America (119)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramona J spune:
E sport dur, eu m-am ales cu hernie de disc. Ma gindisem sa n-o dau, dar pre i se potriveste sportul asta. Plus ca sint multe scoli bune de gimnastica prin zona.
Deocamdata vreau sa-si mai consume din energie (nu prea pot sa tin pasul cu ea) si in rest fie ce-o fi.
Gimnastica ritmica e o idee buna, daca ti se potriveste. Vezi ca la mine n-a mers! Nici la ea nu e cazul, chiar si la balet e fericita cind trebuie sa sara. N-are treaba cu artisticul, ea vrea sa topaie! Renuntam la balet, sau oricum, il aminam. In sala de gimnastica e alt copil, ar face orice-i arata si repeta mult timp dupa ce ar fi cazul sa se opreasca.
Apoi la virsta asta nu stiu ce altceva poate sa faca, inafara de gimnastica si inot. E mica!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ciuf spune:
, Ramona, mii de scuze. Cu intarziere iti uram multa fericire, bucurii si cat mai multe realizari alaturi de a ta familie. La multi ani.
Si zici ca ai facut gimnastica? De cand te-ai apucat? Ma bate gandul sa il duc pe Luca la gimnastica si poate candva si pe Eva.
Azi am vorbit cu prietena mea si mi-a zis ca dintre toate fetele ce le-a antrenat din lotul olimpic cea mai buna a fost Liukin. Conteaza mult antrenorul. Am inteles ca tatal ei, care ii este antrenor, a fost campion la gimnastica, iar mama ei la ritmica. Au lucrat mult impreuna si fata are un respect deosebit pentru familia ei (asta din ce mi-a spus tot prietena mea ca a fost la ei in casa). Celelalte fete sunt cu mult tupeu si au o atitudine nu tocmai demna de respect in fata unui antrenor. Iar rezultatele se vad. Una din ele, care si-a frant piciorul, a fost tare ofensata cand i s-a spus ca trebuie sa mai slabeasca ca nu va da rezultate.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
arminad spune:
Citat: |
In sala de gimnastica e alt copil, ar face orice-i arata si repeta mult timp dupa ce ar fi cazul sa se opreasca. |
O fi talent ,bre ,n-ai de unde sa stii.Eu daca-as prinde ceva inclinatii la copiii mei chiar le-as valorifica.Da eu n-am cu cine ,ca la noi sportul preferat e ala cu butoane(telecomanda,mouse ,tastatura etc,)
Aveti careva cont pe e-bay?Pe mine m-au tentat ceva produse dar nu stiam cit e de safe cu cardul ,cum iti livreaza ..
Ramona J spune:
Multumesc pentru urari!
Eu n-am de unde sa-i cunosc, dar urmaresc interviurile si mi-au facut impresie tare buna Liukin astia. De Memmel zici, ea e cu piciorul.
Eu am inceput gimnastica pe la patru ani, dar pina la sase ani am avut citeva intreruperi, n-a fost prea in serios.
Luca ar putea sa inceapa gimnastica acum, iar Eva mai vreun an. La virsta asta trebuie luat usurel, mai mult de distractie. Intr-un an-doi te lamuresti ce si cum si eventual incepi sa-i duci un pic mai mult. Important e sa le placa.
Fug, ca incepe concursul!
CamiM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Cami, depinde prin ce proces aplici: pt cei casatoriti cu cetateni americani procesul este mult mai rapid, prin employment am auzit ca dureaza cam 9 luni-1 an (dar cunosc o familie care a aplicat acum 3 ani prin employment si nici in ziua de azi nu au primit GC, sunt blocati in verificare aia cu amprentele, i-au chemat de vreo 3 ori pana acum la amprentare). Eu am facut ajustare de statut din viza de student in GC pe baza loteriei vizelor si la mine a durat din octombrie pana la inceputul lui aprilie (6 luni), dar am inteles ca au fost ceva probleme cu dosarul in sensul ca s-a ratacit pe la Miami in loc sa ajunga la Jacksonville. Daca te referi la durata procesului de cand ai fost approved pana cand iti vine GC fizic (plasticul) atunci este de vreo 2-3 saptamani. “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album My baby |
Multumesc frumos Miere.., noi suntem din cei care aplica prin employment - sotzu ca eu sunt "dependenta"
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
hannen spune:
Fetele(Ramona,ocebine) multumesc pt ajutor!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
Ramona J spune:
Mai, cica Plano TX e noua capitala a gimnasticii.
LucasMom spune:
CamiM eu am luat GC prin employment si a durat 4 ani pe muchie. Asta in California pe vremea cand joburile in IT erau la mare mare cautare. In alte state unde au fost mai putine H1B la vremea respectiva, dura ceva mai putin. Depinde unde esti, dar daca vrei sa afli detalii si timpi de asteptare pt statul tau iti recomand
http://immigrationportal.com/forumdisplay.php?f=116
miereamara spune:
CamiM dc vrei te tin la curent cu procesul lui Lucian. El a aplicat si este in faza in care asteapta Labor Permit (s-au publicat anunturile pt oferta de job in ziar si a trecut o luna). Am inteles ca faza asta cu Labor Permit era in trecut cea mai lunga (dar acum s-a scurtat considerabil). Noi speram ca pana la anul prin mai sa termine si el cu GC (saracu' nu si-a mai vazut parintii de 4 ani)
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
philip spune:
intru numais a va zic ca pe 10 septembrie ma duc la ceremonie, devin si eu oficial cetatean american. yuhuhu, imi pierdusem speranta :)
philip&andreea