Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 8
Raspunsuri - Pagina 6
mcrissa spune:
cat ma bucur ca listuta noastra se mareste
cristina abia astept sa-l vad pe Andrei
Ninia sper sa poti ajunge si tu.eu oricum te voi trece pe listuta:
1.cristina26+Ingrid
2.irinabobe
3.mcrissa
4.IreneCAM
5.teo2rina+bebe Mihnea
6.L5845
7.cristina_ana+Andrei
8.ninia81lista este deschisa pentru aspirante,mamici, pitici, burtici!
Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mcrissa spune:
teo am vazut pozele noi.nu-mi vine sa cred ca Mihnea sta deja in picioruse.inca mai am SMS-ul de la tine cand mi-ai spus ca s-a nascut bebe Mihnea, parca ieri a fost!
lau ce faci?pe unde esti?
Teo2rina spune:
Mcrissa,asa este, parca ieri am nascut si saptamana trecuta a facut 6 luni...
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
IreneCAM spune:
De azi sunt inapoi la lucru...Cam greu sa intri in ritm dupa 3 saptamani de leneveala:)). Ma bucur ca listuta pt intalnire se mareste
Voi ce mai stiti de Alinushca? Ma intrebam zilele acestea cum mai este, tare mi-ar fi placut sa ii facem galerie:)!
Fug la treaba, ca am o zi lunga si mult de recuperat!
Nu peste mult timp de
mcrissa spune:
m-am intalnit eu cu Alinushca cam acum o luna cand mi-a dat cateva fiole de pregnyl si am mai vorbit cu ea saptamana trecuta pe mess.era bine si ea si bebe si urma sa intre in concediu, ca mai are si ea putin pana vine bebe.si mie imi e dor de ea, de mesajele ei incurajatoare.
Irene cred ca e tare grea prima zi de munca dupa concediu.eu deja ma gandesc la concediul de la anul ca pe cel de anul asta l-am cam epuizat.
cristina26 spune:
mcrissa nu stiu ce am citit eu ieri ca am crezut ca esti graviduta. Poate o fi un semn bun. Abea astept!
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
mcrissa spune:
cristina26 acum inteleg mesajele tale de pe mess.nu stiam de ce ma felicitisper sa fie un semn bun si sa fie un bebe in burtica.aseara am fost la aqua gym si nu am facut toate exercitiile ca am avut un sentiment ciudat ca ar putea fi bebe si sa nu-i fac rau.
am inceput sa fac aqua gym de la 1 august si am slabit deja 2 kg fara nicio alta restrictie sau regim.si imi place atat de mult sa ma balacesc ca nici nu stiu cand trece o ora de aqua.
jojo_miha spune:
Fetelor dar de Mirela nu stie nimeni nimic?Cred ca este prea fericita si nu mai are timp de forum.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
mcrissa spune:
azi sunt Z20 si ma doare burta rau ca si cum mi-ar veni.nu stiu daca sa iau un no-spa sau sa nu iau.de 4 zile iau utrogestan, cate 2 pe zi si astept sa vina mai repede ziua aia in care sa fac testul ca nu mai am rabdare.
mcrissa spune:
nu e nimeni pe aici???