Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anuta-maria fetelor voi ce ati facut cand avea bebe temperatura. al meu are 38 cu 4, i-am dat paracetamol si atat. cam dupa cat timp scade temperatura. si am mai patit ceva, dar ieri, ia curs un pic de sange din nasuc. a mai patit careva? eu m-am gandit ca o fi de la batista bebelusului ca pana ieri nu o foloseam. http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz |
anuta, nu e ok sa creaca temp peste 38. intre 37.5-38 e stare sub febrila, peste 38 mie mi-a zis dr sa sun.
Intardevar, supozitor paracetamol e ok, dai si lichide, sa bea, o usoara temp poa aparea si de la caldura. Dar zic sa suni si dr
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Anuta-maria, da, suna doctorul, nu e ok peste 38!!
Sa ne spui cum mai este puiul. Sanatate multa!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Reallaura spune:
Ralu-t ma bucur tare ca a iesit bine botezul!! Spui ca le-a placut mancarea invitatilor si ca a fost ok?? Bufet suedez parca. ce menu ati ales, ati avut si bauturi? - imi poti da si mie pm?? Ai cateva poze din restaurant - daca nu exagerez. multumesc mult.
F misto pozele, mai ales alea bb albstru sunt de revista!!!
Si rochita ta e super, eu nu am vazut-o in magazin, de fapt m-am infipt in aia pe care am cumparat-o si gata, m-a scos sotul taras din Mall ca incepuse bb sa scartaie..
Alysh tu esti si sapt viitoare in Bucuresti? Coincidenta - tot dentisul e de vina- zice sotul ca sa ma opereze vineri ca si asa e mai liber sapt asta... hai ca te sun maine sa vb clar...
Edit: sunt fraiera. Nu putem merge la chinezesc ca ne intindem prea mult, dar ne putem intalni in Riviera dimineata pe racoare. Daca aveti si voi chef... si ramene chinezul pe alta data. vb maine
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
ralu_t spune:
laura iti trimit detalii pe PM. si la mine rochia pe care am avut-o a fost si prima pe care am vazut-o, am probat-o si am cumparat-o...si la casa am vazut si cat costa. majoritatea erau la reduceri,la preturi absolut rezonabile, asa ca am presupus ca si asta e, dar ei bine nu era, mi-au cazut plombele. noroc ca am avut cu ce plati.
ana spre ca a trecut febra
fetelor, spuneti-mi si mie cand e intalnirea? ca io n-am prins, as vrea si eu sa vin. maine merg la intalnire tot cu fete de pe forum, colegele de la "asteptand un ingeras". apropos ylari, te tenteaza?
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
anuta-maria spune:
am vb cu dr si mi-a spus sa-i dau si 1/3 sup novocalmin si dupa 6 ore sa-i mai dau paracetamol, iar daca nu sade sa o mai sun. acum avem 37 cu 6 cea ce e de bine, dar sa vedem pana maine dimineata cum evolueaza. oricum e de bine.
am intales ca va intalniti, am veni si noi daca vladutz e ok si bineintales daca e ne primiti. pe cand evenimentul si unde?
http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc/VladutzCocutzRachetutz
cadina spune:
Socrate, avem doar 3 luni si trei saptamani, dar... si pe noi ne-a cam luat prin surprindere (destul de tare inca, treaba cu maseluta si caninii). Asa am procedat si eu cu jucariile, doar spalat cu apa si sapun, dar cum baloseste si baga totul in gura si isi freaca de zor gingiile (cum poate, ca abia invata sa tina ceva in mana) am zis sa nu fac vreo gafa.
Laurici, deja de luni se vede bine maseluta, e un punctulet alb, foarte frumos... pacat ca nu era momentul...
Ralu, superbe pozele cu bebe la mare, si cele de la botez sunt faine, nu te necaji, pana la coada e important ca bebe e crestin. Tudor este superb, si se pare ca a fost destul de cumintel la botez. Te rog, spune-mi, mai stii de cazuri similare, cand le-au iesit la bebei asa mici canini si molari? Am auzit fel si fel de comentarii, cum ca, daca nu i-am dat vigantol pana acum (bebe are fontanela aproape inchisa, asa a avut-o de la nastere), ar avea lipsa de D3 si de aici "debusolarea" in ordinea de crestere a dintilor.
