Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Am promis dovada, uitati dintele nostru
Miha, uite o parte din Thomasii nostri (ca mai avem si la mamaia o parte-triaje,macazuri, incarcatoare cu carbuni si apa,covoras AquaDoodle,etc).Partea misto este ca fix la 4 ani, cand ii cumparasem tot ce exista pe piata noastra din aceasta colectie (noi avem din gama cu sina albastre), a schimbat macazul pe Cars !!!Acum m-am invatat minte si ii cumpar f. rar,cu anumite ocazii; este drept ca la cap. trenulete, nici tati nu s-a putut abtine, ca ii plac si lui si se joaca cu ele cot la cot cu Sebastian

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

felicitari pt dintisorul cel flumos ..
Mama ce colecieeee aveti !!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

uitati http://family.webshots.com/photo/2670087670103351382UPCfBvpraji cu mure [url] cu care m-am laudat aseara

Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Fetelor Antonia mea tocmai a mers de-a busilea prima data!!!!!!!!!!! Sunt fffffffffffff fericita!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

felicitariiii .... noi tot doar inapoi mergem de-a busile

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26

anacami bine ai revenit!!!!felicitari pt dintisorul cel frumos!!sunt super jucariile!!!!imi plac mult si cele cu lemn!
mersi tie, lui bb_yasmi si adyanei de raspunsuri!

Azi facem cinste pt ca Andreiul meu drag si scump face 9 LUNI!!!!!!!!!!LA MULTI ANI SUFLETELUL MEU!

si LA MULTI ANI si celorlati bebelusi care mai au doar 3 luni pana fac 1 an......:
JOSHUA
EVA
ILANA
ALEX

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui anacami
el nu se plictiseste,joaca rolul "controlorului cel gras";face diverse config. de sine,apoi schimba macazul/macazurile,pe unele locomotive le pune sa astepte la semafor,pe altele le trimite la depou,le schimba vagoanele,etc,etc. In timpul asta Stefania le urmareste curioasa, a invatat ca nu trebuie/nu are voie sa le mai inhate de pe sine ...

Eheheee...sa vezi ce razboi e la noi,cand trece asta mica peste constructiile lui,ca si el isi face linii... Si daca ii mai ia si vreun trenulet deja scandalul e in toi... Si asta mica se lupta cu el mey...E cu personalitate...Cre ca o sa mi-l capaceasca pe Robert ca pe hotii de cai,cand o mai creste nitel..

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui dany26
ce DULCE...!!!!!!sigur asa voi pati si eu...mi se va inmuia inima

Ti se va inmuia inima,se va imputina bugetul familiei si va creste muntele de jucarii... Dar cel mai important dintre toate e fericirea copilului si faptul ca vei invata sa faci slalom si vei putea participa cu brio la Olimpiada.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

te bagi si tu la olimpiada??!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragi mamici, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

vad ca e liniste pe aici.... hai ca sting lumina si ma bag la somn...Ne auzim dimineata

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
Aaaaa, sa inteleg ca... slalom printre muntii de jucarii?

N-ai inteles procedeul...Dar il vei intelege in curand... Deci...slalom faci ziua printre jucariile aruncate strategic prin casa.Muntele se formeaza seara cand prea obosita si enervata de aceeasi rutina zilnica,aduci grebla si le aduni intr-un colt de camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
Suuuuper tare! E deja avansata! Mi-o si imaginez!!!

Imi pare rau ca n-am fost pe faza sa-i filmez in seara asta la baie.Sa-i fi vazut cum se bateau amandoi pe prioritatea la dus,de fapt l-a prins apa care curgea , si cum Amira ii dadea peste maini si-l impingea sa fie ea prima.

Mergi la inceput