Puiuti de randunici 2008!! (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

cuscra Itsy Bitsy e online . ce face nora-mea? acum doarme, dar in general zic

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

randunicile pentru suport!
mimo, testez si asta mai ales ca ii place baita. exista bebei ne-kk-ciosi?
kya, imi plac ambele!poti sa arunci de 2 ori?
mmm....nu am verificat mail-ul, am trimis direct cartea!

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

liana al meu e ne-kk-cios, ca iar e constipat ...oare de la pepene galben?

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Lianam se pare ca gandim la fel

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Cuscra
Am inteles, o sa incep sa-l caut si eu, desi pe Diana n-o deranjeaza muzica zbuciumata. In general e o zbiuciumata, care vorbeste continuu si care ar vrea sa stea numai in fundulet insa mai are de asteptat.
Fetele care au inceput munca e chiar asa de grav daca facem lucrul asta de acum? Pe de-o parte mi-e greu sa o las pe Diana singura acasa cu cineva dar pe de alta situatia financiara e destul de naspa si ma cam bate gandul sa fac pasul asta... Sor-mea zice ca o sa regret daca fac pasul asta si chiar nu stiu daca sa mai astept sau nu

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput

si pe mine ma batea gandul sa ma intorc la servici, dar diferenta la bani nu e asa mare, plus ca un an macar departe de scoala cred ca o sa-mi priasca

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Vorbind din propria experienta...este greu, la inceput. Cu timpul te vei obisnui, dar gandul tot acasa iti va zbura. Cat priveste banii, la mine salariul este de 6 ori mai mare decat ce-mi dadea statul daca stateam acasa. Si acum va intreb...merita? Imi este foarte greu, si chiar daca unii ar spune ca am ales banii, in favoarea copilului...ei bine nu e deloc asa. Tot la ea m-am gandit cand am luat decizia de a ma intoarce la serviciu. In plus am norocul ca bunicii sa fie tineri, si dispusi sa stea cu ea. Chiar daca avem divergente uneori, stiu ca o iubesc enorm si din cate am observat incearca sa faca tot ce le spun eu. Poate ca voi regreta mai tarziu, poate nu.....dar gandindu-ma ca oricum la 2 ani tot trebuia sa ma intorc la munca, am ales sa o fac acum. Eu ma gandesc ca daca voi pleca la 2 ani, copilul va suferii mai mult. Asa se va obisnui cu ideea ca mami dimineatza lipseste. Poate ca gresesc, dar n-am incotro. Sper ca voi sa ma intelegeti.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Hai bb-ei cu dintisori!
mimo-misto patentul!
Eu cu supita de zarzavat la fel am sarit peste ea si am pasat legumele la inceput maisubtire apoi direct piure.Am pus de la iceput morcov,pastarnac,ceapa,ardei,telina,rosie(decojita)am pasat din legume la alegere si-am subtiat cu supa.Uneori pun si praf de orez.Masa de dimineata e piure de fructe,masa de pranz piure de legume si seara cereale(daca le vrea) iar tzatzica cat cuprinde

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Aaaaaa,si-n piureul de legume pun putin ulei de masline sau unt.In general il gust pana-mi place mie mai pun si frunze de patrunjel,telina ...dupa dustul fiecaruia.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Pucca nu tb sa te judecam noi si nici altii, fiecare face cum crede ca este mai bine. Daca ma duc la munca in principal tot pentru Diana o fac, pt ca din banii pe care ii primim nu poti creste un copil o luna. Of, e greu, o sa stau sa ma mai gindesc si sa vad la ce concluzie ajung.
Maia eu la supe nu ma bag, inca n-am ajuns acolo

http://community.webshots.com/user/cleme74

Mergi la inceput