Puiuti de randunici 2008!! (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

fetelor va multumesc pt. sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

simo, nu stiu de ce dar nu se vede nimic unde ai zis ca ne arati puiutii? oare calculatorul meu are probleme?

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Asaaaa, mai intai scrisorica:

Nicoleta, nasol cu durerea lombara. Eu o experimentez de fiecare data cand ridic fata in brate, sau cand stau aplecata deasupra caditei... Si am niste dureri oribile! Mie imi face bine masajul pe care mi-l face randunoiul cu Diclofenac gel. Si are dreptate Bubu cu miscarea de gimnastica. Eu inca mai sper ca voi ajunge vreodata sa-mi fac abonament la inot...

Cris nu dispera cu lingurita, ca o sa invete si Andreea cu siguranta. Sa ma vezi pe mine cu Sanziana - avem zile in care din 30 de ml de suc , vreo 20 ajung pe bavetica. Abia azi ce am mai facut ceva progrese, ca i-am dat cum am vazut ca face Bubu cu Stefanut

Nicol felicitari pentru baita Antoniei. Am facut si noi asa o data. Acum seara sunt mereu intr-o viteza cu baita, ca plange fata de foame, de somn, de nervoseala... si e mai repede in cadita ei.

Giani mamica! Stiu ca e o perioada mai grea, dar trece! (a se citi buchet de flori) Si te astept cu nemteasca!

Maia cred ca eu eram cea cu cerealele cu mar. Le apreciaza fii-mea foarte mult. Dar vezi ca sunt fara lapte.
Vad ca mi-ai confirmat si tu cum e cu mama rea si tati bun... Adevarul e ca la profesiile pe care le au randunoii nostri, nici nu se putea altfel

Irina eu zic ca daca a dormit Teo asa mult, e de la cereale Sucul de fructe si Sanziana il mai scuipa afara, dar eu zic ca e doar de la faptul ca nu stie inca sa inghita... asa ca nu rentunta! Am vazut si pozele de pe contul comun - sunteti tare dragute!

Si tot pe mail, am vazut o supriza placuta - poze de Clari de Clabucel. O dulce, si o frumoasa. Chiar ma intrebam ce mai fac, ca Laly nu a mai scris pe la noi de muuuult... Eu una sa stii ca te astept si pe crenguta!

Stela Teo frichinita! Mi-a placut faza cu sforaitul randunoiului... Tu pe al meu de ce crezi ca l-am trimis la operat?

Zoze tare dlagt mai volbeste Mihaita! A mea a invata sa chiuie - cred ca ne cunoste tot parcul circului, deja. Zici ca e o sirena. Si cand rad la ea, mai tare face

Gecko felicitari pentru vaccin. Apoi cred ca ai vrut sa-l inveti cum e sa se dea cu capul de pragul de sus, nu?

Vio am vazut clipuletele cu Sean! Ce mi-a placut de ratoiul ala albastru...! Cand ma uitam clipul in care chiuie bebele, randunoiul ma intreba - "da' cand ai inregistrat-o?" Era convins ca e Sanziana, pentru ca vorbesc aceeasi limba

Vali bine ati venit, sa va fie de bine excursia! Am salivat putin cand ai povestit ce bunatati ati papat. Am vazut si pozele frumoase. Cea cu voi 2 v-a facut-o Matei?

Blanka imi pare rau ca nu ati scapat de probleme! Va tin pumnii sa fie totul bine! Of!!!

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

pentru steluta 3!

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

am primit 3 stelute rosii!
plec la nani!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
si iar POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vio Sa va dea Domnul tot ce doriti , zile senine si fericire, la multi ani, sa traiti! tan-tan !
Bubuesti supi pe mine ? Ma , eu astept poza cu Vlad mic sa stii..si...tu azi chiar n-ai gatit nimic-nimic ?Sa traiasca finuta!
Valice frumos ai sarbatorit tu si ce coif avea Mateiul
Ursuleata sari cu un mesaj ceva ca intru la idei sa stii
Iete la Stelase pricepe cu capitolul
Blankarmulta sanatate si rabdare!
Kyao fi plecat si ea in Canada sa se sustraga cu fardutzul?
Varuna inca te mai distrezi?
Clemevad eu ca nici la dinti nu-s prima, cand al meu are un dintisor, a ta deja mananca mere!
Simom-am linistit, inseamna ca pot sa mai trec prin Brasov din cand in cand!
Si in final O SULPLIZA
http://good-times.webshots.com/photo/2754631370103415869EGqAzl
Acum ca ati vazut ce-ati vazut, asteptam cadouri!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mai vreau sa ma laud ca si-a reluat fata mea somnul neintrerupt de noapte, adica de la 10-11 pana la 8-9!
Cauza era, evident, mancarea. Aseara a papat 260 ml de lapte cu cereale , si nu s-a mai trezit pana dimineata. Asta seara, la fel a ras 250 Deci sper intr-o noapte linistita

In alta ordine de idei la mall cele mai multe cumparaturi le-am facut pentru ea (si plecasem dupa "fardutul" meu). De la Fox ne-am alimentat cu pantalonasi si bluzite, ca prea erau reduceri.
Si am descoperit si un magazin nou langa Carreffour in Feeria. Prenatal se cheama (si imi place ca e mare, nu inghesuit ca restul magazinelor de bebei). Aveau reduceri de 50%, asa ca am mai plecat cu 2 bodyuri dulcele, si niste sosete. Tot acolo am vazut si un tarc foarte practic. Pe asta a zis ca il ia mama cadou, asa ca trebuie sa o informez ca l-am gasit.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Somnoroase pasarele,
Pe la cuiburi se aduna...

Meeey, ati fugit toate la culcare?
Eu am intrat pentru rondul de seara...

Blankar, offf, multa sanatate si sa va intoarceti cat mai repede sanatosi acasa! Tinem pumnii! Doamne ajuta!
Zozelina, e OK, am crezut ca poate ati auzit de ea.
Vio, Happy Anniversary! Sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti alaturi de puiul vostru!
Kya, .
Apropo, lingurita de la PP se gaseste si in supermarket sau doar pe net?

Si o sa pun un filmulet cu Andreea, pe noi ne-a amuzat tare-tare.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Simo, nici eu nu am putut vedea pozica.
Kya, unde e Feeria ca nu mai stiu, in Baneasa?
Mimo, felicitari pentru dintiso, la mai multi!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Si in final O SULPLIZA

Ce taaaare!

P.S. N-a plecat Kya in Canada i-a luat fardut lu' fii-sa!

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

ahhh, ce m-a muscat sulpliza !
la mai multe si nedureroase aparitii!!!

Si in final O SULPLIZA

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
[/quote]

Mergi la inceput