Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Nicole si mie imi place constumatia in alb.
Laura, superbe pozele... mmmm... ce pofta de munte mi s-a facut si mie...
Nici cand am fost eu nu era deloc, deloc coada la trusou, Gabi, doar ca era pe la ora pranzului si era o caldura infernala, poate d-asta...

I-am dat mai devreme lui bb cu dentinox, pe la ora 14, asa si de atunci doarme mititelul neintors. S-a trezit sa ceara papa, l-am alaptat intinsa in pat, langa el si a adormit la loc... MI-e asa mila de gingiutele lui, ca nu mai stiu ce sa-i mai fac. O sa treaca si asta, dar cand ma gandesc cati dinti avem in gura, ma ia cu rece pe sira spinarii.

Dragelor, cum procedati voi cu dezinfectatul jucariilor pe care le baga bebeii in gura si cu linguritele de silicon? Le spalati cu apa si sapun si gata...? Sau sa-mi cumpar o solutie de sterilizat la rece...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

cadina jucariile le spal decat cu apa si sapun, cele de plus le-am spalat, care nu se putea spala aia e, tb sa faca si anticorpi copilu'.
Linguritele de silicon le sterilizez in sterilizator odata la 2 folosiri.
Tot nu am reusit sa inteleg ce varsta aveti de va ies dintisorii deja?

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hello,

Va mai amintiti de noi?Nu am mai scris de un car de vreme dar v-am mai citit cand am avut vreme!!

Sambata avem botezul!Am niste emotii de numa!Nici cand m-am maritat nu aveam asa emotii!Maine ajunge si mama in tara si isi vede pt prima data live nepotelul!!!Nu stiu daca o sa mai am timp sa va scriu saptamana asta si cealalta pt ca mama sta doar 10 zile in tara si le vom petrece impreuna!Sa ne tineti pumnii pt sambata!!!
Va imbratisez pt toate si pe toti bebeii!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna fetelor!

Imi pare rau ca nu sunt si eu mai activa pe forumul vostru, sper sa-mi fac mai mult timp pe viitor, insa cu nazdravana Lara mai greu. cand ne vom intoarce la Buc., sper sa va cunosc si perosnal si sa venim si noi la intalniri.

Annika are la 3 luni 5400g , sper sa fie bine, ca citisem de bebelusul lui Nicole ca la 2 luni are 5600!!!
fetitele mele nu sunt prea mancacioase, ca si Lara a fost la fel mofturoasa. Annika insa suge mai bine la san si apropo alaptat (prin parcari, banci in parc) eu o alaptez oriunde i se face foame (incerc sa ma retrag undeva, nu chiar in mijlocul "multimii" si uneori mai o acopar si cu un scutecel. Nu pot face asa un program fix, incat sa pice mesele numai in casa, nici nu mi-ar placea sa fiu legata de casa, din cauza asta.

avem si noi poze "noi"
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/Annika3Luni

o zi buna tuturor mamicilor si bebitilor
Adriana

Adriana
, draga mea, graficul de crestere nu este doar o linie, ci este o portiune hasurata intre 2 linii... asa ca bebelusii nostri sunt in grafic. Iar noi, suntem baietei, daca avem burtica nu conteaza, voi trebuie sa fiti manechine

