Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 8

CD27 spune:
Boo
si parca mai e cineva..Maria?!Maria
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

JulyMorning spune:
Minuneeeeeee!
Deci azi am facut rost de un modem provizoriu pt net, si azi vad vestea cea mare!!!!!! Nu pot sa cred, Anca, ce minune facusi !!! O imbratisare calda peste masca aia de oxigen, un pupic de la distanta pentru Carla si toate gandurile bune catre voi. Sa fiti sanatoase si tot ce va mai doriti voi. Na, cred ca am spus numai prostii, de emotie.
Eu sunt bine in linii mari, revin cu un mesaj mai lung daca mai pot, daca nu va pupacesc pe toate si sper sa fie numa' vesti bune de acu inainte.
_
Our future determines our past
Fasolica de S34+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Boo spune:
Pe Antena 2 e o emisiune despre dezvoltarea limbajului la copii .. cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

angelynna82 spune:
burtici si mamici
In primul rand vreau sa ii urez Carlei multa sanatae, sa fie papacioasa si necolicioasa nu imi vine sa cred, ca avem a doua bobocica in odiseea noastra, iar mamicii Anca insanatosire grabnica si o asteptam acasa cat mai curand
Claudinna felicitari pt bb grasun, daca nu te mai intorci acasa pana nasti NASTERE USOARA si BEBE SANATOS TUN
Andreea si Tzitziri aveti grija de voi si fara prea mult stres
300 sper sa fie ok cu, creditul iar bebe sa vina in casa noua
Maria, Boo, Aly, Eva si Clau bafta la eco sau la consultatie
LauraFlo bun venit la noi in odisee, sarcina usoara in continuare si bb sanatos.
Mie tot nu imi vine sa cred...vreau si eu ciupeala
Azi am fost sa ii iau la bblina paturici absorbante, am mai luat 2 bibe mici, ulei pt corp so glicerina boraxata...mai tre sa mai iau cate ceva si pe urma pt mine.
Tati e foarte fericit ca bblina ciocane la usa...sar deocamdata m-am inteles cu ea sa mai stea la mami
Aseara fata mea facea tumbe in burtica a zis ca abia asteapta sa o tina in brate. la toate fetele
31+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco

JulyMorning spune:
Nerantula, sa traiti , executat
Deci asa... m-am mutat la mama, e minunat ce sa zic... mi-am promis sa nu mai ajung in situatia de a sta la mama mai mult de 2 zile vreodata. Renovarea e in toi, nu cred ca terminam pana vine bebelina, da' io m-am consolat si am zis ca ma fac nesimtita, nu vreau sa ma supere nimic.
Noi suntem bine, crestem se pare. Am fost ieri la ultimul control, dr mea pleaca in concediu duminica si se mai intoarce pe 27. Pe 28 este programata cezariana, adica la 39 de saptamani si 2 zile. Asta daca vrea sa stea pana atunci, pentru ca ieri la control doctorita mea nu prea era convinsa: col scurtat, intredeschis pe interior, inchis la exterior si ceva contractii (am avut una chiar pe masa, in timp ce ma controla). Mi-a zis ca ea crede ca e mai mare bebelina decat mi-a zis Herghelegiu la ultima eco si ca acum are 2,8-3 kg si ca nu crede ca as fi avut sanse sa nasc natural pentru ca bebelina e foarte sus si dupa cum se pare bazinul meu pe interior e ingust si nu prea are unde sa coboare, desi pana acum ar fi trebuit sa dea semne ca macar incepe sa o ia in jos. Mi-a zis sa iau no-spa si jumatate de diazepam seara, dar cred ca de la diazepam ma abtin momentan, nu sunt asa dese contractiile. Plus ca la aproape 38 de saptamani bebelina e considerata full-term, nu stiu de ce as interveni eu prea mult. Am fost si o intalnire cu anestezistul si se pare ca vom merge pe rahi, desi i-am pomenit de problemele cu coloana pe care le am, cica se poate.
Mama rade de mine, ca eu saptamana asta am avut treaba, am fost la manichiura, pedichiura, epilat si tuns... sa ma pregatesc de intalnire Saptamana viitoare pleaca o saptamana, asa ca raman singura
. Si prin urmare am de gand sa umblu nitel prin oras pentru ultimele cumparaturi pentru bebe, ca nu am luat mai nimic in afara de obiectele mari: carut, mobila, cantar, ceva hainute si cam atat. Tata e disperat ca ma urc la volan si ma apuca nasterea in intersectie
I-am explicat ca nu se naste atat de repede, mai ales la prima nastere.
Am citit doar capitolul asta si un pic din celalat, asa ca prea multe nu stiu, sper ca sunteti toate bine si bebelinii vostri la fel.
Boo cu cine faci anestezia?
Io ca toanta am uitat sa intreb cine va fi neonatolog la nastere... tu stii?
Va pup si poate de azi intru si eu mai des, sa vedem cum merge scartzaitoarea asta de modem Orange, ca aci la tzara la mine, nu merge nimic
_
Our future determines our past
Fasolica de S37+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

clau_geo spune:
Bine ai revenit July, imi era dor de tine 35+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

piolica spune:
Boo, Maria, bafta azi la eco!
Boo, nu-mi vine sa cred ca mai ai doar 9 zile! e nemaipomenit! sa stii ca am primit si noi mobila de la nenea ala de la sf gheorghe, ne-a livrat-o duminica, este foarteeeeeee frumoasa!
july, bine ai revenit! nici tu nu mai ai mult! sa stea bebelina cuminte pina in ziua cind esti programata la cezariana! 36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

laureta spune:
Deci nu is anormala cu bufeurile,
Pe mine ma deranjeaza ca ma apuca brusc si afara si tb imediat sa fac ceva ca altfel simt cum ma duuuuc la vale
Aly de acuma o luam in viteza
clau io nush ce sa zic de botez, noi n am facut nici un plan
nushule ce faci tot in butoi?
bitza oare ce face?
Boo bafta la echo
July bine ai revenit, si tu mai ai un pic
Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa
(10 iunie 2004)