Merci de raspunsuri, fetelor. La noi problema este ca are si sub greutatea minima pe care ar fi trebuit sa o aiba. A pus doar 1 kg in doua luni (si 8 cm). Fontanela e ok. Am insa impresia ca il ustura cand urineaza, ca tipa si plange cateva minute dupa aia. In rest e vesel, zambeste, gangureste, se intoarce pe o parte, ce mai, e bine.
Tocmai am venit de la spital, unde era de garda pediatra noastra. I-a gasit o mica rana sub preput, pe cap. Zicea insa ca nu-si poate da seama daca e cauza sangerarilor sau efectul. Ne-a dat un unguent pe care bine-nteles ca n-am de unde sa-l cumpar duminica si trebuie sa facem sumar de urina si urocultura. De asemenea trebuie sa-i fac si analize de sange sa vedem de ce nu ia in greutate, ca lapte am. Se satura dintr-un san si inca mai curge din el daca strang. Culmea e ca inca nu i-a trecut nici icterul de la nastere, ba parca de doua zile s-a ingalbenit mai tare. Offff! Oare cand o sa treaca toate? Ziceam ca daca nu am avut nici un fel de probleme cu Cezara si aproape ca nici n-am stiut ca am copil mic, mi-a dat acum Dumnezeu pentru amandoi, sa vad cum e. Sper doar sa se termine cu bine.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
Fetele, haideti la capitolul 14