De unde sa iau puterea sa merg mai departe?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns berbeaca spune:

nu, eu nu l pot ierta ca a ridicat cutitul la mine. nu asta nu. doamne fereste daca il infigea in mine? de la nervi nu? eram si eu nervoasa dar nu am ridicat nici macar palma dar cutitul? nervii nu pot fi o scuza pentru o crima. haideti sa ma duc sa l omor ca am fost nervoasa ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Gata!Daca vor sa-ti dea bani zi merci,daca nu da-i incolo

Citat:
Prietenul tau duca-se!Sint si altii...asta e chiar ultima ta problema!

Ce usor ti-e tie sa dai "sfaturi", dulcetico! Sa spui "fa aia si ailalta", ca doar nu esti tu cea care ramane fara bani si fara locuinta si fara relatie...

Citat:
Deci casa este cumparata cu banii care i-a obtinut la partaj mama ta.Deci din banii ei.Voi in calitate de copii nu aveti nici un drept la bunurile mamei,acum ca sinteti majori.legal tu ai cumparat pe numele tau o casa din banii ei,intr-o perioada in care nu aveai nici un fel de venituri.Se poate demonstra provenienta banilor pt cumpararea acestei case ,chiar daca este pe numele tau.Mama are pretentie asupra acestei case?

Si esti cumva experta in domeniu de trambitezi pe jumatate din postarile de la subietul asta cine la cat are dreptul, din punct de vedere legal, moral, normal si paranormal?

B., ti-am trimis mesaj privat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Hi,hi:)),peste faza asta trecusem.Tu stii ce inseamna un ctr de vinzare/cumparare?Cit de greu se poate desface,auziti...provenienta banilor,pai daca fata s-a imprumutat de la x persoane sa cumpere:)).Plateste mama expertize de..."proveniente ale banilor" sau te pomenesti ca ii fac ancheta tatalui dupa ce a dat 50%?B,sper ca erai majora si cu "discernamint"(glumesc).Iti repet ii ai la mina ta.Fii corecta,dar socoteste fiecare banutz muncit de tine si prietenul tau.

Cristina A.,.

Aniela

Mergi la inceput

corecta voi fi cat se va putea ca sigur nu vor fi de acord sa ma 'despagubeasca' pt putinul pe kre l am facut in casa. de parca eram obligata sa fac asta. am facut o k asa am considerat. dar de acum o sa ma gandesc la mine, sa ma distrez cat mai tare ca am timp destul sa pun parchet in casa. nu, nici asta n a vazut mama. apropo din criminala nu ma scoate. imi spune ca sunt criminala ca tata. de parca eu as fi ridicat cutitul :)). vai de creierii ei. abia astept sa i pun banii in brate si sa vad cum se va alege praful de ei.
da, le tataie fundul k sunt la mana mea. ce ar mai merita sa le o fac, dar eu nu s ca ei. voi fi corecta -jumi-juma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Tatal "criminal",desi nu a omorit pe nimeni, a muncit si a facut o casa:)).Mama gospodina,s-a saturat de griji necazuri si copii si a plecat un pic printre latinii smecheritzi,la munca.Si s-a intors cu aer de occident.Si si-a amintit ce a facut criminalul,a vazut ca pe acolo traiesc femeile altfel:)).Deci concluzia in mintea ei:a irosit ani din viata linga un criminal/betivan.Pai cine a pus-o nene,putea sa plece inainte de a da viata a doi copii,pe care culmea ii mai si "imbirliga",scz de expresie,unul impotriva celuilalt.

B,iesi cit mai repede din situatia aceasta,cu calculele de rigoare,evident.Ma scuzi daca am indraznit sa imi formulez o opinie asupra situatiei,necunoscind date concrete.Succes!

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mai,eu nu prea am inteles mare lucru din mesajele tale...decat ca esti prea furioasa si prea suparata pe toata lumea!
intr-un fel ai dreptate,dar daca nu te ridici din mocirla asta ai sa ajungi la nebuni..
casa e pe numele tau si gata!e a ta...esti proprietara!
treaba lor ce fac ei...
dar daca vrei sa faci corect lucurile si poti sa o iei de la capat,apoi fa-o...
da-le ce vor si lasa-i in plata Domnului!

si cu prienetul asta?ce sa faca el ? sa puna gresie?
de ce sa puna el? ca sa-ti reproseze mai apoi?
daca-ti iei altceva ai grija sa fie doar pe numele tau sa nu dai din lac in put...

