Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
Lala_D spune:
Aaaaa la noi nu e problema cu vointa sau stricatul somnului mutatul impreuna in camera .
E problema strict organizatorica de spatiu: momentan nu am spatiul necesar in camera lui Bogdan pentru patul lui Andrei.
Trebuie regandit tot mobilierul, cumparat/ facut un altul adecvat pentru amandoi.
Si asta necesita ...bani . Ceea ce momentan nu am. Asa ca mai astept vremuri mai bune, poate pana de Craciun reusesc.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Louiza te-a lovit invizibilitatea si pe tine
fata frumoasa sa-i treaca.
Pentru mine nu ai fost niciodata invizibila, sa stii 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cristacoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Poti sa scrii [ s ] fara spatii si ar trebui s-apara. Este tare dragalasa Antonia; si tot mirata sunt cat de bine sta in picioare - a mea, am mai spus, e la coada rau. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Adelutza scumpa foc si un buchet de
pt. mami.Ce coada, care coada?

aici nu stam la coada. Mai bucurate un pic de liniste, ca dupa ce o apuca misunatul, PA mami liniste. Lasa copilul ca le face ea pe toate incet, incet.Asta cu ridicatul in fund e de duminica si nu-mi convine frate deloc. Pai, pana acum o puneam in patut sa doarma, urla ce urla, se plimba prin patut si apoi adormea singurica. Acu' na, cine sa mai adoarma, ca se ridica in fund si se uita in oglinda de la carusel cum plange....
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zeririlouiza Eu stau mai pe dupa canapea ca deh asa e omu nebun ca mine cand ma deranjeaza anumite chestii ca cel de a fi invizibila lucru care s-a intamplat de multe multe ori dar trece va urmaresc va citesc, imi pare rau pentru clopoteii bolnaviori sa se face repede bine, am vazut si albumul si pozele clopoteilor caere sunt din ce in ce mai frumosi si mai simpatici, felicitari gravidei noastre sa ai sarcina usoara. Daca tot ma-m apucat de un roman mic, va va spun sincer la serviciu e calvar multa munca, acasa nu am timp de nimic si sunt satula de calculator asa ca pe leptop s-a pus praful, a mea bubulina nu vrea decat langa mine, chiar daca e taicasu cu daca ma vede ca dispar incepe sa planga, saraca eu o abandonez la mama in fiecare dimineata si acum cred ca simte acest lucru si mereu plange cand dispar si ma urmareste si daca plec in urmatoare miime de secunda are lacrimi in ochi si plange de mama focului, ca noutatieu am ami pus poze si o sa le mai pun si pe cele de sambata cand am fost cu cortul in premiera cu bebe. Va pup si mai ales ii pup pe clopoteii nostri dragi si frumosi Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 7 luni + poze Yasmin Elena uite cat am crescut ![]() www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara |
Luiza, sa stii ca fiecare ne-am simtit intr-un moment sau altul invizibile (sau ca ne-au ignorat clopotzeii); eu am spus intotdeauna ca dak se-ntampla asa ceva, nu este intentionat; fie nu este timp, fie se omite pur si simplu, accidental.
Si, am vazut-o pe frumuoasa ta (a propos, a mea are 8 luni si n-are dinti sau nu sta in picioare); aici imi place tare!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
LaLa_20 spune:
ma chinui de-o ora sa scriu si eu ceva.
miri wow chiar imi era dor de o postare de-a ta.iti culci baietii amandoi?Bibi inca doarme cu mine in camera si in ultimul timp o cam iau in pat la mine din cauza de dinti...![]()

Lala noi am tinut cura de 10 zile de Ca si rezultaul e ca sta singura in fundulet pana la 20 secunde k apoi se intinde dupa te miri ce si face buf,a da si mai era ceva e inebunita sa faca pasi :ieri efectiv nu m-am inteles cu ea si 30 de min am explorat percul pe propriile picioare,bine cu pauzele de rigoare la vreun cos de gunoi
sau la vreo bancuta sa-i dam nana...
Louiza si eu ma simt uneori imvizibila,da nu mai imi pasa demult...pur si simplu insist![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt idtoric despre caz il gasiti sub fotografie
ginnette spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristacoman
Adelutza scumpa foc si un buchet de pt. mami.Ce coada, care coada? ![]() ![]() aici nu stam la coada. Mai bucurate un pic de liniste, ca dupa ce o apuca misunatul, PA mami liniste. Lasa copilul ca le face ea pe toate incet, incet.Asta cu ridicatul in fund e de duminica si nu-mi convine frate deloc. Pai, pana acum o puneam in patut sa doarma, urla ce urla, se plimba prin patut si apoi adormea singurica. Acu' na, cine sa mai adoarma, ca se ridica in fund si se uita in oglinda de la carusel cum plange.... Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze. Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
si-a mea face la fel, dar in centru si cand ajunge pe burta; eu, dak sunt langa ea ii zic "o sa ramai asa, dak mai plangi" si ea se opreste din plans, si face guritza rotunda si o mutra rotunda; doar ca nu se-aude "ooooo"
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
LaLa_20 spune:
"percul"=PARCUL,ASA imi trebuie daca beau!
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
miri_mik spune:
lala20, scoate-o din pat... si lasa tu dintii! ca ai sa-ti gasesti mereu s-o vari cu tine in pat. locul ei e in patul ei, mai ales ca ar eunul in care doarme de oicei. ei nus e simt bine daca le conturbi ritualul, si nu-i trec durerile de dinti daca dormiti impreuna. nu fii lenesha. daca tot tre sa te trezesti, poti sa faci doi pashi pana la ea ca sa nu faci vreo minune noaptea buimaca si sa mai si pice din pat.
louiza... eeeeeeeeeeeee, dar cine sta calar epe ratushca!!!!!!!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
cristacoman spune:
Hei Lou, ce bine ca ai aparut, chiar ma intrebam ce mai faceti?
Ma bucur ca sunteti bine si va plimbati. Cum a fost cu bebe la cort, hai povesteste. Eu sunt mare amatoare de plecat cu cortul, in ture scurte ce-i drept, ah si sotul tocmai a vandut cortul, ca na, acum cu bebe, doar nu mai mergem cu cortul....
asa imi vine sa
.
Si am vazut pozici cu Yasmin, ce mare e fata si ce bine-i sta pe olita, dar se pare ca e mai bune de rontzait...![]()

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
LaLa_20 spune:
miri
cu muah-ul de rigoare...eu crec ca ar cam fi timpul s-o mut la ea in camera am babyphone...da nu ma lasa inima![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!