Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
cleo78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Stefanel dulce de dorinutza. Sa se faca mare si sa fie sanatos!Maytrei felicitari pt reluarea facultatii! Multa putere sa termini cu bine! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
am vazut si noi pe pui frumos, Stefan!!!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi neata ![]() inais - marimile de la quelle corespund cu cele pe care le stim si noi de peste tot la bebei. eu ii luasem 50-56 pt iesirea din maternitate si a fost ok cleo buna ideea cu congelatu'. a mea daca e hranita numai cu formula va incepe diversificarea la 4 luni din cate stiu io nu? fetili va anunt oficial ca sunt din nou in anul 5 vom sta 2-3 saptamani pe luna in bucuresti si 1-2 saptamani voi mergi in iasi la cursuri. sper sa ma inteleaga profii ca sunt cu baby mic si cu barbat la 500 de km. Doamne ajuta!ieri i-am montat fetei patutul cel mare ca nu mai incapea in leagan si a dormit bine. bine...cat de bine o fi putut dormi cu eclipsa...la 12 a reusit sa adorama dupa ce a regurgitat la greu din laptele mancat la 9 abia dimineata la 7 s-a trezit sa manance si a mancat numa 65...io zic ca de la eclipsa [:P]la multi ani lu' baby meu iubit si drag - azi avem 2 luni i-a facut tati ieri tiramisu o zi vesela tuturor! ![]() ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 Pozele Alexandrei |
super!!! spor la invtasat!!! hai ca mai ai 2 ani, si apoi gata.
Nu te poti transfera in buc? sa faci aici anu 5+ 6?
sa fii alaturi si de sots, sa salvezi nishte timpi?
zic asta, pt ca dupa aia ma gandesc ca va veti stabili aici, si iti va fi mai usor deja sa stii sistemul medical care oricum e f. imbarligacios.
o
povestea nashterii
ancaurn spune:
Buna dimineata,
Fetelor, am o mare rugaminte la voi. Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar acum cateva saptamani a fost o mamica de la odiseea noastra, parca Alysh (daca gresesc imi cer mii de scuze) care a gasit pete de sange in pampersul baietelului. Mai tineti minte care era cauza? Am patit acelasi lucru si simt ca innebunesc. Incerc de dimineata sa gasesc postarile respective si nu reusesc. Mergem dupa-amiaza la pediatra la spital ca-i de garda, dar pana atunci simt ca o iau razna. Va rog ajutati-ma daca va amintiti ceva.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
dorinutza82 spune:
ancaurn, uite ce am gasit eu:Alysh spunea: "Aseara si azi dimineata am gasit pe pamperul lui Vlad pete roz-rosiatice. Am vb cu ediatra, s-ar putea sa fie infectie urinara. Trebuie sa facem analize."
Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 cu bb Stefan, frumos foc
ancaurn spune:
Merci, dorinutza. Imi poti spune te rog la ce capitol si aprox pe lace pagina? merci.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de
Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)
Alysh spune:
Anca, chiar acum am vazut mesajul tau. Intr-adevar asa s-a intamplat cu Vlad. Ne-am speriat tare de tot. Am facut analize: sumar de urina si urocultura. Toate au iesit perfect. Pana la urma am ajuns la spital, la Budimex pt ca eram nelinistita. Acolo aveam o pila, am fost trimisi la o pediatra extra-nemaipomenita, care din prima secunda ne-a spus ca ales sunt saruri de urina, nu avem de ce sa ne ingrijoram. Te rog scrie-mi daca ai nevoie de ajutor.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
dorinutza82 spune:
cap 9, pag. 19. Rezultatul in cap. 10, pag. 9. Sper sa fie tot o alarma falsa 
Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 cu bb Stefan, frumos foc
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui ancaurn Buna dimineata, Fetelor, am o mare rugaminte la voi. Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar acum cateva saptamani a fost o mamica de la odiseea noastra, parca Alysh (daca gresesc imi cer mii de scuze) care a gasit pete de sange in pampersul baietelului. Mai tineti minte care era cauza? Am patit acelasi lucru si simt ca innebunesc. Incerc de dimineata sa gasesc postarile respective si nu reusesc. Mergem dupa-amiaza la pediatra la spital ca-i de garda, dar pana atunci simt ca o iau razna. Va rog ajutati-ma daca va amintiti ceva. CEZARA - poze DRAGOS-poze Povestea nasterii lui Dragos cel capos Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008) |
deshidtratare - urina devine f. concentrata in nitriti/urati/ ce o fi ca chimia la mine s-a pierdut la lobotomie
facuse si urocultura sa fie sigura ca nu e infectie
Vb si cu dr. - eventual fugi la urgentsa.
o
povestea nashterii
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Alex@Sara neata si de la noi.Acum se trezste domnishoricica,o mufez la tzitzi sa isi faca plinul si dupaia o roim la tzara ca acolo e mai binisor olecuta.O duminica minunata tuturor si muulta racoare.Pe diseara.Pupici tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 |
inca un mesaj!!! hai! stiu ca poti!! sa ai 10 sa scapi de moderare. Sau moderatie!!!
wow, ancaurn, uite ca mi-am adus aminte!! lobotomia nu m-a lobotomizat de tot. Da-i lapte, apa, etc. Si tine pe bebe in camera racoroasa, sa nu mai transpire.
Ieri am patit si noi aproape la fel; cand am venit de la Breaza, in mashina, desi aveam si clima - a transpirat continuu fata!!! am ajuns acasa, am hranit-o si cantarit-o, ca sunt maniaca cu asta. Desi hranita, arata cu 100gr sub ce avea cu o zi inainte!! urina era de culoare mai inchisa pe pampers. A mancat bine si astazi e mult mai bine.
Cica un alt indiciu la deshidratare (nu sunt sigura!!! din amintiri zic, mai ales ca nu sunt medic sa ma pot pronuntsa), deci e fontanela. Cand e copilul deshidtrat se lasa mult fontanela (e tesutul de pe cap, care se vede uneori ca pulseaza).
Ma duc sa mai caut o bere fara alcool in frigider. Sa ma hitratez.
Edit: am gasity numai inghetsata. Buna siaia la hidratat.
o
povestea nashterii
maitreyi spune:
asa e cleo - cand se deprima fontanela bagati ceai, apa, lapte lu baby ca e semn de deshidratare. chiar daca dorm mai mult acu cu caldurile astea dati-le prin somn ceai sa bea sau ce beau ei.
nu ma pot transfera cleo ca nu are cine sta in buc cu baby. aici o las cu mama cateva ore cat ma duc la stagii.
am fost la Mitropolie sa o impartasim. a venit un parinte si m-a rugat sa i-o dau in brate si a pupat-o, un altul mai batran a binecuvintat-o, am inchinat-o la Sfanta Parascheva si la Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului si la sfarsit un preot i-a dat un trandafir de la Sfanta. f frumos a fost 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei

de Mircea Ioan, 15 mai 2008
vom sta 2-3 saptamani pe luna in bucuresti si 1-2 saptamani voi mergi in iasi la cursuri. sper sa ma inteleaga profii ca sunt cu baby mic si cu barbat la 500 de km. Doamne ajuta!
abia dimineata la 7 s-a trezit sa manance si a mancat numa 65...io zic ca de la eclipsa [:P]