Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 72

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aerlilian...un model de reusita pentru mine e Anaconda, ca nu a fost sa fie mai departe, e o alta poveste, io una m-am ingrozit ce fel fac ceilati din buc IA, nu te compara cu noi, fiecare e cu sansele lui si cu problemele ei, ex scurt eu -endo, sotul 19 mil, Magdita cam la fel....deci sunt alte necunoscute in ecuatie. Am zis doar sa incerci o data la el si apoi in tari calde, nu merita sa mai pierzi timp aici. nu stiu daca iti aduci aminte de Alina 1974 facuse 6 IA la giulesti, incerca de 10 ani, o IA la tutu nereusita, dar lunile urmatoare supriza bebe la purtator. Sa nu ma intelegi gresit nu susutin pe nimeni, are foaaaaaarte multe lipsuri tutu, dar din pacate nu avem de unde alege in buc, e singurul care are logica in ceea ce face. Inca o data alegerea iti apartine, dar nu-l refuza din start pentru nereusitele noastre.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu nr de telefon si numele doctorului homeopat (cel cu care lucreaza Tutunaru).Multumesc tare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ilenus , mada are dreptate , fiecare are sansa ei... uite io imi amintesc de aris , care dupa laparo a zis ca va face diphe si nu a mai apucat .. io am zis ca ma gandesc .. si s-ar putea sa-l fac ... in fata vietii fiecare are sansa ei..asa e si la IA..
insa la reusite , din pacate , si io gandesc la fel ca tine ...cate reus??ite are ...putine .. cred ca destul de putine ... si io ca na , sunt curioasa de felul meu , si suspicioasa ca o baba .. ma gandesc asa ..daca ponderea nereusitelor , din ce cunosc io , este mai mare decat a reusitelor , tot din ce cunosc ,oare nu care cumva reusit aia ( ma refer la anaconda)e chiar o "intamplare" fericita ???

ce am facut io ... am facut ce am simtit .. am zis incerc cu dr t odata .. asa am gandit atunci , poate voi ajunge sa incerc de mai multe ori ..cine stie ... si om vedea .. mai ales ca , nu este un cost mare ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Dr Vladutiu 0721205050

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aerlilian , fii increzatoare ! Acesta e sfatul meu pentru tine , si nu numai pentru tine ...
Pentru mine , exemplu viu :) , am mai spus-o , a fost maaaare lucru sa ma lase Tutu gravida in doar 3 luni de zile , dupa 2 IA nereusite , si in conditiile in care am aproape 40 de ani , cu nici un bb la activ , si nu ptr ca nu mi-am dorit ! Dar asa a fost sa fie , am in tinerete doar 2 avorturi spontane! Deci in 20 de ani de viata sexuala , eu am ramas gravi doar de 2 ori ! Pana sa ajung la Tutu .....care m-a si lasat :))! Ca n-a fost sa fie ...asta e , urmeaza peste 2-3 sapt ce-a de-a 4 IA . Am incredere , si stiu ca voi reusi pana la urma , si fara FIV...
Iar despre faprul ca nu s-a "auzit" de prea multe reusite la el , eu am o alta parere . Reusite sunt , si la IA si la FIV-uri , insa cate paciente de-ale lui intra pe acest forum , sa-si spuna povestea ? Cred ca doar 5 la suta ! Restul nu intra , si sunt din toate colturile tarii , si ale lumii . Ca vin la el paciente tocmai din America , de ex .
Iar faptul ca nu au reusit primele 2 IA ale mele , nu consider ca e din vina lui ! Asa a fost sa fie , e vorba de organismul fiecareia . El doar baga in uter ce prepara Matei ...si apasa pe pistonasul cateterului . Daca e sa se prinda sau nu....mai e si mana destinului cred eu . Putem fi sanatoase beton , cu analize beton , sotii nostri la fel , ovulatia ok , timming-ul IA perfect ....si totusi sa nu se prinda !! Asta nu inseamna ca de vina e Tutu . Parerea mea .

O seara placuta tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Vedeti ce-mi faceti?Ma lasati pe ganduri tocmai atunci cand ziceam ca am luat hotararea...Fir-ar sa fie...Adica fac inseminare cu Tutu luna viitoare???

Mergi la inceput

DAAA
:))

Mergi la inceput

Si sa vii sa-mi spui ca ai ramas din prima :)) !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

io recunosc cu mana pe suflet ca asa m-am dus la dr t .. citind pe net , pe forumuri , si afland , de la cele 5% din fetele care posteaza , ca este un dr bun in laparo ..teama mea cea mare era endo ..

dupa laparo , am inceput sa citesc despre dr t si inseminare , fertilizare , deh trece timpul , si nu raman natural , nici sosu nu e chiar campion la viteza .. si surpriza din cele aceleasi 5% am citit de o singura reusita ......naspa .. o senzatie de tot angajamentul ... asa, si io ce fac ..adica cu cine votez ...

si am zis asa ...analiza simpla... fata de disponibiliatea mea ca pacienta de a ramane gravi cu IA , mai apar
-profesionalismul dr
-organizarea
-soarta , ajutor de la Sefu'
luand de la coada la cap .. organizarea , sau mai corect dezorganizarea e cam acceasi indiferent de medic (din ce am citit io pe forum)... asa ca ...
profesionalismul , e clar ca sunt medici care sunt mai bine pregatiti pe domeniul asta ... ca ex , big M , are cred ca , din bucuresti ma refer , cele mai multe reusite la FIV ... bonnn.. asta e singurul motiv care m-ar indemna pe mine sa schimb medicul ...

ma gandesc ca drumul pe care calca acum dr t cu invatatul IA-urilor si a FIV_urilor , a calcat acum 3 ani , in pregatirea pt laparo unde a devenit artist .. poate vor mai trece 3-4 ani , sau poate mai putin , si va face IA asa cum face laparo ... asta e .. si poate ca noi suntem cum erau primele paciente de laparo acum ceva vreme ... asa ca .. ilenus , crezi in sansa ta .. du=te cu inima deschisa la inseminare .. la el , la alcineva , la cine crezi tu ca te poate ajuta sa ramai gravi ..caci pana la urma cel mai bun medic este CEL CE TE AJUTA SA RAMAI GRAVI .. pe tine .. nu pe altcineva ...de-aia nu conteaza nici daca noi restul nu am reusit... poate tu , spargi gheata ...... ajutorul pe care il primesti tu de la Sefu' e altul

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Ma repet , ce-am scris eu in postarea de mai sus, este punctul meu de vedere , parerea mea personala . Dar fiecare face cum il taie capul , si merge unde vrea , la cine vrea ! Pe mine nu ma intereseaza organizarea sau dezorganizarea lui Tutu , ci am fost de acord cu strategia (bine pusa la punct de altfel ) care a folosit-o cel putin in cazul meu ! Am fost si sunt f multumita . Poate sunt paciente care nu reusesc sa fie pe aceeasi "lungime de banda" cu stilul lui Tutu , sau sa inteleaga ca la el 1+1=2 , si nu se pierde prin detalii....

Georgia , pentru ce mai avem acest forum ? nu ca sa ne impartasim impresiile si parerile ? Fiecare e liber sa spuna ce vrea , ce gandeste , ce-l multumeste sau nemultumeste...
Poate ca nici n-o sa mai intervin .
O seara placuta sa aveti !

Mergi la inceput