Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
laura_dimitris spune:
Simona, ma bucur ca ti-a inspirat incredere medicul si ca ai referinte asa de bune despre el!
Acum , trebuie sa te inarmezi cu rabdare si energie pozitiva, sa te gandesti doar ca este bine ca ati descoperit in timp util problema si sa astepti sa se rezolve.
Deci, va veti interna maine?
este posibil sa o operezi in urmatoarele zile ?
Putem sa te sunam ?
Ma rog sa va fie cat mai usor si saratzica scumpa sa treaca cu bine peste incercarea asta!!!!
cu mult-mult drag !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
zeririlouiza spune:
Gatta trebuie sa te liniostesti si sa gandesti pozitiv si va fi cu siguranta bine, pupici la clopotel
Anca, sa stii ca si a mea bubulina mai face figuri de genul nu mananca cat trebuie nu doarme sau doarme de pre multe ori, eu ma-m resemnat cu gandul ca si noi adultii avem asemea stari si ca si iei saracii pot fi mai perturbati cate o data
Louiza
de
Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 7 luni +
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Laura Ioana spune:
Salutare
Multumesc mult pt slapi
si pt vorbele de incurajare. Mi-am mai revenit. Nici mie nu mi se pare grasa Theuta, dar ma gandeam ca-s subiectiva![]()
Am vazut o multime de clopotei bolnaviori
Ma doare sufletul pentru ei, ca trebuie sa treaca prin suferinta...off mititeii!
Gatta
ma strange in spate cand vad ca micuta Sara trebuie operata! Doamne ajuta sa nu sufere mult si sa se refaca repede, repede!
Ven
sanatate maxima lui Mathias. Doamne, mititelul cat trebuie ca se chinuie din cauza atelei si a tampitelor de asistente!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
laura_dimitris spune:
Louiza, la multi ani fericiti alaturi de sotul tau pentru aniversarea de maine !!!! Sa va dea Dumnezeu sanatate in primul rand si multa intelegere, iubire si pace in familie !!!!
Simona, am intrebat o colega ce a mai fost internata cu fetita ei prin spitale pentru o operatie la inima si ea este de parere ca 300 de euro ar fi suficienti! Oricum, vei afla mai sigur care este "tariful" cand vei fi internata!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje LalaD , vroiam sa te intreb in leg. cu Eurespalul...tu parca mi-ai zis de 2 ml*3 ori / zi ...asa mi-a zis si pediatra , dar totusi , nu-i cam putin ? Pe prospect scrie 10-20 ml la copii de sub 10 kg.Ii dau de 3 zile si nu se constata nicio ameliorare in privinta tusei. Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta |
Mami , eu nu le-am dat niciodata mai mult de 2,5 ml de 3 ori pe zi . Uite nu am un prospect la indemana dar nu cumva acea cantitate de 10-20 ml la copii de sub 10 kg e totala , in 24 de ore ?
In mod sigur nu se da odata ca nici lui Bogdan acum nu ii dau atat . El la aproape 30 de kg primeste 5 ml de 3 ori pe zi.
Tusea in general cedeaza mai greu ca febra , poate sa tina chiar si 10 zile ( sau mai mult ) in functie de cate secretii si mucozitati are de eliminat.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
| citat din mesajul lui gattasalvaje Profit de faptul ca Sara doarme si mai stau un pic cu voi... Ginette , am vazut ca maine vii la Gr. Alex....cam pe la ce ora ? Eu voi fi acolo de dimineata pentru urografie si poate ne vedem cand terminam. Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE [blue]Povestea nasterii Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta |
Dr Dinu - uroloaga - e de la 11 la 14; o s-ajung pe la 11:30 - ca nu pot s-o aduc nemancata (dak sar masa de 11, ne stie tot spitalul).
Ma duc intai la Dr Palade - la ea am fost internata si are toate foile - si apoi ne ducem la urologie.
Iti dau un SMS imediat cum iesim - dak poti vorbi, bine, dak nu, nu-i bai. S-or mai ivii ocazii sa ne-ntalnim si placute nu de-astea.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
LalaD, apelez si eu experienta ta 'farmaceutica'
:
Stii ceva de PEDIAVIT MULTI? Mi l-a dat dr sa-i dau 3 sapt/luna cate 1ml/dimineata.
Ai auzit de el?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
gabrittza spune:
fetelor?pot veni cu o prietena?
are o fetita de 1 an.
deci la cat ne vedem?si unde?la intrarea de la sincai?
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere 
poze Daria 6 luni 
miky_mamica spune:
| citat din mesajul lui gabrittza fetelor?pot veni cu o prietena? are o fetita de 1 an. deci la cat ne vedem?si unde?la intrarea de la sincai? LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() ************************************************ Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ************************************************ ATAT DE MARE SUNT ![]() asa a venit pe lume Daria ![]() poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ , Primul concediu in 3...luna de miere ![]() poze Daria 6 luni ![]() ************************************************ |
Aceiasi intrbare si la mine.... unde ne intalnim??????????????
Nu de alta dar nu prea am timp sa intru pt ca Luca e marait si nu ma lasa o secunda in pace.
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ginnette LalaD, apelez si eu experienta ta 'farmaceutica' Stii ceva de PEDIAVIT MULTI? Mi l-a dat dr sa-i dau 3 sapt/luna cate 1ml/dimineata. Ai auzit de el? Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Dupa nume pare un siropel cu multivitamine.
Personal nu am folosit.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze