Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 16
ramonab spune:
Nu mai stiu cine cred ca tu Lala, ai pus o data un link unde puteam sa facem poze de revista, aici pe DC.Daca il mai stii, te rog sa mi-l dai, ca nu mai gasesc unde e.please!!!
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
cynthia_ spune:
Felicitari!!!

Si octi sta in picoare cateva secunde, sta in patru labe si se leagana dupa care se arunca cu fata pe pat,iar cand e obosit sta in patru labe dar si in cap.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Neata!!! Sunt si eu pe aici,ca musai sa va spun ce mi-a facut baietelu acu de vreo juma de ora: l-am pus pe canapea culcat sa ii dau antibioticu, i l-am dat si m-am intors cu spatele sa ii iau siropu de tuse si cand ma intorc catre el ce vad? Fecioru meu statea in picioare cu mainile tinandu-se de canapea Am crezut ca visez, nu-mi venea sa cred.El se coborase de pe canapea singurel, si statea in picioare.Toata treaba nu a durat decat cateva secunde, ca se tinea de paturica pe care am pus-o pe canapea si a alunecat si atunci era sa cada da am reusit sa il prind la timp. Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire, asteptam poze, bineinteles. Lala20 uoauu, ce mare e Biancutza ta.Bravo ei si mai ales bravo tie ca ai reusit sa faci din ea asa un copil frumos si sanatos. Cynthia ma bucur ca Octi se simte bine, si ca nu mai are temperatura. Mami de Razvan-Matei,09.01.2008 POZICI CU RAZVANICI |

ramonab spune:
Cynthia ce frumos rade Octi cu strungareata lui.Are 4 dinti deja.Al meu nu are nici unul
si nici nu vad semne ca ar aparea.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta neata, imi pare tare rau ca nu am ajuns ieri la intalnire .. eva a dormit si s-a trezit pe la 7 .. alta data cu placere!!! azi face 7 luni iubita lui mami .. asa ca ii urez si aici sa fie sanatoase, buna si inteleapta! te iubeste mami mult mult de tot si nu poate trai fara tine!!fugim in parc!! pupici Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
LA MULTI ANI BITZI!!SA CRESTI MARE SI SANATOASA!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
grati.ela spune:
Ramonab bebelusul tau frumos are o mamica superba!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
anca.b spune:
Buna dimineata!!!
Ramo, cum e? ai facut test? mai punem o mamicutza pe lista de
. ca sa nu-i fie urit Danei.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRU LUCA!!
CE-AM CITIT???SI TU RAMO???BEBE 2??HAI CU TESTUL!!
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:

s-a prins si ea cine e seful, nu???
| citat din mesajul lui Ellenuta am uitat sa va spun .. ieri eva a spus mama .. iar de ieri o tot tine .. ma ma ma ma ma (bine pe langa bu bu bu bu ba ba ba da da da na na na pa pa pa etc) ... cred ca faza cu tata a fost o intamplare .. nu a mai spus de atunci .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
fetelor va invidiez ca va puteti face timp sa intrati pe forum...eu in ultimul timp tot aiurea intru nu apuc sa citesc tot...
de cand a venit soramea acasa am crezut co sa am timp pt mine da de unde...ca suntem toata ziua la plimbari iesiri gratare etc...asa ca cam trag chiulul pe aici...:(
de ven nu mai stiti nimic?sau n=am vazut eu mes??e bine puiutul?
ah...era sa uit.//neata!!si poftiti la o cafea!!![]()
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
Cati, multumim de urari!
Cu oul procedezi in felul urmator: in prima zi un sfert, apoi trei zile pauza, apoi jumate de galbenus si iar trei zile pauza. apoi 3/4, pauza3 zile si abia apoi un galbenus intreg. din momentul in care ai ajuns la galbenus intreg poti sa-i dai de max doua ori pe saptamina, in zilele in care nu-i dai carne.
Ema, multumim! scumpa, pe bune ca alaptatul nu e contraceptiv. poate ai avut tu noroc pina acum. sint destule cazurile in care bb2 a venit urgent dupa primul, adica la nici un an, cu tot alptatul.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

te iubeste mami mult mult de tot si nu poate trai fara tine!!
de