Of, nu stiu ce sa mai fac.
Pe anumite forumuri am citit ca Dolce e mult mai slab decat UPC ( vorbim de televiziue digitala).
Intr-adevar, UPC are mai multe canale, iar ca bani, e cam la fel.
Mie mi-au explicat baietii din Carrefour ca pana nu se transmite si in Ro cu full HD< degeaba iau full HD.
LA Flanco, de unde am cumparat LCD_ul, intr-adevar l-au conectat prin cablu HD... cum s-o numi, si se vedea impecabil, chit ca nu e full HD ci doar HD ready.
Asa ca, trebuie sa mai asteptam vreun an pana s-o rezolva si problema semnalului in Ro.
Deci la tine se vede mult mai bine la Dolce?
Cand e furtuna ai probleme cu semnalul? Ai avut vreodata probleme cu Dolce?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
http://www.gr2control.com/
crinuta de aproape 2 ani de cand avem Dolce nu am avut probleme ...antena este asezata pe un stalp in curte si cam sta in bataia vantului,dar nu s-a intrerup niciodata cablul...cei de la romtelecom ne-au spus sa nu umblam la reglaje si sa-i chemam daca sunt probleme pentru ca vin cat mai repede posibil...din fericire nu a fost cazul pana acum
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Citat: |
citat din mesajul lui april Gata. L-am luat. Pe cel de 102 cm. Cand am vazut cum creste euro ne-am zis ca peste 2 luni nu mai luam mare lucru. Dar suntem incantati, arata superb. Si nu e prea mare 102, ne-am speriat degeaba. |