MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata!Hopa si eu pe aici sa vad ce mai faceti si sa va invit la o !Vin si eu cu o intrebare:din a cata luna ati inceput sa-i dati mancarica bb-ului vostru pt ca eu primesc tot felul de sfaturi si anume ca e bn sa-i dau din prima luna biscuitei,mar,si sunt tare curioasa sa stiu si parerea voastra!Despre mine ce sa va mai zic decat ca saptamana vitoare intru in a 7 luna,din octombrie incep cursurile prenatale si (apropo voi l-ati facut sau ce se face acolo?)si tot de luna viitoare vom incepe cumparaturile pt bebe.Va doresc o zi buna![:X
poliamarc sau mario
27+

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

bionda multumim de cafea tare bunuta!Mai ai putin si te vei simti cea mai fericita mamica si femeie din lume!Eu am inceut diversificarea la 5 luni si jumatate cu cateva lingurite de cereale.Cel putin pediatra mea sustine diversificarea dupa 6 luni la copii alaptati la san exclusiv iar de la 5 luni la cei alaptati cu formula.Vei vedea pe parcurs si pediatra te va sfatui si ea.Eu nu am facut cursurile prenatale..dar este bine sa le faci te vei simti mai increzatoare.

Raluca....hmmmmmm noi nu plecam in tara de craciun si revelion cu toate ca imi doresc f mult lucru asta!..Asta e spera<m sa vedem zapada pe aici pe undeva macar un weekend...

Deci fetele care stati prin zone montane ma primiti?

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

bionda multumim de cafea tare bunuta!Mai ai putin si te vei simti cea mai fericita mamica si femeie din lume!Eu am inceut diversificarea la 5 luni si jumatate cu cateva lingurite de cereale.Cel putin pediatra mea sustine diversificarea dupa 6 luni la copii alaptati la san exclusiv iar de la 5 luni la cei alaptati cu formula.Vei vedea pe parcurs si pediatra te va sfatui si ea.Eu nu am facut cursurile prenatale..dar este bine sa le faci te vei simti mai increzatoare.

Raluca....hmmmmmm noi nu plecam in tara de craciun si revelion cu toate ca imi doresc f mult lucru asta!..Asta e spera<m sa vedem zapada pe aici pe undeva macar un weekend...

Deci fetele care stati prin zone montane ma primiti?

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Si la noi e frig, si ploaie..Eduard e racit de ieri, nu a mers la nido, are si putina febra...uff, a dat un pic de frig, deja s-a imbolnavit

Bionda, mai ai putin..pregateste bagajul ! Diversificarea am inceput-o dupa 5 luni, dar au mai trecut 2 pana a binevoit sa accepte, e mult prea devreme la o luna jumate. Despre cursul preparto vezi www.infasil.it/html/preparto_main.html" target="_blank">aici cateva informatii.

Mamii, eu nu stau chiar la munte, ci printre dealuri...am unul aprope de 1400 m , unde mai si ninge iarna, daca te multumeste te astept cu placere la sanius sau ski!

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pe fuga si revin mai pe seara...

Junioru a avut enterocolita ,printesa e bine....

citesc si mai revin

pup toate duamnele

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

AAA ca mi-am adus aminte ce vroiam sa va mai intreb,v-i s-a intamplat sa scapati urina in timp ce tuseati sau stranutati(cd ati fost gravide)?Si inca ceva ceva:cd mi-aminceput viata sexuala am avut niste dureri groaznice, m-am infectat ,am avut scurgeri ff urat mirositoare cu greu m-am acomodat, la inceputul fiecarui act sexual aveam dureri mici chiar si acum simt un mic disconfort dupa 5 ani si ma intrebam daca are vreo legatura cu nasterea daca nu cumva sunt prea stramta si o sa am probleme cu dilatatia sau n-au nici o treaba una cu alta?!

evl p

Mergi la inceput

neatza..

bionda ..se intampla ffffffff des in randul gravidutelor sa aiva aceste pierderi de urina cand stranuta/tusesc etc.Despre problema ta cu durerile dinaintea actului sexual...ar trebui sa vb cu un ginecolog (fara rusine)iar mai apoi cu partenerul tau

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

GIULIA Multa sanatate si noroc

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Giulia
p.s.Cristina nu am avut cum sa modific numele la sfirsit dar sper sa-ti faca placere
va pup pe toate cind am timp revin

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Giulia (cristina )sa cresti mare,frumoasa si "cuminte"!

Ce sa mai scriu ca dupa baiat a dat molima si peste noi...sot,fata ,bunica si mamica...noroc ca na durat prea mult.
Un virus pacatos voma,greata si o durere de cap ...mandra voma ,dar era vesela dupa...nu am tartat-o cu peridon ptr voma ,i-am dat doar dicloflor(fermenti latici).

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput