Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
Reallaura spune:
Am venit si noi de la dr si am dormit 2 ore.
Am facut prevenarul azi. Bb e deocamdata ok, nu zice nimic.
Fetele cu Medicoverul, cat ati dat pe prevenar - Cleo si Ylari, daca l-ati facut???
Chinabulina, sa stii ca si eu ma simt f legata de voi ca am nascut in aceeasi zi...Mircea, Tudor si Gogo ta. Imi amintesc emotiile de atunci.
Sa stii ca de cand cu pepenele galben, Mircea face kk si de 2 ori /zi. Nu face mereu moale, uneori e mai pastos, dar face. fara sa-l stimulez cumva.
Ralu-T multumesc mult de info cu botezul. Ma duc sa citesc.
Fetele, sunt tare fericita ca nu prea ii mai dau decat san lui bb, am renuntat si la bibe cand iesim afara... ma bucur foarte tare.
A luat si in greutate, in conditiile astea are acum 6250 gr, 64 cm.
E ok, a luat 800 gr de la ultima cantarire
Plange fuug
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
MsBB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chinabulina MsBB, ma bucur ca te-ai mai linistit. unde faceti cumatria? noi nu am facut petrecere. am adunat doar familia restransa (si asa am fost 15 + gogoasa) si am rezervat o masa pe terasa la dumbrava. botezul l-am facut la catedrala. voi vad ca la sf nicolae, nu? (parca am recunoscut preotul) aaa, si avem balansoare la fel pentru fete (daca nu-s multe magazine de copii, nici nu-i greu, ha, ha) pe andra fug, ca s-a trezit tocmai a inceput vecinul de deasupra sa dea gauri in pereti, ca-si pune centrala ... daca o fac sa adoarma la loc in zgomot de bormasina, sunt cea mai tare georgiana, de gogoasa balerina teodora maria |
Am vazut pozele de la botez, ce mi-a placut rochita rosie pe care o poarta Teodora . De fapt gogosica e numai buna de papat , toataaa - toataaaa!
Noi facem cumatria la "Colt de rai". E nou deschis si tocmai de asta am reusit sa reprogramam totul. Nu este bataie pe loc. E micutz acolo, intim si numai bun pt ce vrem noi. O sa incepem undeva la ora 5-6 dupa-amiaza si pana in 10-11 ash vrea sa terminam. Nu vreau sa o obosesc pe fata si nici nu prea-mi sta mintea la distractie .. dar nah...
Da, ai dreptate, botezul l-am facut la Sf. Nicolae dar tare m-am mai suparat. Nasi au insistat sa facem acolo, au fost ei si au vb cu preotul si a ramas ca la ora 5 sa facem botezul . Bun, la ora 5 cand am ajuns acolo am vazut puhoi de lume,. Mai erau vreo 7 bb care urmau sa fie botezati. Eu am crezut ca daca ne-au zis ora 5 vom fi doar noi nu ceata mareeeee . Ei, imagineaza-ti ca au inghesuit in anexa bisericii ( capela? cum se numeste ce e acolo, stii in dreapta bisericii ) 7-8 bb cu mame, tati, nasi, copii , fotografi si publicul larrgggggggg.
Erau vreo 767655474 mii de grade si nu puteai nici sa te misti asa de stramt si inghesuit era. Nici macar poze calumea nu am. Am bocit de am rupt pamantul. Vroiam ceva special si pana la urma a iesit o chestie ... parca la norma...> totul in graba, facut la gramada. Toata lumea credea ca sunt tare emotionata insa eu nu mai puteam de ciuda ca a iesit asa o chestie ...nici nu stiu cum sa zic...
Daca aveam habar ca or sa ne bage acolo si nu in biserica mare si ca vor fi atatia copii nici in ruptul capului nu mergeam acolo.
Mandra mea chiar acum se da hutza hutza in legan cat mami sta la povesti hihihi.
Adriana mami de Andra noastra!
Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
MsBB spune:
Ma duc sa fac un dush si ma duc la epilat dar inainte vreau sa va intreb ceva... Cum papa ai vostrii? A mea de vreo 2-3 zile , parca, e la dieta. Papa cu chiu cu vai cateva minute si mi s-a intamplat sa "ceara" iar papa dupa 4 ore sau mai mult . Bine n-am lasat eu sa fie mai mult de 4 ore pt ca ma gandesc ca de la caldurile astea trebuie sa-i fie macar sete daca nu foame. Daca insist sa-i dau mai mult se pune pe un plans, moama zici ca o tai cu drujba... asa ca o las in pace.
Si ai vostrii papa asa de putin? Sau vrea a mea sa fie fotomodel? O fi caldura??????
va pup si va doresc o zi frumu. Noi planuim si o plimbare in parc mai pe seara cand se va racori asa ca ne citim maine.
Adriana mami de Andra noastra!
Poze Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png
Reallaura spune:
citat din mesajul lui MsBB Ma duc sa fac un dush si ma duc la epilat dar inainte vreau sa va intreb ceva... Cum papa ai vostrii? A mea de vreo 2-3 zile , parca, e la dieta. Papa cu chiu cu vai cateva minute si mi s-a intamplat sa "ceara" iar papa dupa 4 ore sau mai mult . Bine n-am lasat eu sa fie mai mult de 4 ore pt ca ma gandesc ca de la caldurile astea trebuie sa-i fie macar sete daca nu foame. Daca insist sa-i dau mai mult se pune pe un plans, moama zici ca o tai cu drujba... asa ca o las in pace. Si ai vostrii papa asa de putin? Sau vrea a mea sa fie fotomodel? O fi caldura?????? va pup si va doresc o zi frumu. Noi planuim si o plimbare in parc mai pe seara cand se va racori asa ca ne citim maine. Adriana mami de Andra noastra! Poze Andra (20.05.08) http://b1.lilypie.com/aprFm7.png |
MsBB, si al meu astazi a cerut la 4 ore papa - de la 7 la 11. prima data de cand ne stim cand patim asa ceva.
sa vedem mai incolo. plimbare frumoasa!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
maitreyi spune:
si a mea papa mai putin de cand cu caldura - cred ca de la asta...a mancat sub 600/zi, ea care tocmai trecuse la >600/zi...ii bag ceai intre mese ca sa nu se deshidrateze, inclusiv prin somn. si doooarme...cred ca tot de la caldura
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
YLARI spune:
Laura, noi nu am facut inca prevenarul, il amanam pana spre un an...
pupi.
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
am facut rotarix. 310 roni. Cred ca rapelul tot atat costa.
prevenar- i-am zis dr ca discutam dupa vaccinelul de 6 luni. Ca pana atunci ne vaacinam lunar cater o runda, si nu ash vrea sa vaz fifitsa intsepalata de 2 ori in acelasi timp.
Fetelor, am mai tricotat ceva. Daca prima rochitsa a iesit prea mare, asta e... prea mica. E ca o vesta mai lunga. Ma duc sa fac poze. Ca nu cred ca o sa o imbrace fifitsa vreodata. Lasa ca ma supar, si deshir tot si in 2 zile fac din nou cu 2 dejete mai klarga
mai, fetelor, avem bebei de 4 luni....cand o zburat timpu asta???
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
citat din mesajul lui cleo78 am facut rotarix. 310 roni. Cred ca rapelul tot atat costa. prevenar- i-am zis dr ca discutam dupa vaccinelul de 6 luni. Ca pana atunci ne vaacinam lunar cater o runda, si nu ash vrea sa vaz fifitsa intsepalata de 2 ori in acelasi timp. Fetelor, am mai tricotat ceva. Daca prima rochitsa a iesit prea mare, asta e... prea mica. E ca o vesta mai lunga. Ma duc sa fac poze. Ca nu cred ca o sa o imbrace fifitsa vreodata. Lasa ca ma supar, si deshir tot si in 2 zile fac din nou cu 2 dejete mai klarga mai, fetelor, avem bebei de 4 luni....cand o zburat timpu asta??? o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
iaka pozna
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
chinabulina spune:
iaka pozna o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
ce frumoasa e! esti priceputa rau! trebuie sa ma apuc si eu, dar eu stiu doar sa tricotez, nu si sa crosetez
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria
Alysh spune:
LAurita, acum am ajuns de la dentist....am niste dinti a intaia......adica albi, albi dar din octombrie o sa pun aparat la dintii de sus ca nu se mai poate, sunt complexata ca sunt strambi si nu-mi place de mine asa. Acum m-am trezit si eu sa-mi indrept dintii, la batranete.
N-am cum sa vin maine dimineata, am trebute de rezolvat pe acasa ca dupa plecam la curte si nu pot sa le las asa. Nu stiu cand 'om apuca sa ne vedem. Eu as vrea sa trec la bisericuta unde il botezati pe Mirciulica sa va vedem, poti sa-mi dai si mie pe PM datele, pls?
Cleo, m-ai facut praf cu rochita aia....e de vis!!!!
Alina cu iubirea noastra, Vlad