Shoppaholicele Redouto-masochiste (116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

anne16, kokiy multumesc pentru raspunsuri. Am inteles... ca ce as avea de facut. Deocamdata mi-a cam pierit cheful de cumparaturi.

Totusi kokiy, daca platesc inainte, adica atunci cand as comanda produsele printr-o alta forumista, eu zic ca eu as suporta pierderea.

multumesc frumos.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleena

Citat:
citat din mesajul lui Lya

Am si eu o intrebare!!!!!!Ce marime ar trebui sa-i comand sotului???Are 183 cm si 84 kg.

sotul meu are 182 si 80 kg si ii vin alea cu 96/103, i-am luat si de la adolescenti un tricou asa de proba pt 180 si ii vine bine...mno, tre sa-si tina burta incordata daca nu face sport....ca altfel ii vine cam mulat pe burta....la chiloti, pantaloni 46

Mersi!mami si superstarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Mai asteapta cineva colet din 11.07? M-am saturat de atata asteptare....

eu, dar ce putem face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Impresii despre lenjerii LR:

Am spalat lenjeria primita in comanda de pe 2 iul si e super. Am avut pe cea cu onduleuri bleu...bumbacul mi se pare mai misto deact ce gasesti pe la noi si nu ma deranjeaza ca nu e satinat cum m-am obisnuit eu. (asta inseamna ca am probat-o deja).

O recomand....

http://www.laredoute.fr/vente-taie-de-traversin-berlingot-prix-mini.aspx?productid=324146625&documentid=201208&single=false&categoryid=22928092

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

anne16, kokiy multumesc pentru raspunsuri. Am inteles... ca ce as avea de facut. Deocamdata mi-a cam pierit cheful de cumparaturi.

Totusi kokiy, daca platesc inainte, adica atunci cand as comanda produsele printr-o alta forumista, eu zic ca eu as suporta pierderea.

multumesc frumos.

Nu se merita prin altcineva,doar daca e un singur produs...altfel eu iti recomand cu caldura acest site...nu stii ce pierzi...eu una sunt cea mai sceptica persoana din cate cunosc si mi-am facut cu greu curaj...acum nu ma mai opresc.....
Ca sa nu te incurci cu cardul de salariu poti sa-ti faci card la orice banca...abia te asteapta

Razvanel soricel&Co

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

multumesc frumos.

Nu pierzi nimic. Iti dau bonuri si poti sa cumperi altceva in loc, nu pierzi nimic plus ca ai sunt tot felul de reduceri

Si eu am inceput de curand
Am prima comanda pe 26.07 Este nebunia aceasta cu intarzierile pentru ca au fost reducerile masive din vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

So, coletul era comanda din 11.07, trimisa de la ei pe 23.07, deci dupa 5 zile de la data la care mi-au tras banii (18.07). A intrat in tara pe 11.08.
Am primit
www.laredoute.fr/vente-kurta.aspx?productid=324095200&documentid=321408&single=false&categoryid=23109815" target="_blank">bluza galbena panza fina, imi place
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt.aspx?productid=324095049&documentid=555908&single=false&categoryid=23110696" target="_blank">tricouok
www.laredoute.fr/vente-top-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324134903&documentid=207608&single=false&categoryid=22899486" target="_blank">top culoare plomb super. Am si rochia acelasi model.
www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324131672&documentid=207608&single=false&categoryid=31522059" target="_blank">rochie culoarea din poza nu-i urata, dar 42 mi-e cam larga
www.laredoute.fr/vente-ballerines-elastiquees-femme.aspx?productid=324116938&documentid=207608&single=false&categoryid=22907132" target="_blank">balerinii argintii am luat 39 (port 38,5) si-i cam scap din picioare pt. ca sunt f.lati
www.laredoute.fr/vente-ballerines-crochet-femme.aspx?productid=324098521&documentid=207608&single=false&categoryid=22907132" target="_blank">balerinii crosetati albi imi par mai frumosi decat cei rosii pe care ii am de anul trecut
www.laredoute.fr/vente-leggins-femme-tipster.aspx?productid=324138633&documentid=207608&single=false&categoryid=31576889" target="_blank">leggins Tipster gri/negru f.buni
www.laredoute.fr/vente-boite-a-clefs.aspx?productid=324125086&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">port chei fain!
www.laredoute.fr/vente-2-housses-multi-usages-en-peva.aspx?productid=324023433&documentid=207608&single=false&categoryid=32153299" target="_blank">lot de 2 huse am luat dimensiunea cea mai mare si sunt f.bune pt.tinut hainele din extrasezon
Am mai avut un set de 6 photophore AMPM pe care nu le mai gasesc (au fost 1 euro) Mersi Clau!
Cadou am primit boite a bijoux care e ok pentru a-mi tine bijuurile. Cosmeticele dinauntru sunt cah (that's mean kk)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Ce activitate intensa pe aici

Toata lumea are colete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Miki frumos hainutele si balerinii crosetati.eu nu i-am primit pentru ca n-am nici un aviz!!!!!!!!!!M-as duce la posta pe jos si 6 km numai sa vina odata!

Apropos...mai sunt fete care asteapta din 5 si din 8.07.2008?
Va implor,nu-mi spuneti ca sunt singura!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica

din 8.07.2008?
Va implor,nu-mi spuneti ca sunt singura!!!!!!!!!!

Monikka

vacanta Moeciu 2008

tot eu si din 8.

nu mai intrebati de 11 si de 8 ca ma sinucid, inainte sa sucombe magarul pe drum

Mergi la inceput