Mamici norocoase de sept-oct 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nushulica, ce se intimpla cu tine? sa-ti treaca starea proasta / depresia!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Am masurat tensiunea si este 9 cu 4 poate de aci si starile astea, hiiic, da febra di ci oare?

Eva si Moni vin sa va ciupesc io

Moni 4.55 kg si 58 de cm , ce bb mareee, super sa i traiasca

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Laureta, iei gynipral? ca se poate sa fie de la el tensiunea scazuta si bufeurile. la mine sigur de la el , e

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Clau nu iau Ginypral. Numai Elevit iau si din cand in cand scobutil supozitor ( cand simt burta tare). Am luat Ginypral cu pumnul la prima sarcina de la 20 de sapt.

Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Si Mikul meu se agita, sigur ei au inteles despre ce e vorba aici
fetelor eu stiu ca gynipralul creste pulsul si trebuie sa il controlati si sa micsorati doza daca e prea ridicat
nushulica, sa treaca starea de depresie

Clau intreba de botez, eu ma gandesc sa fac in ianuarie, bebe o sa fie deja maricel(aproape 4 luni), pana atunci o sa avem timp si de o mica organizare, o sa imi revin si eu (fizic si pshic, sper) si el va fi mare, nu-mi va fi teama daca cineva il va lua in brate (mie mi-e teama rau de asta, ca lumea cum vede un bebe vrea sa-l ia in brate, sa il pupe, mai ales la botez unde el va fi centrul atentiei).Nici noi nu cred ca vom avea multi inviati, in jur de 5o probabil, anul trecut am fost la un botez la restaurant Casa Iancului (Pantelimon) si isi adusesera bauturile lor si nu aveau nici invitati multi. Sper sa gasim si noi ceva in genul asta.
cele care v-ti gandit deja,, cu idei, cu restaurante

34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Din ciclul: cand nu mai ai de ce sa iti faci griji...

Intrebare pentru fetele mai....plinute: la voi se vede bebelul cum se vede la fetele slabe?Adica filmuletele puse de Laureta sau de Eva?Eu simt uneori 'cutremure', se mai zguduie burta, mai da cate una tare, mai se vede cum se misca pe sub piele...dar nu ca o chestie de durata...si nu stiu daca e din cauza de 'sunculite'

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Bine ai venit pe lume, frumoasa CARLA, sa fii sanatoasa, vesela si fericita!
ANCA, sa-ti traiasca printesuca si tie refacere rapida! Gata, scapi, in sfarsit, de spitalul ala in care ti-ai asteptat minunea in ultimele saptamani!

Ma intreaba colegii la servici de ce plang! De o imensa emotie, nu ma pot stapani!

33+ AMR 45 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Nushulica , fruntea sus!

Eva, Anca nu facea 37 abia samb? Ma bag si eu:D..scuze daca gresesc, dar eu parca asa retin ca era cu 2 sapt mai mare ca tine:)

fetele, de 2 zile sanii mei au luat-o razna:)) , nu ca m-ar deranja:D, tare bine ar fi sa raman macar cu un nr mai mare la sutien dupa ce nasc
dupa ce stationasem vreo luna la +13 kg si 96 cm "in talie", azi aveam +15kg si 99 cm "in talie"...deci nu mi se parea mie ca-s cam grea:))

azi am schimbat si noi semnatura, avem 35, cam intram in luna a 9 a de acum...
felicitari si lui Bitza, Andy si Illia, parca si ele schimba tot azi

35+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Bine ai venti pe lume CARLA!!!
Anca tie iti doresc refacere rapida si un bebe sanatos si norocos.

laureta eu am bufeuri ceva de speriat. Acum in casa sunt 22 de grade iar pe mine curge apa, la fel se intampla si in prima parte a noptii, este cumplit.

nushu e normal sa ai si stari din astea. Dar fa si tu ceva doar pentru sufletul tau si o sa iti revii mai repede.

clau legat de botez nu stiu ce sfat as putea sa iti dau, practic nici unul. Noi suntem legati de venirea nasilor in tara care nu stim cand va fi asa ca botezul, va fi ca si data trecuta, o masa la un restaurant cu familia si apoi o petrecere deloc simandicoasa, intr-un bar cu prietenii.

Mie mi se pare ok asa cum ati scris acum lista cu bebe-i dar nici nu ma deranjeaza sa scrie si altceva.

Eu personal sunt tare mirata ca de abia acum s-a dat startul la nascut la mamicile de septembrie. Obisnuita de la odiseea lui Alexei cu bebei nascuti inca din mai - iunie tot asteptam sa se intample si la noi.

Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

azi este sarbatoare la noi la odisee
bine ai venit pe lume bebe Carla
felicitari mami Anca

Sa fiti sanatoase si va asteptam acasa cu povestea nasterii!

Vlad
29+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mersi mult CD si MUUH pt raspunsuri, asteptam variante si de la cele care au mai botezat sau au fost la botezuri.

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput