Shoppaholicele Redouto-masochiste (116)
Raspunsuri - Pagina 16
tania-z spune:
Buna fetelor, remember me?
Intru mai rar, dar boala redoutista tot nu mi-a iesit din sange.
Ieri m-a sunat dna de la posta sa trec sa iau un pachetzoi, venit, cica de pe 7! M-a tot asteptat sa merg dupa el. Era comanda din 10.07.
In mare parte, am avut produse la 1-2 euro, celebra "jacheta de vant" pt sot, pentru mine niste pantaloni la pretul ala mic, dar pe care ma indoiesc ca ii voi purta vreodata! Asa fac eu, ca proasta, ma prinde vraja pretului de "1 euro" si comand nimicuri pe care le inghesui in dulap...definitiv .
Ce merita luat in seama:
- jacheta de piele de vitel de 25 de euro (aia redusa de la 250) e SUPER!!
- pantofii www.laredoute.fr/vente-escarpins-vernis-bout-fleuri-la-redoute-creation.aspx?productid=324139284&documentid=414708&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">acestia, foarte misto, corespunde si marimea si, desi au tocul inalt, sunt f confortabili. Eu am piciorul gros, dar nu ma jeneaza deloc.
De data asta, LR m-a surprins super placut:
- avusesem cadou setul acela turcoaz-maro, dar mi-au trimis o geanta super faina (sac shopping) pe alb cu gri, iar inauntrul ei o esarfa asortata (alba cu buline gri). Geanta merge supe rla blugi, daca vreti, ii fac poza, dar nu stiu ce cod ar putea avea.
- printre haine era si o sticluta cu parfum de 50 de ml, se numeste "Suddenly" si miroase foarte bine. Azi inca imi mirosea tricoul purtat ieri, a remarcat si baietelul meu.
Ce-or fi patit, de m-au rasfatat asa??
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT la Adresse nu-mi incape sectorul. Pot sa il completez aici la Complément d'adresse ? edit ca mai am cateva intrebari: codul postal al meu este de genul 0xxxxx sa renunt la 0 din fata?? cum ati rezolvat fetele din bucresti cu codul postal? si inca o intrebare Numéro de ma carte este nr acela mare de pe fata cardului? care are 16 numere? www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani! |
Eu la complement am trecut orasul , judetul
La codul postal trebuie sa treci primele 5 cifre (deci fara ultima)
Trebuie sa treci cel 16 nr de pe fata cardului
anne16 spune:
La utilizator bagi adresa mail a ta si la "passe"- parola si daca vrei pseudo adica un nume user
Magda20 spune:
Buna fetelor,
Ma alatur clubului vostru. De citit va citesc de mult dar de scris nu am scris pana acum. Am intrat sa va spun ca ieri am primit comenzile din 8 iulie, respectiv 18 iulie iar saptamana trecuta pe 7 august am primit comanda din 23 iulie. Asa ca aveti rabdare o sa vina si coletele voastre. Va multumesc si va pup
madic spune:
Mai asteapta cineva colet din 11.07? M-am saturat de atata asteptare.... |
Eu... E comanda dublata, pt care am primit CEC pentru una dintre comenzi, dar sper ca cealalta sa vina.
kokiy spune:
citat din mesajul lui CristinaT reiau intrebarile: 1. daca platesc si eu... baga cineva si pentru mine o comanda?la faza asta nu prea cred ca se baga multa lume...poate doar daca e vb.de 2-3 euro..pentru ca s-a intamplat sa nu vina coletul...si atunci cine suporta plata? 2. daca e card de salariu se poate sa fac cumparaturile de el? (asta a fost pusa astfel incat sa aflu daca folositi un card numai pentru cumparaturi sau il folositi pe oricare)...suna la banca si intreaba...s-ar putea sa mearga 3. nu e securizat pentru plati pe internet trebuie securizat, acum cand imi fac contul, sau doar cand fac plata?...idem ca la 2 4. ce inseamana Identifiant =utilizator? da 5. Mot de passe = parola? da 6. Pseudo ??? nu am nici cea mai vaga idee ce ar putea fi. pune un nick 7. la Adresse nu-mi incape sectorul. Pot sa il completez aici la Complément d'adresse ? da 8. codul postal al meu este de genul 0xxxxx sa renunt la 0 din fata?? cum ati rezolvat fetele din bucresti cu codul postal? elimina 0 9.Numéro de ma carte este nr acela mare de pe fata cardului? care are 16 numere? da cred ca asta e singura intrebare care are raspuns, desi... am fost sigura ca in acest caz banca a pus numarul pe fata cardului. deci multumesc... din 9 intrebari am gasit poate un raspuns. nu va deranjatio... nu o sa cumpar nimic. OK? www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani! |
ti-am scris cu rosu in dreptul intrebarilor tale
sper sa-ti fie de folos...nu fi suparata....mai avem si copchiii si din cauza asta nu avem timp
ca un sfat...prima comanda sa fie mai subtire(20-30euroi) sa nu stai stresata,iar paguba sa fie limitata in caz de doamne fereste
Razvanel soricel&Co
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
arleena spune:
citat din mesajul lui Lya Am si eu o intrebare!!!!!!Ce marime ar trebui sa-i comand sotului???Are 183 cm si 84 kg. |
sotul meu are 182 si 80 kg si ii vin alea cu 96/103, i-am luat si de la adolescenti un tricou asa de proba pt 180 si ii vine bine...mno, tre sa-si tina burta incordata daca nu face sport....ca altfel ii vine cam mulat pe burta....la chiloti, pantaloni 46
Ioana13 spune:
Anne 16 vezi ca unu e bon d'avboir(in data in care a fost emis asta, mie mi-au si pus pachetul la posta) si apoi au emis bon d'achat... suma lucrului care lipsea + contravaloarea taxei de impachetare si transport.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
nepotzica spune:
citat din mesajul lui felicia74 eu deja ma enervez, codurile cu Dora si Spiderman nu merg la mine, cica nu exista. Pai daca mi l-au trimis, exista nu? Sambata imi spuneau ca nu e disponibil, asta e altceva, acum e alt mesaj. Nu ma intereseaza reducerea de 15 euro (ca nu iau decat lucruri reduse mult) ci gentile ca le fac, cadou Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005) |
si eu am aceeasi problema