MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Citat:
Totusi eu nu ma simt asa bine, mai ales ca avand raport sexual am avut usturimi si senzatia de uscaciune!!!

Giorgy-si eu am avut o perioada f lunga de seccheza si foloseam mereu lubrifianti,acum a trecut cu totul de vreo 2 luni

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina85ss

Salut fetelor e cam multisor decand nu am mai dat pe aici am vazut ca avem mamici/gravidute noi le urez bun venit.

Cristina-bine ai revenit
a crescut mare Giulietta

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Salut!N-am mai scris pt ca aveam netul cazut si mi-a parat tare rau!Am avut si eu aceiasi problema ca a Giorgianei si din pacate n-am luat nici o masura iar la consultul ginecologic cd am ramas gravida medicul nu mi-a vazut nimic cu toate ca eu ma simteam tare NASPA!!Am vazut ca scria cineva ca ar vrea sa-si continue studiile cam asta am de gand sa fac si eu de la anul dar nu stiu daca o sa reusesc voi ce credeti?De Paste mergem sa botezam copilul si tot atunci ma gandeam sa fac scoala de soferi,legislatia am invatat-o deja iar in toamna sa ma inscriu la psihologie,mi-e teama ca n-am sa fac fata cu un copil atat de mic,ce ziceti sa mai astept?

evl p

Bionda-succes la scoala de soferri de ce sa nu poti cu bb mic? mai ales daca ai vreun ajutor

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

cpp

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

raluca multumim!E un moment foarte important cand face primii pasi-mi-au dat lacrimile-(eu sunt emotiva de felul meu).

felicitari pt primii pasi ui
ma bucur ca se mai bine Ambra

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Micio-bine ai revenit
Adina si tie la fel
astept sa-mi spuneti cum se descurca ai vostri la nido
a mea abbastanza bene
muscata da bine

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Roxali-felicitari pt primii pasi
a mea umbla singura cit casa si curtea si eu dupa ea
nu prea mai am timp imi fac treaba cind doarme si nu prea apuc la pc
acum tre sa ies si o luam de la capat
Raluca-imi pare rau pt intim plarea voastra,sa recuperati repede masina
si aici in zona intra in fiecare noapte la cineva
prietena mea a nascut mai devreme trebuia la sf lunii dar s-a decis i sint ocupata ca merg si la ea sa o mai ajut,are un baietel mic mic mic de 2,5 kg la nastere avea 2,770
va pup pe toate si ne auzzim curind
numai bine

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele!
In ceea ce ne priveste,nimic nou.

Katia,e intelegatoare Giulia,in scurt timp o sa ceara singura sa mearga la nido
Vezi cate activitati ai?Si serviciul,si prietena,gata cu depresiile

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

heyaaaaaaaaaaa ce faceti??fetelor mai cu talent ..hai va invit la forueala si la o

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Ce de liniste pe la noi...Mamii a facut cafeaua si nu a baut-o nimeni...
Noi ne-am reacomodat cu traiul in It, lui Eduard ii e dor de cei din Ro..ii spun ca mergem afara si el zice: mergem la nonna si coboara scarile alergand, striga dupa lume pe strada daca i se pare ca seamana cu cineva...

Katia, ma bucur ca se acomodeaza repede la nido Giulia, cred ca e putin mai usor cand sunt mai micuti...Lucrezi la vechiul serviciu sau ai gasit altceva? Eu sunt cam dispe, nu mai pot sta acasa...

Mamii, il duci la cresa la Alex?

Raluca, vre-o veste cu masina?

Gravidutelor ce mai ziceti?

Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana,da..Vorbeam cu o babuta de pe strada si cica au mai fost cazuri si intr-adevar cauta cheile de la masini.Politia ne spusese ca sunt interesati de bani,ca masina o iau numai ca sa se deplaseze in alta localitate,unde isi urmeaza programul nocturn..Asa ca nu prea cred ca o va gasi cineva abandonata.

Abia te-ai intors si esti "dispe"?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput