Puiuti de randunici 2008!! (77)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu05 spune:
Kya, ma laaaasi! cat de mult a papat! sa-i fie de bine!
Mimo, cum s afiu mai suparata? ce sulpliza flumoasaaa!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Kya spune:
Da mai, nici mie nu mi-a venit sa cred. Si a mancat dintr-o bucata, fara pauza.
Inainte mai era frichinita la masa, nu vroia, se arcuia si agita rau de tot. Cauza era tetina prea mica. De cand am trecut la un nr mai mare, mananca foarte linistit, si cantitatile astea...
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ccris_ccris spune:
Iata pozici noi si filmulet! Enjoy!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Si Andreea e uneori frichinita la masa, dar eu nu pot sa largesc gaurile la tzitzi! Felicitari, Kya, creste puiul, creste.
POZELE MELE
mstela spune:
Mai cris,ce tare filmuletul..Saraca Andreea,cred ca ea credea ca e sfarc,nasul lui Minnie.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
lianam spune:
mai ce fetita frumusica!
eu am incercat sa folosesc tetina cu gaura mai mare cand ii dau laptic, insa nu a mers. se enerva si incepea sa planga, ii curgea laptic pe barbita! cred ca depinde si de copilut, cum se simte bine si cata papica ii trebuie. Teo nu prea e mancacioasa; cand va aud pe voi ce greutate au bebeii si ce si cat papa....mai ca imi vine sa ma iau de griji! dar nu e sub greutatea varstei, saptamanal o cantaresc si ia in greutate, asa ca....inca nu intru "in criza"
doaaamne, e mortala pitica mea (asa zic toate mamele, nu? ) mie imi place sa dorm pe burta, asa ma odihnesc cel mai bine, sau asa, nici pe burta nici pe o parte , ei si e copia mea fidela la asta! mai ales acum ca se intoarce pe burta ca un titirez... problema e ca inca nu nimereste mereu sa se intoarca inapoi pe spate, si schelalaie ca un catel eu, asa ca ma amuz de somnorosii mei !
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
ccris_ccris spune:
Asa e, Stelutza, ca dupa aia a inceput sa scanceasca dupa tzitzi. Dar e mortala, asa-i? De mult n-am mai ras asa!
Liana,
Si acum, va pupic si va spun noapte buna! Pe maine!
POZELE MELE
Kya spune:
Vai Cris ce-am mai ras!!!
Este delicioasa Andreea!
Gata, va las, ma retrag la nani!
Noapte buna somnoroase pasarele!
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
BUHUHU! SURPRIZA pt. cine vrea un cadou de la mine:))
http://ariel_7000.fastupload.ro
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
varuna spune:
Blankar si Doamne Ajuta !
Maaaai Mimo, stii cum a fost cu distractia asta???.... m-am infuriat, am ras, am ras, am ras. Si pentru dintisor...pupa , mare lucru a facut el acolo puiul.
Gecko felicitationes pentru olimpic.
Vio ehhheeeeeee sa va iubiti, sa cresteti puiul mic....mare si sa fiti sanatosi...distractie placuta.
Simo, ce-mi plac mie baieteii, mie una daca imi aratai apa cand eram mica urlam o juma de zi sa nu ma ude .
Liana am vazut si eu poze da' n-am zis ...si ce ziceai de sunculite???
Zoze puuuuuup oltenasul mic si blondut.
Stelabravo de capitolas.
Bubu vreau si eu reteta cu pleurotus ca mi-ati facut pofta, eu nu stiu sa ii fac decat pane.
Ariel
Criss am vazut puiut micutz.
Vali unde ai fost domne la munte??? Vrem sa plecam si noi WE asta da' nu stim unde...
Claaaaaaaaauuuuuuu cum a fost la mare...pooooozzzzeeeeee !!!!!!
Kya
Ursuletz
Ce-am mai facut...ieri i-am dat iedului supa pe care a papat-o cam in sila da' vad ca face progrese...i-am dat para...pe care nu a vrut-o...si mai nou ii place sa vorbeasca cu copii, ii tinem asa fata in fata pe bebei si mormaie unul la altul...treaba e ca Mara o da in tipat la final de am speriat copilul vecinei...a filmat Vali cu telefonul, daca reusesc sa descarc pun filmulet.
Casa mea e cu fundu' in sus, ca am strans lucruri pentru bietii sinistrati si am scos tot, tot, tot din dulapuri...asa ca vai de capul meu...
Tuchi, Olgutza, Giani, Pucca sa aveti o zi usoara la munci...daca am uitat pe careva scuze...uite las si cafeluta...ti-am luat-o inainte Cristina .
Psul:daca scriu la ora asta inseamna ca DA iedul s-a trezit iar, de data asta la ora 4 .
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...