FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Ms tare mult IUCA !! E tare bine sa stii ca nu esti "mic si singur" intr-o batalie asa de mare!! Sper sa se implineasca previziunile tale curand si sa aud si de la tine vestile cele mai bune!! Tuturor le doresc O toamna minunata si bogata in bobocei ,pentru ca, se stie, toamna se numara bobocii si sper din suflet sa avem toate aceasta bucurie !! Va pupa cu drag o optimista!

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

FETELOR, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu asteptam sa fac fiv in septembrie si am constatat ca acum in august nu mi-a mai venit ciclul. Voi ce credeti? Daca s-a instalat deja menopauza, mai pot face fiv cu donare de ovule? Pot duce o sarcina la termen? Va pup pe toate si sa auzim numai de reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

mari_lolutza cel mai bine cred eu, ar fi sa faci analiza de sange FSH. Acesta iti arata rezerva ovariana si daca te-ai apropiat de menopauza. Eu sper sa nu fie asa, poate e deja bebe, sau poate e o amenoree secundara.
Doar doctorul cu care vrei sa faci FIV iti poate spune, in baza analizelor, ce e de facut in continuare.
Eu am avut o amenoree secundara acum 4 ani, atunci timp de un an, mi-a venit ciclul o data la 3-4 luni. S-a reglat cu Duphaston, si apoi nu am mai avut probleme in sensul acesta. Atunci aveam 28 ani.
Te si sper sa vii cu vesti bune.

clau ai sa gasesti mereu un umar pe care sa te plangi, pe DC.

Multi ptr toate fetele

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andreea Maria, bine ai venit pe lume pui mic!!!!
Iuca, tu cand faci testul?

Mergi la inceput

Moniland Poate rezist pana joi, atunci ar fi z 14 de la inseminare.
Nu cred ca am facut hiperstimulare, asa cum ma temeam, ptr ca nu m-am umflat deloc, m-a durut burta pana in z7, suportabil in primele 5 zile, doar in z6-7 m-a durut ceva mai tare, parca aveam impresia ca mergeam cu ovarele pe afara si de atunci nu m-a mai durut aproape deloc, doar ca niste sageti cand si cand mai simt in zona ovarelor.
Ieri noapte am visat ca mi-a iesit bhcg 84
Am o stare de somnolenta, poate fi ori de la bebe, ori de la caldura, ori poate pt ca am lasat-o mai incet cu cafeaua.
Am emotii, intr-un fel parca abia astept sa fac testul, in alt fel, parca prefer sa nu stiu si sa mai visez putin, ca as putea fi gravi.

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

IUCA, multumesc de raspuns. Tu aveai 28 de ani, dar eu am deja 41 si de-asta ma tem de menopauza. Chiar daca ar fi asa, as vrea sa fac fiv cu donator de ovule, dar nu stiu daca pot duce o sarcina in absenta ciclului. In decembrie 2007 aveam fsh-ul 9,15.

Mergi la inceput

mari_lolutza am inteles Cel mai bine e sa vorbesti cu doctorul, parerea mea e ca se poate, dar tie iti trebuie o parere sigura.
Iti tin pumnii

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Mari_lolutza,pt. a obtine sarcina iti trebuie ovul( care trebuie sa contina si ovocit)in momentul conceptiei,pe urma poti sa nu mai ai ovule deloc ,nu mai conteaza .Eu zic sa repeti FSH-ul, pt. ca este cam la limita superioara.Iti doresc sa reusesti din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Eu am vazut pe site-ul Polisano Sibiu cateva poze in care aratau camera in care veneau donatorii ......sa inteleg ca au totusi si romani, stie cineva?? Pe mine m-ar tenta un danez!!!!

Mergi la inceput

simonete eu iti doresc bun venit pe si sper ca a doua incercare sa fie cu noroc.
Te-am trecut pe listuta, poate ne spui mai multe despre tine.

Les Brown

Mergi la inceput