idei cadou fetita 1 an

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

La un an fetita mea cea mica a primit o papusa Dora the Explorer care cinta si dansa... Mai dar nu s-a dezlipit de ea luni intregi! Cred ca a fost cel mai frumos cadou pentru ea atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Sfaturie vostre imi sunt de folos...acum stiu mai bine ce sa caut...la sfarsitul saptamanii voi merge prin magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

un cadou mai... inedit, dar care ii va face placere peste ani.
cumpara cateva ziare din ziua respectiva... eu asa am facut pt puiul meu, la nastere si la 1 an..
in fiecare an voi adauga la colectie 2-3 ziare noi.
Nu pot sa spun ca pe Alexandru l-a impresionat vreunul din cadourile primite la un an..
habar n-avea omu' pe ce lume este
el a fost fericit cand i-am dat biberonul cu lapte, na!
asa ca, in principiu, cadoul este tot pt parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iioana spune:

fetita mea a implinit nu de mult un anisor si cel mai mult sa bucurat ca a primit o tricicleta foarte colorata

filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

N-am vazut copil sa nu-i placa chestiile de calarit, de oricare fel: tricicleta, calut, masinuta, animale care se hatana, balanseaza etc. Parintii au altele de luat.. iar hainute cumpara toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Jucarii pentru baitza, precum cele de la Tomy (www.toyz.ro/jucarii-pentru-baie/tomy/hipopotam-cu-pedale/" target="_blank">hipopotamul , www.toyz.ro/jucarii-pentru-baie/tomy/octopals/" target="_blank">caracatita, www.toyz.ro/jucarii-pentru-baie/tomy/pinguini-cu-schiuri-de-apa/" target="_blank">pinguinii cu schiuri de apa etc). Fiul meu a fost foarte fascinat de ele. In orice caz, ia ceva care sa bucure copilul, asa cum ti-au sugerat si alte fete, si nu parintii.
Bafta la cautari si LMA piticei!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Si fetitele mele s-au bucurat enorm cand au primit tricicleta (a noastra e dubla ) la un anisor. Sunt innebunite dupa ea si acum, abia asteapta sa mergem la plimbare cu "bichica"!
Le-a mai placut mult o jucarie ca un "batz" pe care trebuie sa bage cateva cercuri in marimi diferite , pun apoi capul, (se formeaza un gandacel), apasa pe el si canta diverse melodii.

eu zic ca, daca te orientezi la o jucarie, sa fie ceva care sa-i si :lucreze" capsorul, un pic.

si Multi Ani sarbatoritei!

Mergi la inceput