idei cadou fetita 1 an
Raspunsuri - Pagina 2

Happy_in_TO spune:
La un an fetita mea cea mica a primit o papusa Dora the Explorer care cinta si dansa... Mai dar nu s-a dezlipit de ea luni intregi! Cred ca a fost cel mai frumos cadou pentru ea atunci!

maimutzica spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Sfaturie vostre imi sunt de folos...acum stiu mai bine ce sa caut...la sfarsitul saptamanii voi merge prin magazine.

spiridusul spune:
un cadou mai... inedit, dar care ii va face placere peste ani.
cumpara cateva ziare din ziua respectiva... eu asa am facut pt puiul meu, la nastere si la 1 an..
in fiecare an voi adauga la colectie 2-3 ziare noi.
Nu pot sa spun ca pe Alexandru l-a impresionat vreunul din cadourile primite la un an..
habar n-avea omu' pe ce lume este
el a fost fericit cand i-am dat biberonul cu lapte, na!
asa ca, in principiu, cadoul este tot pt parinti

iioana spune:
fetita mea a implinit nu de mult un anisor si cel mai mult sa bucurat ca a primit o tricicleta foarte colorata
filip

Gargoyle spune:
N-am vazut copil sa nu-i placa chestiile de calarit, de oricare fel: tricicleta, calut, masinuta, animale care se hatana, balanseaza etc. Parintii au altele de luat.. iar hainute cumpara toata lumea!

asiza spune:
Jucarii pentru baitza, precum cele de la Tomy (www.toyz.ro/jucarii-pentru-baie/tomy/hipopotam-cu-pedale/" target="_blank">hipopotamul , www.toyz.ro/jucarii-pentru-baie/tomy/octopals/" target="_blank">caracatita, www.toyz.ro/jucarii-pentru-baie/tomy/pinguini-cu-schiuri-de-apa/" target="_blank">pinguinii cu schiuri de apa etc). Fiul meu a fost foarte fascinat de ele. In orice caz, ia ceva care sa bucure copilul, asa cum ti-au sugerat si alte fete, si nu parintii.
Bafta la cautari si LMA piticei!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!

dalina2x2 spune:
Si fetitele mele s-au bucurat enorm cand au primit tricicleta (a noastra e dubla ) la un anisor. Sunt innebunite dupa ea si acum, abia asteapta sa mergem la plimbare cu "bichica"!
Le-a mai placut mult o jucarie ca un "batz" pe care trebuie sa bage cateva cercuri in marimi diferite , pun apoi capul, (se formeaza un gandacel), apasa pe el si canta diverse melodii.
eu zic ca, daca te orientezi la o jucarie, sa fie ceva care sa-i si :lucreze" capsorul, un pic. si Multi Ani sarbatoritei!