Puiuti de randunici 2008!! (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubu, Kya, asta e cu durerea, sper sa treaca, desi vertebrele tot tasate raman... am facut acu 2 ani un masaj, yumeiho.. super!!! Sa vad cand ma mai duc. Eu am si aparat de abdomene, dar nu mai stiu cum mai erau exercitiile, ca facui si gimnastica de recuperare acu 3 ani parca...

A intrat timpul in sac la mine,la voi?? parca nu mai e timp decat de alaptat... cu fitosul asta de fi-miu...

Mamici care alaptati, ce suplimente luati? Eu iau Ca, Mg si zinc de cateva zile...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici hai ca am mai aparut si noi pe crengutza...
nu am mai intrat ca nu am mai avut timp...lui soacra mea i s-a facut rau intr-o noapte si a lesinat ,a cazut pe gresie in bucatarie si s-a lovit la mana si la coaste si a stat mai mult in pat...e asa de 3 zile si nu am mai avut ajutoare...a trebuit sa fac mancarica pt noi si acum si pt andreiutz ca deh suntem baietei mari de azi i-am bagat si marul cu branzica de vaca(facuta de mine),curatenie,udat florile prin curte,spalat cu masina dar na tot iti ia timp...
asa cum v-am zis i-am dat lui andrei mar cu branzica ...si spre surprinderea mea ii place sa fi vazut cum papa...dar la piureul de legume ne cam certam,trebuie sa-l iau cu lugu-lugu,sa-l pacalesc...dar tot nu ma invinge...
in rest suntem bine...de maine o sa ma apuc de curatenie ca duminica o sa vina cumnata mea din spania si trebuie sa facem curat,ca asa e la noi la romani...puiul meu incearca de zor sa se intoarca pe burta dar nu reuseste ca nu stie sa-si traga mainile...
nu v-am mai citit si imi cer csuze ca nu am intrat sa urez si eu la multi ani sarbatoritelor dar o fac acum ...cu scuzele de rigoare..
LA MULTI ANI VALENTINA SI MIMONIX ...IAR PT MAINE ...LA MULTI ANI EGNOSIS..SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI...
Acum va las merg sa dau un pic la pompa si sa fac nani ca sunt obosita ...va pupic si va doresc noapte buna...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Zoze -am scris si eu povestea nasterii dar pe crenguta, nu am facut subiect separat;dar pot sa-ti dau link-ul sa-l treci in listuta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120328&whichpage=5

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cris da, in Baneasa este.

Ramo bine ai revenit!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,ce frumos s-au jucat copiii astia..Bv pt stelute!
mimo,ma pricep bre,ca nu-i prima data cand va fac...Iete,ca i-ai bagat deshtu...haha..ce haios piticul.Yo nu-ti dau cadou ca ti-am dat ideea sa bagi deshtul sa-i prinzi dintele in poza!
Moamaa,kya,cat mananca sanziana-silfida..Ptiu ptiu.
criss,e peste tot,mami,lta PP:si in supermarket si la farmacii.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Ramo spor la treaba zilele urmatoare si multa sanatate soacrei.

Mimo -vazut dintisor alb asa in ceatza..tot e bine dacat deloc-e dovada,nu? Iar cu cadoul scrie-ne-n caiet pana la prima intalnire, ok?

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Eu ma duc sa mananc o felie de pepene si ma bag la somnic

Noapte buna!

Poze de la mare

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

moama ce dintisoe vad eu acolo...la mai multi ...
kya merci..ce fetitza papacioasa ai...al meu nu mi-a depasit niciodata 120ml ...
#nicoleta eu alaptez dar nu am luat nimic...o sg data ,pe la 3 luni a le lui andrei am luat Ca,5ml ramasi de la el...ca mi-a dat dr sa-i dau si sa nu-l arunc l-am luat eu...in rest nu am luat nimic dar am incercat sa mananc lactate,oua,carne,frucet cam in fiecare zi...
acum chair ca va las...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Nico, eu n-am luat nimic, desi uneori mai am ameteli, dar iau un Mg efervescent si ma culc.
Kya, Stelutza, multam

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ramo, spor la treaba si multa sanatate soacrei!

Imediat si pozici noi si filmulet. Vad ca se incarca greu.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput