Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cami,va fi ca o babuta cu un singur dinte.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

anacami am poze la semnatura; da, sta f. aproape, La Fourmi de pe Rm Sarat (nu Valcea ) poate reusim sa ne gasim cnd mai iesi prin parc.

Vlad - Gabriel (13 dec 07)["http://good-times.webshots.com/album/564044533GhTMTx?start=28"] poze la munte si la mare [/url]

Mergi la inceput

am uitat sa va zic: am fost la pediatru si toata problema cu el era de la rosu in gat (varsa, avea sc. moale, se zvarcolea in somn...). Ne-a dat o plasa de medicamente! Sper sa-i treaca repede.
Oare rosu-n gat se ia?

Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare

Mergi la inceput

mamaaaaa, da' ce pustiu e p'aici...
Miha, esti vinovata pt ca mi-ai (re)deschis apetitul pt facut praji. Vineri am facut pandispan cu piersici coapte (o parte chiar le pusesem intr-o casoleta pt intalnirea cu fetele... dar am uitat acasa si casoleta si portofel si... bine c-am luat cupilul).
Si ca tot zisesi tu adineauri ca nu stii daca ai timp de ceva bun, ma gandi sa incerc eu ceva (poate-poate ies macar pe sfert de apetisante ca praji' tale, in general). Si facui o praji cu... mure. Acu' stati sa iasa din cuptor sa va pun poze. Si daca nu-mi place cum arata... o sa zic ca mi s-a defectat ap foto decat sa ma huiduiti ca arata nasol

Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

n-am rezistat sa nu intru si eu, maine plecam in Antalya, eu si tati, Tustele sunt la bunici o sa-mi fie super greu fara ele.

Stefanut a lui Victo a fost in petit la noi , si-a am semnat pt. Elena

sper sa nu deranjej pe nimeni, dar va rog pe cele care aveti timp sa semnati petitia : dati click pe urmatorul link:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Se refera la sustinerea reproducerii umane asistate! Ma gandesc in primul rand la fetele care nu au avut sansa mea....! Va multumesc !

va pup!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

mamaaaaa, da' ce pustiu e p'aici...
Miha, esti vinovata pt ca mi-ai (re)deschis apetitul pt facut praji. Vineri am facut pandispan cu piersici coapte (o parte chiar le pusesem intr-o casoleta pt intalnirea cu fetele... dar am uitat acasa si casoleta si portofel si... bine c-am luat cupilul).
Si ca tot zisesi tu adineauri ca nu stii daca ai timp de ceva bun, ma gandi sa incerc eu ceva (poate-poate ies macar pe sfert de apetisante ca praji' tale, in general). Si facui o praji cu... mure. Acu' stati sa iasa din cuptor sa va pun poze. Si daca nu-mi place cum arata... o sa zic ca mi s-a defectat ap foto decat sa ma huiduiti ca arata nasol

Tu ar trebui sa nu ma bati,sa fii prietena mea,ca iti permiti,slabatura ce esti.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi
sper sa nu deranjej pe nimeni, dar va rog pe cele care aveti timp sa semnati petitia : dati click pe urmatorul link:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Se refera la sustinerea reproducerii umane asistate! Ma gandesc in primul rand la fetele care nu au avut sansa mea....! Va multumesc !

Acus semnez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna seara! Am mai aparut si eu pe aici!
Nu am mai reusit sa intru pentru ca am avut o saptamana tare nasoala. Dupa ce saptamana trecuta am fost cu Antonia la aerosoli si aspirat la spitalul Emilia Irza ( sau Alfred Rusescu parca se numeste acum...) de unde pleca cu niste crize de plans de nu o linisteam in nici un fel o ora-doua,( nu mai spun ca doar ajunsa in fata spitalului se punea pe plans ca stia ce o asteapta) am constatat ca nu era o imbunatatire prea mare a starii ei asa ca ne-am pus pe dat telefoane pe la rude si prieteni dupa un dr orl mai bun. Si asa am ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu la o dr Iorgulescu ( fff buna) care dupa ce a consultat-o a tras urmatoarele concluzii:
- are si otita de la secretii pentru ca nu a fost bine aspirata
- aerosolii i-a facut degeaba pentru ca la cate secretii avea ea ar fi trebuit intai aspirata si apoi facut aerosolii ca sa ajunga unde trebuie pe cand la noi era tocmai invers, dupa aerosoli ma rugam de asistente sa o aspire

Asa ca mai facem si aici aerosoli pana vineri si ne-a mai dat si niste siropuri si picaturi pentru urechi . Dar macar acum se vede o imbunatatire,chiar foarte mare! Acum doarme si fata mea linistita, nu o mai deranjeaza secretiile ( care sunt din ce in ce mai putine), nu mai e speriata si nu mai plange! Aici am dat de niste asistente foarte dragute care isi fac meseria cu placere si se vede!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Merg sa mai citesc din urma si revin!

Asa creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anco super poze ,Raul este mortal in masinuta si cu palarie ,tu arati f bine cu noua burtica ,dar piesa de rezistenta este fusta lu tati

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Subscriu!

Asa creste

Mergi la inceput