana si
adyanna spune:
| citat din mesajul lui dany26 fetelor voi ce jucarii ati mai luat bb-eilor??? eu ii iau multicele dar acum as vrea sa iau si ceva asa mai "educativ" sau care sa il faca sa faca el ceva....nu stiu daca ma intelegeti ....sa ii capteze atentia mai mult timp......ca tare repde se plictiseste de toate![]() dupa 2 zile gata...uita de jucaria noua....nu-i mai pasa![]() www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
Pachete de servetele, cutii de carton, ziare si reviste, evantai...
Adriana si
adyanna spune:
| citat din mesajul lui Ank83 are cineva perie de genul www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Aparate_de_tuns_sau_coafat/Rowenta/Perie_rotativa_cu_aer_cald_Brush_Activ_CF_9000" target="_blank"> asta .... Adica e ceva de capul lor... Tot vreau sa imi iau o perie rotativa cu suflu de aer cald ca mi se par mai accesibile , decat placile de intins parul.... Am una si ma apuca toti nervii cat de mult dureaza operatiunea. Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Am si eu si e ok. Bine, la mine nu e de indreptat parul, ca e el foarte drept de felul lui, ci de aranjat putin la varfuri.
Adriana si
adyanna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
atunci ai scapat de o gravida la usa ta pe neanuntat ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Si mie!
Desi bunica mea e din Ialomita, tot cu branza sarata face placinta! 
Adriana si
adyanna spune:
| citat din mesajul lui dany26 fetelor vin si eu cu o intrebare : de cand pana cand se considera 2 ani concediu de crestere copil?de la nasterea lui sau de la inceperea concediului acela de 120 zile??? stiu ca nu are nici o legatura cu subiectele actuale ![]() www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
Pana face copilul 2 ani. Eu asa stiu! In luna urmatoare celei in care a facut 2 ani nu mai iei indemnizatie. Vine doar alocatia lui, adica cei 34 ron cat e acum.

Adriana si
adyanna spune:
La multi ani si de la noi sarbatoritilor de zilele acestea! 
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
adyanna spune:
Se pare ca v-am speriat cu cat am scris! Ati fugit toate la culcare! 
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
adyanna spune:
Am acumulat si eu puncte pentru "Glow" la nume!
Am scris mesajul asta sa vad cum arata! ![]()

Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
adyanna spune:
Daca tot nu mai e nimeni sting eu luminile si ma retrag si eu. Noapte buna! 
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

si bubulina 
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
....sa ii capteze atentia mai mult timp......ca tare repde se plictiseste de toate
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
17.10.2007
de
care
Nu...Era dulce,foarte dulce si cu aroma de rom...