multa bafta!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

prima oara a plecat cand aveam eu 4 ani. tot fara copii. singura a plecat. s a intors. cica o batea. ok inteleg ca nu mai suportai, dar de ce a plecat fara noi?ca doar n o bateam si noi la 4 respectiv 3 ani. a doua oara cand aveam eu 8 ani, s a intors si atunci. tin minte ca plangeam prin scari de bloc cu tata ca nici nu stiam adresa exact unde era. a treia si ultima oara a plecat in 1998 si a si bagat divort. tot singura a plecat, tot cu tata ne a lasat. da o batea, cik tata ar fi avut si o amanta. acuma nu mai cred nimic, eu nu tin minte de atunci, nu prea eram de fata. o cred ca nu mai rezista langa el cu atatea batai, dar nu concep sa ti lasi copiii si sa pleci. cu toate astea am iertat o, nu i am reprosat niciodata si i am si luat apararea in fata intregii lumi care o judeca pt asta.dupa divort a mai stat vreo 5 ani in romania dupa care a plecat din tara.in astia 3 ani dupa div nu am tinut legatura edcat inainte sa plece ea, tot fiindca eu m am dus la ea, nu a venit ea dupa mine, knd stia ca induram si noi batai si certuri cu tata. a inceput de knd plecase din tara sa ne ajute cu bani, m a tinut in facultate , recunosc asta si i multumesc, dar cu ce pret? reprosuri? amenintari? egale cu 0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_A

Citat:
citat din mesajul lui

Gata!Daca vor sa-ti dea bani zi merci,daca nu da-i incolo

Citat:
Prietenul tau duca-se!Sint si altii...asta e chiar ultima ta problema!

Ce usor ti-e tie sa dai "sfaturi", dulcetico! Sa spui "fa aia si ailalta", ca doar nu esti tu cea care ramane fara bani si fara locuinta si fara relatie...

Citat:
Deci casa este cumparata cu banii care i-a obtinut la partaj mama ta.Deci din banii ei.Voi in calitate de copii nu aveti nici un drept la bunurile mamei,acum ca sinteti majori.legal tu ai cumparat pe numele tau o casa din banii ei,intr-o perioada in care nu aveai nici un fel de venituri.Se poate demonstra provenienta banilor pt cumpararea acestei case ,chiar daca este pe numele tau.Mama are pretentie asupra acestei case?

Si esti cumva experta in domeniu de trambitezi pe jumatate din postarile de la subietul asta cine la cat are dreptul, din punct de vedere legal, moral, normal si paranormal?

B., ti-am trimis mesaj privat!

Da Cristina ma pricep.!Sint expert evaluator imobile si ma pricep foarte bine la aspectele juridice legate de proprietati imobiliare,executari,etc.Te relaxeaza daca iti spun ca stiu in cunostinta de cauza totii pasii legali care pot sa-i faca partile in acest caz?
Evident ca dau sfaturi in cunostinta de cauza,crezi cumva ca imi dau cu parerea?Poti verifica!
Scuza-ma ca te intrerup,dar sfaturile sint de bun simt ,practice si avizate.Daca doresti sa ma combati iti stau cu placere la dispozitie.
Parerea mea este ca desi pare ca vrea sa i se plinga de mila ,cea care posteaza doreste un impuls sa-si revina si sa treaca la fapte.

Mergi la inceput

nu vreau sa mi se planga de mila, pt k m as afunda si mai rau in mocirla asta. vreau doar un sfat,o parere.poate mai sunt oameni trecuti prin asta. multumesc pentru sfaturile juridice, sincer nu as vrea sa se ajunga la proces . vreau totul la intelegere, pentru ca suntem oameni nu animale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anyella

Hi,hi:)),peste faza asta trecusem.Tu stii ce inseamna un ctr de vinzare/cumparare?Cit de greu se poate desface,auziti...provenienta banilor,pai daca fata s-a imprumutat de la x persoane sa cumpere:)).Plateste mama expertize de..."proveniente ale banilor" sau te pomenesti ca ii fac ancheta tatalui dupa ce a dat 50%?B,sper ca erai majora si cu "discernamint"(glumesc).Iti repet ii ai la mina ta.Fii corecta,dar socoteste fiecare banutz muncit de tine si prietenul tau.

Cristina A.,.
Aniela

Nu Anyella,banii cu care a cumparat casa proveniti din sulta sau din vinzare de comun acord a partilor,sint stipulati in sentinta civila.Berbeaca se poate demonstra ca nu avea venituri la data la care a cumparat imobilul si e marturia mincinoasa a partilor care ipotetic au imrumutat-o .Chiar ,cine crezi ca vine in instanta sa jure ca a dat zeci de mii de euro unei persoane care n-avea de unde sa-i returneze si instanta crede?

Mergi la inceput