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Adriana - hai ca am uitat... am vazut pozele cu printesele tale...sunt frumoase ca si mama lor. Iar bebeluna ta are ochii albastri, ce dragut. Si noi ne-am dorit, dar poate la urmatorul...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nicole, ma bucur ca ti-ai luat hainute!! poti la fel de bine sa te razgandesti de costumatia alba daca nici o alta nu e pe gustul tau!!
Gabitzule pofta mare la pepene! Sper sa -l fi nimerit dulce!
Alysh Abia astept sa ne vedem. te sun joi Master....ooooo...de cand nu mai am ganduri decat de leneveala!
Cadinutza, ma bucur ca e mai bine cu dentinoxul...inseamna ca chiar va dau dintii!! oooof
Andree27 distractie frumoasa la botez, cum sa nu ne amintim de tine!
Adriana78, ce pozici frumoase si ce fetitze dragutze! MAma dar ce conditii au de joaca, si parca ati mutat parcul in sufragerie.
TOtusi daca va intoarceti, va asteptam cu drag la intalnire.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Vreau si eu la intalneala. Noi suntem la mare pana la sfarsitul lunii, dar o sa am laptopul la mine si cand voi avea timp voi mai intra macar sa va citesc.
Luni vom face si noi vaccinul , dupa botez. Am emotii cu mititelul meu. Sper sa ii fie bine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare mamici
n-am apucat sa citesc tot ce am pierdut cu marea si botezul, am citit pe sarite cand am mai avut o fereastra.
la mare a fost minunat, am fost ditai gasca iar pe bebe nu l-am simtit decat la pupacit si la tinut conferinte pe plaja. noaptea a dormit de la 10 seara la 9 dimineata, ma uitam la el cum doarme ca eu vroiam la plaja si nimic...pana la urma la 9 si un sf l-am sculat incetisor, cu o tzitzi pe la nas. seara ii faceam baita, il alaptam, il culcam in landou si plecam la restaurant, pana la 12-1 noaptea, bebe dormea dus, noi ne-am vazut de ale noastre. imi pare rau ca trebuie sa renuntam la landou fiindca deja nu mai incape, we asta cred ca facem miscarea. noi avem o plasa speciala de tzantzari/muste cumparata de la inglesina. e perfecta. se prinde cu elastic de jur imprejurul carutului si nu intra nimic inauntru. asa dormea bebe si pe plaja.am avut noroc de niste zile cu briza si am stat cu el toata ziua. am pus peste umbrela un cearsaf sa fim siguri ca nu trece soarele-eu m-am mai ars si prin umrela- pe bebe l-am dat cu crema cu factor de protectie 50, si a dormit in valurile marii, s-a uitat la umbrelutze colorate de la mami din brate, super bine, nu mi-a venit sa cred.
cu botezul a fost ok, 2 parti proaste-fotografa, care a costat o carutza de bani, si a facut niste poze jenante-eu faceam sigur poze mai bune. mai mult de jumate sunt neclare si oricum a facut putine. are noroc ca nu stiu cine e, ca a gasit-o un coleg de-al sotului, ca daca o prind o strang de gat. si a doua parte proasta a fost coafura mea, care nu mi-a placut deloc,desi la stilistul ala merg de ani de zile si are gustrui bune, tocmai acum cand i-am zis ca vreau ceva light, mi-a facut o varza in cap-m-am consolat ca nu eu eram "protagonista" zilei. in fine, in rest, totul ff frumos. ne-am incadrat in pret, ba chiar un pic sub ce negociaseram-75 mil pt 50 de pers, cu tot cu bauturi si desert, asa ca am luat si niste vin la pachet la final. mancare muuuuulta si extrem de buna, toata lumea a laudat-o. am avut multe emotii insa a mers totul uns.
puteti vedea poze la semnatura, si de la mare si de la botez. rochitza tot de la debenhams am avut-o, ca tot s-a infiintat un club pe aici
mihaiser si viannemai primiti o vorbitoare de portugheza in gashca? si eu sunt mare fan, dar de portugheza europeana, am stat un an in lisabona la o bursa si mi-a ramas in suflet. pacat ca nu mai am cu cine vorbi si probabil o voi uita incet incet
aelitace ochisori frumosi ai mama, si ce copilasi, sa-ti traiasca
cadinadinti deja? eu parca stiam ca primii ies incisivii, asa, daca ma uit in gura lui fi-miu, si mie mi se pare ca are niste protuberante la canini, dar am zis ca e default. o s-o intreb vineri pe pediatra.
leelooam avut si noi o saptaman de stagnare in greutate, ba chiar scazuse vreo 30-40g ceea ce m-a ingrijorat. acum insa e bine, se pare ca in ultima saptamana a luat normal. noi nu suntem oricum de categorie grea. avem cam 6.200 la 3 luni, fata de ce aud pe la voi, suntem "usurei" tare.
nu mai pot sta ca s-a trezit printzul. revin mai pe seara cu completari
va pup

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Mai fetelor, in special Laura si Gabitzam mi-ati facut pofta de pepene. La 8 cand iesim ma duc si eu sa cumpar unul galben.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

fetelor voi ce ati facut cand avea bebe temperatura. al meu are 38 cu 4, i-am dat paracetamol si atat. cam dupa cat timp scade temperatura.

si am mai patit ceva, dar ieri, ia curs un pic de sange din nasuc. a mai patit careva? eu m-am gandit ca o fi de la batista bebelusului ca pana ieri nu o foloseam.

http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz

Mergi la inceput