idei cadou fetita 1 an

idei cadou fetita 1 an | Autor: maimutzica

Link direct la acest mesaj

Buna,
Trebuie sa cumpar un cadou pentru o fetita de 1 anisor si nu stiu ce sa iau. Eu n-am copii inca si nu am experienta, sa stiu ce-i trebuie unui copilas la varsta asta...singurul lucru care-mi trece prin minte sunt jucariile si produse pentru bebe (creme, uleiuri, pudre,etc),dar nu stiu care ar fi mai bune. La hainute nu m-as baga...mi-e frica sa nu-i iau ceva si sa nu i se potriveasca (ma refer la marime). Precizez ca nu am vazut-o pana acum niciodata.
Orice sfat este binevenit.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nici creme/uleiuri/pudre nu prea merge pentru ca nu stii ce marca foloseste mama si poti da gres. La haniute si jucarii poti fi consiliata de vanzatori sau daca nu, scrie pe eticheta produsului varsta. Ori un obiect micutz de aur, cercelusi de exemplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Cuburi mari (sa scrie pe cutie ca sunt recomandata copiilor sub 3 ani), chestii de impins/calarit ... uite cam asa ceva: http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2959511&kw=&origkw=&parentPage=search&f=PAD/TRU%20Age%20Filter/12-24%20Months , sau asa ceva: http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2682593&kw=&origkw=&parentPage=search&f=PAD/TRU%20Age%20Filter/12-24%20Months . Oricum, incearca sa alegi chestii care sa o tina ocupata mai mult de 5 minute

Mergi la inceput

A, si vroiam sa completez, daca vrei sa ii faci o bucurie copilului, ia jucarii, daca vrei sa multumesti parintii, ia cercei sau haine . Acuma serios, ce copil de 1 an se bucura de cercei/creme de corp/rochite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Multumesc pt raspunsuri!
O sa ma uit dupa jucarii...asta a fost prima idee care mi-a venit in cap si mai usor pentru mine de ales...ma orientez mai bine decat la celelalte. Am vrut sa va intreb si pe voi pentru ca aveti experienta si am vrut sa ma asigur ca nu-i urat sa iau jucarii...
Daca mai aveti sfaturi eu astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Uite, eu am un fix pentru un an! E vorba de masinutele acelea pe care copilul se urca (se aseaza calare) si merge cu picioarele pe pamant. Chiar nu conteaza ca e fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELICITY05 spune:

Oricum iti< vand> un truc...sa fie MARE..copii sunt fascinati de jucarii mari...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Uite, eu am un fix pentru un an! E vorba de masinutele acelea pe care copilul se urca (se aseaza calare) si merge cu picioarele pe pamant. Chiar nu conteaza ca e fetita.

Formalhauti, exact asa ceva i-am recomandat eu ca prima idee, la primul link pus de mine, fiu-meu mare a avut ceva similar (ma rog, nu roz ) si a fost de ff mare succes. Noroc ca am pastrat jucaria, sa o folosesc si la Marc, sper sa aiba acelasi succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancu. spune:

cel mai frumos cadou pe care l-a primit fetitza mea la 1 an a fost o tricicleta pe care am folosit-o si pe post de carucior pana pe la vreo 3 anisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

si io am acelasi fix.....fi-miu a iubit masinuta aia si cred ca calarit-o pana pe la 4 ani
Am cumparat la hoarde de copii (eu in general le-am luat la botez 7-8 luni sau la 1 an) si toti parintii mi-au zis ca a fost cea mai indragita jucarie

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Ideea cu masinuta e foarte buna, dar trebuie sa te mai gandesti la un aspect: exista spatiu suficient sa se invarta copilul in trebusoara aia?
Eu ma gandesc ca daca as fi primit asa un cadou cred ca ziceam ceva de dulce respectivului, ca exact de asta nu ne-am impiedicat prin casa. Dar, acolo unde e loc, am cumparat si eu asa o treaba si intr-adevar, a fost fina-mea super-incantata.
Asadar, daca ai aceasta problema, a spatiului adica, te sfatuiesc sa te orientezi catre o jucari cu multe butoane care sa faca in toate felurile, copiii de 1 an si chiar de 2 sunt foarte incantati, chiar daca mai au vreo doua. Sa guitze, sa raga, sa cotcodaceasca, si tot asa. Nu te ambala la papusi sau plusuri.

Gea

pozele noastre http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=59102

Mergi la inceput