Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

wow ce veste !!!!
bun venit pe lume carla si multa sanatate anca. insanatosire rapida si sa fie carla papacioasa
au inceput sa vina boboceii

eu nu am vazut-o azi pe bitza. oare mai vine vreun bobocel azi ?

36+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

I-am transmis eu lui alinushca pt ca taman ce vorbeam cu ea pe mess si m-a rugat sa trimit un mesaj Ancai si Carlei si din partea ei:

Bine ai venit pe lume micuta Carla, sa fi sanatoasa si papacioasa si refacere rapida Ancai!! Ma bucur ca a iesit totul bine pentru amandoua

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
35+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 4+ SAPTAMANI

AMR 31 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutzu81 spune:

Bine ai venit pe lume Carla!
Felicitari Anca si recuperare grabnica!

Oana
in cu
GA 31+

dupa UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

BINE AI VENIT CARLA , SA FII SANATOASA SI PAPACIOASA !
FELICITARI ANCA

32

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Intru pe forum sa vad ce mai fac gravidutzele si ce-mi vad ochii:

A venit pe lume al doilea bobocel (adica bobocica ) la noi in odisee!

Mami Anca, sa-ti traiasca micuta Carla, sa va aduca numai bucurii, sa ai parte de o refacere rapida si lapic, iti doresc!

Fetelor, eu ies pe afara sa mai rezolv niste treburi, sper sa nu ma topesc pe strada! Pup pe toate!

34+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symonne spune:

Bun venit Carlei!
Va citesc des fetelor dar nu am timp sa scriu!
Abia astept sa vad cum se umple si la noi de

bebemic
36+2 cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

BINE AI VENIT PE LUME CARLA !!!! SA FII SANATOASA SI FRUMOASA SI NOROCOASA !!!

Eu azi ma duc la ultima eco, am ceva emotii... Sper sa fi crescut bebe si sa fie tocmai bun de scos vinerea viitoare. La noi AMR 9 zile.
Am reusit si am spalat lucrurile si azi le-am calcat. M-au trecut toate caldurile pana am terminat, dar au fost asa simpatice .. minuscule toate.
Azi am fost si la analize la Medlife, mi-am facut hemoleucograma si inca niste chestii si am repetat si secretia din col. Ca sa stau eu linistita, ca m-ati bagat intr-o mare ceata cu ce cauta aia la Euroclinic.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

BINE AI VENIT PE LUME CARLA !!!! SA FII SANATOASA SI FRUMOASA SI NOROCOASA !!!

Eu azi ma duc la ultima eco, am ceva emotii... Sper sa fi crescut bebe si sa fie tocmai bun de scos vinerea viitoare. La noi AMR 9 zile.
Am reusit si am spalat lucrurile si azi le-am calcat. M-au trecut toate caldurile pana am terminat, dar au fost asa simpatice .. minuscule toate.
Azi am fost si la analize la Medlife, mi-am facut hemoleucograma si inca niste chestii si am repetat si secretia din col. Ca sa stau eu linistita, ca m-ati bagat intr-o mare ceata cu ce cauta aia la Euroclinic.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

BOO, bafta multa la eco si nastere cat mai usoara ca deja esti prima pe lista din cate vad cu AMR 9 zile. cred ca abia astepti sa vezi bb

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Boo, bafta multa la eco azi, sa fie totul bine si Alexandru sa vina pe lume sanatos, intampinat numai cu emotii pozitive!

33+ AMR 45 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Clau, Nerantula multumesc !!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput