Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 16
Ank83 spune:
Vai nu mai pot de cald ..vreau undeva la
...dar daca s-ar putea sa nu fie drum lung ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ram0nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 [quote]citat din mesajul lui ram0nica uitati http://family.webshots.com/photo/2670087670103351382UPCfBvpraji cu mure [url] cu care m-am laudat aseara |
nu ma
... promit sa nu mai fac! 
Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare
ram0nica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
N-ai inteles procedeul...Dar il vei intelege in curand... Deci...slalom faci ziua printre jucariile aruncate strategic |
Aaaaa, incep sa inteleg! Acu' inteleg ca sportul pe care-l practicam aproape zilnic (de la o vreme incoa' de cand s-a adunat oboseala) avea un nume
ram0nica spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Imi pare rau ca n-am fost pe faza sa-i filmez in seara asta la baie.Sa-i fi vazut cum se bateau amandoi pe prioritatea la dus,de fapt l-a prins apa care curgea ![]() |
Bataioasa de mica! Imi place mult de Amira ca are personalitate!
ram0nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 mai fetelor, noi am avut o noapte alba, de cosmar... ![]() ![]() ![]() Eric a gemut si a plans aproape toata noaptea, l-am plimbat in brate cu schimbul... dadea din picioare si-si misca capul sintr- parte in alta... apoi incepea sa tipe... nu stiu, or fi dintii sau burtica, sau paote caldura, n-am deslusit... acu e ok... sper sa nu repete figura la noapte!!! ![]() ![]() i-am pus pe la 3 dimineata un paracetamol supozitor si dupa o ora i-am dat si 4 ml de Panadol.. nu stiu daca am facut bine, cred ca i-am dat cam mult, dar apoi i-am dat lapticu pe la 4 dimi si a mai dormit ceva... voi ce ziceti? ati patit asa ceva? |
noi patim asa de o saptamana (o data la 2 zile). Am ajuns azi si la un spital de profil (nu doar la pediatru) si se pare ca are o viroza respiratorie. I-a dat antibiotic. eu il tratam deja cu oscilococcinum + eferalgan + biotics + hidrasec + debridat pt "rosu-n gat", dar nu a fost suficient. Acum ia antibiotic.
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ram0nica
noi patim asa de o saptamana (o data la 2 zile). Am ajuns azi si la un spital de profil (nu doar la pediatru) si se pare ca are o viroza respiratorie. I-a dat antibiotic. eu il tratam deja cu oscilococcinum + eferalgan + biotics + hidrasec + debridat pt "rosu-n gat", dar nu a fost suficient. Acum ia antibiotic. Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare |
si cum s-a manifestat la voi? de unde ai stiut sa-i dai medicamente? ai vazut ceva anume?
Eric n-are febra, nu e racit sau infundat, e activ si vesel, cateodata putin marait...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ram0nica spune:
citat din mesajul lui eladea2005
noi patim asa de o saptamana (o data la 2 zile). Am ajuns azi si la un spital de profil (nu doar la pediatru) si se pare ca are o viroza respiratorie. I-a dat antibiotic. eu il tratam deja cu oscilococcinum + eferalgan + biotics + hidrasec + debridat pt "rosu-n gat", dar nu a fost suficient. Acum ia antibiotic. |
Aaaa, pai nu i-am dat de capul meu tratamentul acela. Mersesem la pediatru. Si vazand ca nu-i trece si ca de ieri de la 17 pana dimineata la 9 a vrut sa bea in total 100 ml de lapte, m-am gandit sa mai aud si parerea altcuiva. Terminam duminica trat. asta si apoi ii dau antib. (cica e un antib. slab care nu se metabolizeaza in ficat, ci se elimina in aceeasi stare; nu reusesc sa descifrez de pe reteta numele).
Eric macar a vrut sa bea lapte, Vlad de cate ori vin cu biberonul urla. Cred ca il doare in gat. Dar nici cu lingurita sa nu vrea?! Nu-l inteleg. In schimb, singurul lucru pe care-l accepta e apa. Dar cu cana/pahar. Poate mai bine sa renunt la bibe si sa-i dau laptele la fel.
Se pare ca osciloccocinum-ul incepe sa-si faca efectul ca de careva ore bune e mai linistit... nu mai urla din nimic. Sunt curioasa la noapte daca reusesc sa dorm mai mult de 2 ore la un somn.
Asa a eu zic sa mergi cu el sa-l vada un pediatru. Chit ca e vineri si mai toti au terminat programul. Gasesti tu o varianta. Mi-e teama sa nu fi facut si el vreo viroza. Zicea dr. de la spital ca e destul de raspandita la bebelusipe vremea asta.
ram0nica spune:
Andreea, acum am vazut ca ai intrebat cum s-a manifestat la el: a inceput sambata noaptea, exact cum descrii tu, cu urlete si nedormit noaptea. El tocmai ce-si revenise de vreo 2-3 zile din ceea ce med. spusese ca era enterocolita (se pare ca numai aparent ii trecuse, ca azi a mai primit acelasi diagnistic pe langa cel de viroza). Intr-un final a adormit pe la 5 linisitit cu o sticla de lapte si s-a trezit la 9 destul de morcovit ca sa regurgiteze tot laptele mancat. Sun medicul si zice ca nu-i nica grav, ca e de la dinti (intr-adevar i-a aparut al 2-lea). Toata ziua nu a mai varsat; s-a linistit... in schimb noaptea a facut la fel si la prima ora a diminetii a
iar. Am mers si a primit tratam ala, s-a mai linistit in timpul zilei, dar noaptea se trezea destul de des nervos. Cand am vazut ca cu trecerea zilelor nu mai vrea nici sa manance mare lucru mi-am zis sa merg si la spit.
Nu stiu daca am fost prea coerenta, dar nu prea mai vad sa scriu de somn
.
ram0nica spune:
ups! ce uituca sunt: am uitat sa mai adaug la simptome si scaune dese, cate 3... si se putea observa cu usurinta ca nu digerase mai nimic din ce mancase + o usoara febra, si incepuse si sa tuseasca un pic, ca si cum si-ar "drege" vocea 

Deci...slalom faci ziua printre jucariile aruncate strategic