Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ginette sorry sa aud ca esti supi cu analizele astea nesuferite si va tin pumnii sa scapati de belele!

LauraD am vazut pozele de la botezul mandrei Eleni, tare mult mi-au placut, de cand le asteptam! Pup fata suparata ca are bebe mofturos la papa!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

la multe lunite si la multi ani

MARIUCA
IOANA
DARIA
DAVID PUFOSUL
DAVID
MIHNEA
EDUARD

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Mergi la inceput

fetelor sunt foarte ocupata cu botezul si cu plecarea in vacanta, citesc pe diagonala asa ca daca m-a intrebat cineva ceva si am omis sorry, parca mai vroiam sa raspund cuiva dar nu-=mi amintesc ce, ca citesc pe foprum printre picaturi

Mergi la inceput

a, virgo, eu sunt jurist, cam deconectata insa de un an si ceva de la bransa, insa daca pot sa te lamuresc cu ceva, cu mare placere

Mergi la inceput

oare ce branzica de vaci din comert pot sa-i dau lui bebe? Monor nu am gasit, fir-ar sa fie

Elle, tu parca ziceai ceva de branza fagaras de la suprafata careia indepartezi samnatana. apoi ramane doar branza ce poate fi data la bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ema, pai 'branza fagaras' e numele generic sub care se gaseste combinatia branza de vaci + smantana. Produsa de mai multe firme, aceasta branza fagaras. Printre care si de Monor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ema eu ii dau branza grasa de vaci de la Milli. Nu are nicio smantana deasupra, nik. Thea papa fructe cu branzica, piure de legume cu branzica, dar in iaurtel ma hazardasem si-i pusesem prea multa, de aia a fost inecacioasa.
Am vazut clopotei frumosi, frumosi nu mai retin "apartinatorii" ca tare-s zapacita, oricum am vizionat cam tot ce ati pus nou!
Daria Maria Maria David Mihnea

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Zuze zuzici..
iaca eu la birou..am avut teleconferinta...si tre sa stau pana la trenul de 7 fara 10..:(

Acu..am vazut cateva din pozele laurei..foarte frumu Thea..ce ochisori incredibili de albastri are ea..o frumusete..

Am vazut ca nu prea mai e activitate pe aici..sunteti plecate care incotro..am inteles...numai eu la birou..cu un dor nebun de ingersul pitik...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare ,

Copilul meu este iar bolnav .Nu terminam bine cu una si dam in alta.Am fost azi dimineata la doctor si mi-a zis ca are rosu in gat , in plus tuseste ca un magarus si are nasul si gatul plin de muci. Azi mi-a facut 37.9 . Trebuie sa luam iar antibiotic , Cedax timp de 5 zile , pentru tuse ii dau Eurespal , pentru eliberarea cailor respiratorii, Aerius si Ophtamesone.O aspir de 3 ori/zi cu batista bblusului si cu apa de mare Humex. In plus , i-a gasit fontanela mare si tb sa ii dau Vigantoletten si Calciu natural.
Vroiam sa plec sambata la Campulung si sa stam vreo 3 saptamani , insa cred ca zic pas ca , din cauza racelii nu pot sa-i fac nici sapt. asta vaccinul. Cred ca va face vaccinul de 6 luni la 8 luni .
Acum stau langa ea ca i-am pus o punguta sa-i mai fac o urocultura , sa fiu sigura ca macar am scapat de E-coli.
E tare greu cu copilutii bolnavi ...nu mananca , e maraita ,trebuie sa stau toata ziua de fundul ei si asa am slabit 3 kg in 3 sapt , pt ca n-am timp sa mananc ( nu ca asta ar fi un lucru rau )
Va las , ca se pare ca mandra a catadixit sa faca pipi si tb. sa fug la Victor Babes.
Pupici

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna seara, Zuzici.

Of, ce rau imi pare ca sunt clopotei bolnaviori.
Gatta, si multa sanatate Sarei.
Laura, la fel si pt Andrei, sa se faca bine repede, .
Ginnette, sper sa-i dati de cap infectiei astea nenorocite si sa fie totul bine pt. Adela, .

De vineri n-am mai postat, ca nu am avut cand, dar v-am citit.
Vineri au iesit dintzisotii care au spart gingia de 2 luni. Bine ca am terminat cu ei, acu' don'soara Antonia "musca" mandra din toate paharele, ca sa nu zic de umarul meu, ii place tare sa capseze si sa se auda "clantanind".
De ieri se ridica singura in fund, am prins-o ca face asta dupa somnic cand bombanea in patut si cand m-am dus la ea era ridicata in fund. Cand m-a vazut s-a lasat repede jos, "ca sa nu vad".

A mancat cu multa pofta borcanele "orez, morcov si vitel" de la Hipp si "curcan cu mazare" de la nestle. Si fructele le mananca foarte bine. De cand i-am dat cereale "burtica sanatoasa" nu mai are probleme cu contipatia.
Iaurt i-am dat de la interagro si branzica de casa de la covalact.
Petrecere frumoasa la botez Ema si Cristina.
A, am vazut si poze, de LauraD, Ramonab, Jelimoni, Irlandeza, Ereena, si sunt superbe.
ici la Zuze si Clopotei ca nu mai stiu cand mai intru ca vineri dimineatza plecam 10 zile in concediu.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput