Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani!!! sarbatoritilor zilei

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani tuturor ce poarta acest nume sfant!!!

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Florina, am citit despre problema cu tzitzi. Si fetita mea le are mai pronuntate insa nu e tare cand palpez. Uitandu-ma la poze, comparativ, parca difera. Uite, aici o poza, sper sa vada bine, alta mai elocventa n-am.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

[quote]citat din mesajul lui paxela

la munte si la mare motivele lipsei de pe forum

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf Marii sa fiti sanatosi!!!

Florin_a stai linistita ca si Mariuca mea avea sanii mai pronuntati ca sa zic asa insa in timp s-au retras.Oricum intreaba si pediatru ca sa te linistesti tu.

Carmen 94
multumim pt mesajul frumos
!

Paxela frumoase poze!

Edy e mai bine,inca face diaree insa nu chiar asa apa si nu chiar asa des,oricum e la regim si finul a fots bolnavior ,e inca in spital mititelul,a facut enterocolita,se pare ca de la un borcanel cu papa pt bebelusi.A Avut febra mare,diaree,tot tacamul.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuulti ani Mariilor si Marianilor!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani pt toate Mariile si Mariuteledin stupul nostru!!!
petrecere frumoasa astazi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Urez si eu LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de astazi.
CARMEN94 - multumim pentru mesaj, mi-a uns sufletul.

PAXELA- ce frumos ati petrecut si voi....

RALUALEXANDREI- ma bucur ca Edy e mai bine. Multa santate!

Noi suntem bine, maine dimineata plecam 1 saptamana la Piatra Neamt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Sa traiasca cu numele toate Mariile si Marini!
Veveritza mea-sa ne traiesti cu numele si maica domnului sa te ocroteasca de rele si de boli.Parintii si bunii te iubescc mult mult de tot.Tu esti ratiunea noastra de a merge mai departe si de a depasi necazurile.
Am fost la doctor-intr-adevar sunt un pic tari si inflamate.Mi-a spus sa nu umblu la ele, sau sa masez.Explicatia ar fi laptele de vaca.Cum vacuta este injectata cu anumiti hormoni sa faca lapte mult -de aici si problema.O perioada ne-a spus sa trece m pe late praf si se vor retrage singule.Sperrrrrrr!
Nu ma pot bucura pe delin de acesta zi:Am vb cu mama care mi-a spus ca tatei i-a fost fff rau azi noapte si au petrecut seara in urgenta.Tata care nici la med de familie nu a mers el singur a vrut la urgenta.Tensiune mare, l-au tinut in perfuzii, i-au fc si vreo 2 electrocardiograme care urmeaza sa mearga cu ele la interpretat.Mama saraca si ei i-a crescut tensiunea si s-a speriat cand a vz ce rau ii este.Acum plang la propriu pt ca mama care pe mine M-A AJUTAT SI MA AJUTA ENORM CU VEVE-nu pot fi langa ea sa o imbarbatez si sa ii dau putere.MAMI-IN PRIMUL RAND SA TRAIESTI CU NUMELE-si sunt langa tine si langa tata cu sufletul si inima mea.Va iubesc mult si va vrem langa noi muulti ani de acum incolo.
Pup stup!
Florin-a si Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Am incercat sa scriu vreo 5 mesaje si cand ajung aproape de sfarsit mi se sterg...ce ma dispera

Vreau sa urez La multi ani celor ce poarta numele de Maria,sa fie sanatoase si sa-l purtati cu placere 100 ani!

Nu mai reiau ca nu am timp,dar am vazut toate pozele voastre si tare mi-a fost drag pt ca de mult nu am mai facut-o si ei cresc asa repede.Mi-as dori sa faceti mai multe filmulete cu ce stiu ei,ca de-acum au si ei ceva de spus.

Mihael@ - ti-am votat nepaota si pe buna dreptate pt ca e merita,sper sa mearga cat mai departe!

Crina - o fac pe Maya,nora,fiica,ce vrei tu ca e frumoasa tare

Kitty - nu e rea Giulia ,reactiile ei sunt normale,asa fac copiii,iau jucarii de la altii,se mai paruiesc,vor sa se impuna,isi formeaza personalitatea.Stiu ca e greu,ceva de genul am avut noi aseara,nu plansete dar o maraiala de te enerva,nici nu plangea nici nu tacea.Vorba lui Lilidana,usor usor trecem peste. Poate are dreptate sotul tau ca e mai bine sa mergi in alta camera cand ea plange,stiu ca iti e greu dar ajuta.Eu asa am facut aseara,am mers la bucatarie sa-i fac pachetelul pt camin pt ca aveam nervi de starea lui.Cand eu ma enervez,Klaus se calmeaza instantaneu si in cazul asta e mai bine ca el sa stea cu Carlut.
ps. ai vazut ce cuscra iti e Lilidana,nu are timp,dar cand ai nevoie de un umar vine cu el

Ralualexandrei - eu spun eu ca Galatiul e un oras frumos.Chiar daca sunt Braileanca si Rein a vorbit asa frumos despre Braila,spun sincer ca Galatiul e mai frumos.
Sanatate micutilor!

Florin_a - sanatate tatalui!

Si tot nu ma lasa pana nu spun ca Teodora(Carmenfr) e o scumpa,mai ales in esarfa ca a lui mami,de Bogdanelul(Phili) ocupat cu cele ale calculatorului(toti au acelasi preocupari).Pe Mariuca(Tzuna) vesela chiar daca a trecut prin multe momente grele,de rochita aia frumoasa a lui Tzuna,de atatea peisaje din vacante,...

Mai,ce vorbiti voi de Roxanici ca a parasit stupul?

Si acum am si eu o intrebare,ati mai auzit la cineva ca atunci cand ies dintii sa aibe simtome de raceala? Adica de fiecare data cand lui Carl ii ies dinti,e racit.Doar de doua ori mai rau,restul raceli usoare.Oare e mai sensibil corpul lui in perioada cand ies dintii? Poate fi coincidenta asa des?

Sa aveti o zi buna!
pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput