Timisoara, Impreuna! (118)
Raspunsuri - Pagina 14
danitin spune:
Ajutooor ... mai zi o data Clau cum e cu nunta, ce si cand ... ca stiam tot inainte de plecare, da acu is tabula rasa si mi-e ca pierd ceva existential.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
katik spune:
salutare lume!
io nu mai stiu nimik din ce se intimpla nici in oras, nici pe DC, nici pe timisoara. atit am vazt ca s-a intors dana, acusika ma duc sa caut poze faine(sper sa nu-mi faca feste netu').
am intrat tzapan in pita la lucru,mii de umblaturi cu hirtii, toata ziua fuga in stinga si in dreapta, copiii au stat acasa in fiecare zi cu altcineva(prietene, nepoata), de luni merg amindoi la cresa, aici linga noi, pentru o saptamina, pina se deschide si gradi a noastra , pe 1 sept.
in rest, nu mai stiu nimik, ma duc sa mai citesc ite ceva.
dana, al meu sotz vrea sa vb cu tine, are ceva f important de raportat. acu nu-i acasa pina miine(a fugit la pescuit, deci la mine e party) dar poate te bagi pe mess sa va intelegeti ca io mi-s out la cap travian.
claudia, te rog si eu, ceva amanunte de duminica de biserica, la chef nu pot sa vin ca si asa am abuzat de bunavointa tuturor prietenilor in materie de babysitteri.
katik spune:
trag concluzia ca toata lumea s-a culcat, deci si io fac la fel:
beau o bere rece tare si ma duc la nani!
somn usor sa aveti!
katik spune:
na, ca pe linga berea cea rece am papat si o ciocolata alba intreaga
acu chiar ma duc la nani, ca tot nu se inghesuie nima pe aci!
silvana75 spune:
Kati, eu is in zona cu niste draci de numa, nu ma intrebati de ce pentru ca nu pot ca sa stiu. M-am ratoit bine de tot si la fiu-miu, acu urmeaza muma, noroc ca sotu o plecat la lucru
Noapte buna Timisoara!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Silva ce fras de bai e pe acolo,lasa ca acusi pleaca maika nu va mai certati,tu fa-ti deja provizii de nervi en gross pe cand vine soacra ,ai grija de tine.
Dana si Katik pai maine la ora 15 la biserica la Dacia e slujba de cununie si bem acolo apoi o sampanie,va asteptam pe toate cu drag cu soti, cu copii,la restaurant am fost instiintata ca nu va participa nici una dintre voi,noi am facut deja rezervare ptr familie.
Kati ti-am vazut meganu cu sot la volan,am stat paralele la semafor dar el nu ne-a observat ca e asa mica masinuta noastra abia se trece observata era concentrat tare la semafor Bogdanu tau.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
deya spune:
Va multumesc pentru aprecieri am scris din suflet...m-am rezumat cat am putut....intradevar a fost ceva...si mai ziceam daca era vreo frumusete da era cam uratel
Si acu sa va zic eu ziua mea de ier...cumparaturi agitatie ca pleaca fratele meu la Academie si ma duc eu sa cumpar ultimele chestii si in drum spre casa ma suna mama sa mai iau niste servetele ,ma intorc din drum ma duc iau servetelel si stau la trecere.Opresc masinile si pe contrasens si pe partea noastra si trecem strada eu si o doamna cu carutzu cand colo buf ma loveste ceva in cot..........un fiat alb....aveti cuvantu meu ca ma intrebam mai da ce cauta asta aici?ca eu sunt in mijlocu trecerii de pietoni...da in mine....trece mai departe eu ma uit dupa numar vad ca este o ea...isi pune mainile in cap si dai talpa....norocu meu a fost ca m-am ridicat pe varfuri...parc a am simtit ca vine ceva...am ramas PROASTA in mijlocu trecerii...nu mai puteam respira...am trecut strada...din pacate credit nu aveam da stateam aproape am sunat la tata care a dat alarma...eu mi-am pus chestii pe la cot si genunchi,am coborat cu catelul si am gasit-o pe doamna cu catelul inca in soc.....saraca:( am mai linistit-o dansa a apucat sa isi traga carutu...in5 minute a fost orasu plin de politie..dar abia seara au gasit-o......ancheta continua luni...
M-am gandit imediat cum putea sa mor...in cateva secunde...avea cel putin 60 la ora si a venit dintr-o curba pe care nu a mai luat-o.......inca ma mir cum am scapat....numa m-a frecat cu partea din spate de la masina.........Ce om ...putea sa se opreasca sa ma intrebe esti bine?SI-a pus mainile in cap si dusa a fost.....da luni ii spun eu vreo 2 vorbe...
katik spune:
off deya, bine ca n-ai patit-o mai rau, doamne-ajuta!!!!
claudia, sar'na pt info! incerc sa ajung miine, tare mult mi-ar placea sa va vad!!!!. si ce zici de megane?. o sa-l intreb si pe bogdan ce zice de previa?. na, ca m-ai gasit si la gradinitze in germana????
dana, superbe poze!!!!! super distractie, bag de seama!!!!abia astept povesti prin viu grai!!!
silvana, si io m-am ratoit la toti, si nici io nu stiu cauza, da' tot nashpa ma simt
silvana75 spune:
Claudia, nu din cauza lu' majka sunt nervoasa, asa pur si simplu nu stiu ce am, nici azi nu sunt ok dar ma tratez eu cumva.
Deya, offf Doamne, bine ca esti in regula, pupici sa treaca buba.
Kati, ca si tine tot naspa ma simt.
Celelalte fete pe unde umblati?
Pupici la toata trupa
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
gonghy spune:
Fetelor am ajuns joi seara v-am citit,v-am vazut pozele super faine Dana tare frumos mai petrecuratz'....Deya vazui ca si tu ai avut o vacanta frumoasa.....Doamne da ce m-am speriat cand am citit ce ai patit....io i-as cara si 2 pumni in bot la cretina aia ce te-o lovit....cat tupeu au unii idioti dinastia sa te loveasca si sa fuga de responsabilitati.....vin cu tine si ii car io fo cateva in bot la dobi aia.
Zacusca iesi foarte buna,acum mi gata si ciorba de pui maine o sa fac felul 2 ca azi fu tare cald si parca mis o gasca beata asa mi de cald si de aiurea azi.
Clau ne vedem maine la biserica venim toti 3 vrea Maya sa vada MAIASA-adica mireasa.
Fug sa ma imbrac sisa iesim afara....nu e aer sa respiri...oooffff ca abia astept sa vina ploaia aia odata.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"