Puiuti de randunici 2008!! (78)
Raspunsuri - Pagina 19
underqueen spune:
cuscra Itsy Bitsy e online
. ce face nora-mea? acum doarme, dar in general zic ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
lianam spune:
randunicile pentru suport!

mimo, testez si asta mai ales ca ii place baita. exista bebei ne-kk-ciosi?![]()
kya, imi plac ambele!poti sa arunci de 2 ori?![]()
mmm....nu am verificat mail-ul, am trimis direct cartea! ![]()
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
underqueen spune:
liana al meu e ne-kk-cios, ca iar e constipat
...oare de la pepene galben?
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
cleme spune:
Cuscra 
Am inteles, o sa incep sa-l caut si eu, desi pe Diana n-o deranjeaza muzica zbuciumata. In general e o zbiuciumata, care vorbeste continuu si care ar vrea sa stea numai in fundulet insa mai are de asteptat.
Fetele care au inceput munca e chiar asa de grav daca facem lucrul asta de acum? Pe de-o parte mi-e greu sa o las pe Diana singura acasa cu cineva dar pe de alta situatia financiara e destul de naspa si ma cam bate gandul sa fac pasul asta... Sor-mea zice ca o sa regret daca fac pasul asta si chiar nu stiu daca sa mai astept sau nu 
http://community.webshots.com/user/cleme74
underqueen spune:
si pe mine ma batea gandul sa ma intorc la servici, dar diferenta la bani nu e asa mare, plus ca un an macar departe de scoala cred ca o sa-mi priasca ![]()
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
pucca spune:
Vorbind din propria experienta...este greu, la inceput. Cu timpul te vei obisnui, dar gandul tot acasa iti va zbura. Cat priveste banii, la mine salariul este de 6 ori mai mare decat ce-mi dadea statul daca stateam acasa. Si acum va intreb...merita? Imi este foarte greu, si chiar daca unii ar spune ca am ales banii, in favoarea copilului...ei bine nu e deloc asa. Tot la ea m-am gandit cand am luat decizia de a ma intoarce la serviciu. In plus am norocul ca bunicii sa fie tineri, si dispusi sa stea cu ea. Chiar daca avem divergente uneori, stiu ca o iubesc enorm si din cate am observat incearca sa faca tot ce le spun eu. Poate ca voi regreta mai tarziu, poate nu.....dar gandindu-ma ca oricum la 2 ani tot trebuia sa ma intorc la munca, am ales sa o fac acum. Eu ma gandesc ca daca voi pleca la 2 ani, copilul va suferii mai mult. Asa se va obisnui cu ideea ca mami dimineatza lipseste. Poate ca gresesc, dar n-am incotro. Sper ca voi sa ma intelegeti.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
Maia37 spune:
Hai bb-ei cu dintisori!

mimo-misto patentul!
Eu cu supita de zarzavat la fel am sarit peste ea si am pasat legumele la inceput maisubtire apoi direct piure.Am pus de la iceput morcov,pastarnac,ceapa,ardei,telina,rosie(decojita)am pasat din legume la alegere si-am subtiat cu supa.Uneori pun si praf de orez.Masa de dimineata e piure de fructe,masa de pranz piure de legume si seara cereale(daca le vrea) iar tzatzica cat cuprinde
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
Maia37 spune:
Aaaaaa,si-n piureul de legume pun putin ulei de masline sau unt.In general il gust pana-mi place mie mai pun si frunze de patrunjel,telina ...dupa dustul fiecaruia.
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
cleme spune:
Pucca nu tb sa te judecam noi si nici altii, fiecare face cum crede ca este mai bine. Daca ma duc la munca in principal tot pentru Diana o fac, pt ca din banii pe care ii primim nu poti creste un copil o luna. Of, e greu, o sa stau sa ma mai gindesc si sa vad la ce concluzie ajung.
Maia eu la supe nu ma bag, inca n-am ajuns acolo ![]()
http://community.webshots.com/user/cleme74