CamiM spune:
'Neata!!!
Laura multumim frumos - si eu merci si mai mult ca in general toata lumea spune ca Sabina seamana cu tati.. la aceesai pensiune am stat si noi ( acu' o vesnicie) in luna de miere.. hehe..avem chiar si o poza in leagan..
Nicole multumim frumos-
Leeloo merci mult. Nu iti face griji cu luatul in greutate: din cate ne-a spus noua pediatra bebeii cresc in salturi.
Simonacip ce amintiri mi-ai trezit cu leganatul pe picioare( mama ma punea sa il legan pe fratele meu mai mic.. cred ca am prins fobie)
Chinabulina multumim frumos Ce plimbare faina..abia asteptam pozele.
Alysh merci . Ce master vrei sa faci?
Adriana78 superbe fetele..
Cadina sincera sa fiu eu mai spal jucariile ( din cand in cand ) cu apa si sapun sau le mai sterg cu spirt dar cam rarut. lasa ca vezi tu cand o incepe bebe sa agate tot de pe jos si sa "guste" tot.. Sofia mea se pupa in oglinda in parc, alta data am prins-o mancand nisip..
Anuta tine-l pe bebe hidratat- da-i sa suga mai des. Multa sanatate.
Ralu foarte dragute pozele si bebe Tudor un scump..
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
simonacip spune:
Cami, nu numai Sofia maninca nisip...Dar al meu are 3,9 ani. Ce amintiri trebuie sa-ti fi trezit si pozele lui Sis cu pensiunea...Frumos!
Cadinutza, eu jucariile le spal putin cu apa, sau nu...De ex ieri i-am luat o jucarioara noua si n-am spalat-o. Linguritele le sterilizez insa..nu dupa fiecare folosire, mai rarut asa..
Anuta, ce mai face puiuta, mai are febra, da-ne vesti!
Ralu_t, super super rochie, e pe gustul meu...cit ai dat pe ea??Iar tu mami nu mai ai pic de burta, arati super.. Cred ca bag si eu un Debe in we asta daca o vrea sotul sa ma duca ca el are si niste cursuri de training si simbata si duminica..poate scapa mai repede intr-o zi..
Ah, si ca sa continuam seria ionesciana, cred ca-l stiu pe tati vostru. Dc a lucrat la Mediafax, atunci il stiu, dc nu, atunci seamana. N-am vazut nici un prim plan, ca sa fie mai elocvent, d'aia nu-mi dau seama
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t laura iti trimit detalii pe PM. si la mine rochia pe care am avut-o a fost si prima pe care am vazut-o, am probat-o si am cumparat-o...si la casa am vazut si cat costa. majoritatea erau la reduceri,la preturi absolut rezonabile, asa ca am presupus ca si asta e, dar ei bine nu era, mi-au cazut plombele. noroc ca am avut cu ce plati. ana spre ca a trecut febra fetelor, spuneti-mi si mie cand e intalnirea? ca io n-am prins, as vrea si eu sa vin. maine merg la intalnire tot cu fete de pe forum, colegele de la "asteptand un ingeras". apropos ylari, te tenteaza? a venit toamna...cu un bebe albastru RALU- de minune TUDOR poze tudor |
Neatza!
Ralu, sarut mana de invitatie (banuiesc ca vorbesti de intalneala cu fetele de la endo? Am mai intrat pe topic, sunt la curent, insa din pacate/fericire sunt pe ultima suta de metri cu botezul si mai am o gramada de facut)
Fetelor, HELP, apropo, spuneti-mi si mie cum e cu mirul (baitza de a doua zi) ce trebuie sa fac? Se pune masa la noi acasa? Sunt cam in pom....
Pupici multi.
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
maitreyi spune:
neata
ylari noi am luat niste platouri cu saleuri si prajiturele, niste suc si apa si am incropit asa o gustare. aaa...si un tort micut . avand in vedere ca nu au ost multi oameni care sa asiste la baita nu am avut nevoie de mai mult. oricum nu cred ca se intinde masa oficiala.
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei